Şimdi Ara

YAŞ 20. HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMADI :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
7
Favori
29.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Biz arada arkadaşlarla bu mevzuyu konuşuyoruz ...
    Arkadaşlar diyorki kız için para şart bende diyorum haklısın ama KAŞAR kızlar için para şart misal paracı kızlar için para şart. Misal Temiz aile kızları var onlarla çıkar 1-2 dondurma yersiniz hiç olmadı sahil kenarı yolda güzel park alanlarında gezersiniz olay biter. Çıktıgın zaman yanında 10 tl olması yeter bence aile kızı olunca. Şunu anlamayanlar var kızlar sizle para yemek için çıkmıyor sizi sevdigi sizden hoşlandıgı için sizle birlikte. Öyle olsa bakıştıgınız zaman kız yüzünüze değil cebinize bakardı. Konuşurken yüzünüzle degil cebinizle konuşurdu?...
    Kaşar kız diye tabir ettigimiz para için birlikte olan kızlara elbetteki para yetiştiremessiniz. Günümüz türkiye şartında zengin değilseniz tabiki. Kaşar kızla çıktıgında 50 60 tl den aşşagı olunca rezil olursunuz yani. Aile kızı öyle değil her gördügünü istemez siz almadıkça.Çok gördüm parası olmayıpda mutlu gezen çiftleri.Unutmayın herşey para değil arkadaşlar. Ama randevuda 10 tl olsa fena olmaz. bi cafede 2 kahve 2 dondurma 2 sinema bukadar 2 tur attıktan sonra kızı eve bırakırsın yada ne yapmak istiyosanız.

KAŞAR gibi güzel bir nimeti nasıl yakıştırıyorsunuz acaba şu o...pulara.

• erkeklerin sayisi fazla yapcak bisey yok adaletsiz dunya kim benim hakkimi yiyorsa ...
  • Lise , Üniversite = Tip
    Daha Sonrası İçin = Para

Böyle Düşünüyorum Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yanlış Bilemem...
  • para para para evin var araban varsa işinde varsa kendine rahat rahat yetcek paran da varsa ve yine bulamiyorsan alo morphoues beni işinla
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

Lise , Üniversite = Tip
    Daha Sonrası İçin = Para

Para,para,para... Sırf paran yüzünden seninle beraber olan kadınla mutlu olabilcekmisin? Böyle saçma bişey olabilirmi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

Lise , Üniversite = Tip
    Daha Sonrası İçin = Para

Para,para,para... Sırf paran yüzünden seninle beraber olan kadınla mutlu olabilcekmisin? Böyle saçma bişey olabilirmi ya

misal mehmet ali erbil genç izlar laevlenio sonra da bosuyorlar paraßini yiyorlar hersey para dgildir parayla saadet olmaz parasizda olmaz o da ayri
  • BUYRUN BEYLER BU BAYAN ALİ ŞENLE AŞK İÇİNMİ BİRLİKTE

YAŞ 20. HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMADI :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Arkadaşlar diyorki kız için para şart bende diyorum haklısın ama KAŞAR kızlar için para şart misal paracı kızlar için para şart. Misal Temiz aile kızları var onlarla çıkar 1-2 dondurma yersiniz hiç olmadı sahil kenarı yolda güzel park alanlarında gezersiniz olay biter. Çıktıgın zaman yanında 10 tl olması yeter bence aile kızı olunca. Şunu anlamayanlar var kızlar sizle para yemek için çıkmıyor sizi sevdigi sizden hoşlandıgı için sizle birlikte. Öyle olsa bakıştıgınız zaman kız yüzünüze değil cebinize bakardı. Konuşurken yüzünüzle degil cebinizle konuşurdu?...
    Kaşar kız diye tabir ettigimiz para için birlikte olan kızlara elbetteki para yetiştiremessiniz. Günümüz türkiye şartında zengin değilseniz tabiki. Kaşar kızla çıktıgında 50 60 tl den aşşagı olunca rezil olursunuz yani. Aile kızı öyle değil her gördügünü istemez siz almadıkça.Çok gördüm parası olmayıpda mutlu gezen çiftleri.Unutmayın herşey para değil arkadaşlar. Ama randevuda 10 tl olsa fena olmaz. bi cafede 2 kahve 2 dondurma 2 sinema bukadar 2 tur attıktan sonra kızı eve bırakırsın yada ne yapmak istiyosanız.

benim hiç karşima çikmadi onlar Misal Temiz aile kızları var onlarla çıkar karşimiza çikti da biz mi çikmadik dik bekl e bekle ben umidi kestim benim yaş ta 27

Yalnızlık ALLAH'a mahsustur dostum. En iyisini arama eğer sen aradığın kişiye gerçekten eş değer biri değilsen(para , Tip) Boşta kalırsın. Kendin gibi birisini bul . Davul bile dengi dengine yani:). Misal Örnek veriyorum taş gibi kızlar bize bakmıyor nedendir anlamıyorum. Tip giyim koku herşey yeterince var ama sorun ediyormuyum ? Yok. Bana bakanlar benim gibi olmaya çalışan kişiler. Misal durumları çok iyi değil fakat kendilerine bakıyolar giyimine kuşamına dikkat ediyolar ve tipleri gayet iyi. İşte bende o tiplere bakıyorum . Gidipde en iyisini istersem boşta kalacagım belli :). Ünlü yada zengin yada kızların ilk görüşte off kızım şu çocugun tipe bak ne süper vs diyecegi bi erkek değilsen bunları dene

• Orijinalden alıntı: PaNoZ

hoca iyi hoş da onliraya ne yaptın ne yapmadaın ya bildiğimiz on lira değil mi bu bn de ünideyim ve ne kaybediyorsam aşırı seçicilikten kaybediyorum halbuki bana yakınlaşan arkadaşlarımın da aga işte gayet hoş kız dediği kız sayısı az değil,sonuç olarak beyler bari siz yakmayın kendinizi

• Lise Sonun Üniversitede senle aynı kaderi paylaşıcam yalnız değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel61

quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

Benim de ağzım laf yapmaz pek. Lisede ne güzel arkadaş ortamımız vardı. Şimdi üniversiteye gidince al baştan.

hocam aynı kaderi aynı ünide paylaşacaz gibi

İnşallah.

Şaka bir yana da kafama göre arkadaş, çevre bulamamak beni sıkıntıya sokar.
    İnşallah her şey istediğimiz gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_ChaTLaK

üni 2.sınıftayım ama hiç kız arkadaşım olmadı yaş 20 sizce normal mi ? Tip olsa kesin çıkarlar ama yok işte yok çok tipsizim arkadaşlar

kardeşim ben de aynı durumdayım yaşım 20 bu yıl üni 2ye geçtim ve kız arkadaşım olmadı.2 kere teklif aldım ama reddettim.1.cisi okumana bak iyi bir işin oldu mu eline ekmeğini aldın mı zaten mıknatıs gibi yapışırlar merak etme.2.cisi kızlarla vakit harcayıp eğitim hayatını kendi ellerinle bitirme.sen de görüyorsundur kampüslerde kızlarla fink atanları hepsi ya kalıyor ya birsürü alttan ders alıyor.3.cüsü dinen de sakıncalı biliyorsun sana yabancı bir kızla gezmen tozman konuşman elele tutuşman.bunu da düşün.sonuç itibariyle birşey kaybettiğini düşünme o çocukların ve kızların çoğu pişman olacaklar vaktinde ders çalışmadıklarına okulu astıklarına.sen hele güzel bir iş bul maaşın da güzel olsun o zaman ortalığı dağıtırsın.saygılarımla

• quote:

quote:

quote:

benim hiç karşima çikmadi onlar Misal Temiz aile kızları var onlarla çıkar karşimiza çikti da biz mi çikmadik dik bekl e bekle ben umidi kestim benim yaş ta 27

Yalnızlık ALLAH'a mahsustur dostum. En iyisini arama eğer sen aradığın kişiye gerçekten eş değer biri değilsen(para , Tip) Boşta kalırsın. Kendin gibi birisini bul . Davul bile dengi dengine yani:). Misal Örnek veriyorum taş gibi kızlar bize bakmıyor nedendir anlamıyorum. Tip giyim koku herşey yeterince var ama sorun ediyormuyum ? Yok. Bana bakanlar benim gibi olmaya çalışan kişiler. Misal durumları çok iyi değil fakat kendilerine bakıyolar giyimine kuşamına dikkat ediyolar ve tipleri gayet iyi. İşte bende o tiplere bakıyorum . Gidipde en iyisini istersem boşta kalacagım belli :). Ünlü yada zengin yada kızların ilk görüşte off kızım şu çocugun tipe bak ne süper vs diyecegi bi erkek değilsen bunları dene

en iyisini istersem boşta kalacagım belli Bana bakanlar benim gibi olmaya çalışan kişiler. ben çekingenim benim bulmam zor onlar beni bulmak zorunda

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_dogan1903

quote:

üni 2.sınıftayım ama hiç kız arkadaşım olmadı yaş 20 sizce normal mi ? Tip olsa kesin çıkarlar ama yok işte yok çok tipsizim arkadaşlar

kardeşim ben de aynı durumdayım yaşım 20 bu yıl üni 2ye geçtim ve kız arkadaşım olmadı.2 kere teklif aldım ama reddettim.1.cisi okumana bak iyi bir işin oldu mu eline ekmeğini aldın mı zaten mıknatıs gibi yapışırlar merak etme.2.cisi kızlarla vakit harcayıp eğitim hayatını kendi ellerinle bitirme.sen de görüyorsundur kampüslerde kızlarla fink atanları hepsi ya kalıyor ya birsürü alttan ders alıyor.3.cüsü dinen de sakıncalı biliyorsun sana yabancı bir kızla gezmen tozman konuşman elele tutuşman.bunu da düşün.sonuç itibariyle birşey kaybettiğini düşünme o çocukların ve kızların çoğu pişman olacaklar vaktinde ders çalışmadıklarına okulu astıklarına.sen hele güzel bir iş bul maaşın da güzel olsun o zaman ortalığı dağıtırsın.saygılarımla

banada askerden gel iş maaş diyorlardi seneler geçti hepsi oldu oluyorsa oluyor hepsi boş ağaç yaşken eğilir

• quote:

@By_ChaTLaK OKU!
    Arkadaşım çok güzel kızlar istersen baştan kaybedersin. Bak şöyle bir laf var " Benim beğendigim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem."Seni beğeneni sende beğeniceksin madem kız arkadaş istiyosun. Bizim burda benim sıradan , Arkadaşlarımın 10 numara dedigi kızlar var abartmıyorum içimize düşücekler o derece ama okuldan derslerden vakit bulamıyoruzki kızlarla gezelim. Kızla konuşmaya karar verdiginde " Yok derse ne olacak ulan sanki ucunda ölüm var, Yok derse ne kaybederim olmassa başkası olur" Diyerek yola çık. Ha çok da abartma kız konusunu . Kızlarla ne konuşulur nasıl davranıcam diye. Bi mevzuya girersinki bi bakmıssın kızın üstündesin o noktaya gelmişsiniz. Şöylede bi laf var "Herşeyin zamanı var Aceleci olmaya gerek yok" Sanırım sen pek kızlarla içli dışlı olmadıgın için psikolojik olarak bunalımda gibi birşeysin. Bende bu zamana kadar kızlarla muhabbet vs etmedim pek yakınlık kurmadım derslerim yüzünden ve yaşım senle aynı 20 ama ne kaybettim ? hiç birşey. Okul bitsin hepsini ipe dizecem o derece

Adam hakkaten ileri derecede abazalık hastalığına yakalanmış, hali harap

Hepsini ipe dizecem diyo ya

Hocam hangi ildeyse söylede o ilden uzak duralım, arada kaynamayalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_dogan1903

quote:

banada askerden gel iş maaş diyorlardi seneler geçti hepsi oldu oluyorsa oluyor hepsi boş ağaç yaşken eğilir

hocam ağaç yaşken eğilir de bu tip işlerde tipin varsa ağzın da biraz laf yapıyorsa,efendi bir insansan kim sana hayır der.illa ki ailen eşin dostun sana kız/kızlar bulacaktır.konuşursun edersin hangisiyle daha iyi anlaşabileceğini düşünüyorsan onunla devam edersin.hiç bir kızla olmamış insan da gayet evleniyor yani.kızların da o zaman erkeklerle çıkması mı lazım ileride evlenebilmesi için?

• mansallah nick in de garip geldi kafa buluon gibi geldi eğer bulmuyorsan takma kafana bakarsın hayatının aşkı çıkar gelir karşına o kız oğlan kız olur sende öyle böylece daha iyi olur.. 3/5 tane kızla çıksan ne olacakk çıkanları görüyoruz kalpleri kaşarlanmış....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: giveup!

ne kadar çirkin olabilirsin ki. sorunu kişiliğinde ara tipinde değil

Kişilik falan hikaye dostum Tip yoksa kızda yok bence . Adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz ama yinede şükretmek lazım .

Yanlış düşünce, nasıl alakası olmayabilir?
    Sen zengin, güzel ama konuşmaya kalksan iki dakikada muhabbeti bayacak bir kızla takılır mıydın?

• tamamen şans. benim bir arkadaşım var görsen daloyaba çingenesi dersin. Ally McBeal gibi hatunla çıkıyo. ama karaktersizin önde gideni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.alper

quote:

@By_ChaTLaK OKU!
    Arkadaşım çok güzel kızlar istersen baştan kaybedersin. Bak şöyle bir laf var " Benim beğendigim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem."Seni beğeneni sende beğeniceksin madem kız arkadaş istiyosun. Bizim burda benim sıradan , Arkadaşlarımın 10 numara dedigi kızlar var abartmıyorum içimize düşücekler o derece ama okuldan derslerden vakit bulamıyoruzki kızlarla gezelim. Kızla konuşmaya karar verdiginde " Yok derse ne olacak ulan sanki ucunda ölüm var, Yok derse ne kaybederim olmassa başkası olur" Diyerek yola çık. Ha çok da abartma kız konusunu . Kızlarla ne konuşulur nasıl davranıcam diye. Bi mevzuya girersinki bi bakmıssın kızın üstündesin o noktaya gelmişsiniz. Şöylede bi laf var "Herşeyin zamanı var Aceleci olmaya gerek yok" Sanırım sen pek kızlarla içli dışlı olmadıgın için psikolojik olarak bunalımda gibi birşeysin. Bende bu zamana kadar kızlarla muhabbet vs etmedim pek yakınlık kurmadım derslerim yüzünden ve yaşım senle aynı 20 ama ne kaybettim ? hiç birşey. Okul bitsin hepsini ipe dizecem o derece

Adam hakkaten ileri derecede abazalık hastalığına yakalanmış, hali harap

Hepsini ipe dizecem diyo ya

Hocam hangi ildeyse söylede o ilden uzak duralım, arada kaynamayalım

Abazalıkla alakalı değil kardeşim. Yalnız olmayı istememek abazalık değildir. Herkes başını omzuna yaslayacagı elini omzuna atacagı bi kız arkadaş sevgili falan ister. Orda ipe dizecegim lafı biraz agır kaçmış olabilir ama o andaki kelime haznemde o vardı ne yapayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 27 Ağustos 2010; 23:54:03 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.