Şimdi Ara

YAŞ 20. HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMADI :( (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
7
Favori
29.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • owww sert çıkış yaptı 16 yaşındaki liselimiz.Allah'a şükür tüm avrupayı gezdim hangi ülkenin ne olduğunu biliyorum.Şimdi sana anlatmayayım 16 yaşındaki bebe.
    Polonya,çek cumhuriyeti... sayayım mı?
    quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

ezik Türk kızıyla milli oldum deme Ukrayna.
    quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

ben orta okulda millli oldum

haha ezik türk kızıymış tipsizim kızlar yüzüme bakmıyo demiyoda türk kızlarına laf atıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 28 Ağustos 2010; 13:30:06 >

• Aslında konu dışı başlıklarına pek bir şey yazmam, arada okurum ama bu konuyu görünce bir şeyler yazmam gerektiğini hissettim. Benim yaşım 29. Benim de henüz kız arkadaşım olmadı. Tipsiz değilim, çok yakışıklı da değilim. İdare ederim. Tek dezavantajım boyum 1.70. O da tipten çok daha önemli ne yazık ki. Kızlar erkekte herşeyden önce boya bakıyor. 1.50'lik kızlar bile 1.80 aşağısı erkeklerle pek ilgilenmiyorlar. Ha boyu kısa olup da kız arkadaşı olan erkekler de var, hatta çoğunun kız arkadaşı var. Ama o erkeklerle çıkan kızların da ideallerinde uzun boylu erkeklerle çıkmak varken, başka bir özelliği çok ağır bastığı için o erkeği tercih etmiş oluyorlar. Bu yerine göre Di Caprio gibi bir yakışıklılık, zenginlik, karizma, güç, popülerlik vs. olabiliyor. Ben genelde sesiz, sakin takılan, çok ortalıklarda gözükmeyen, hatta az tanınan birisiydim genellikle. Hatta içine kapanık olarak bile değerlendirebilirim kendimi. Bu da boyla birleşince beni kızlar konusunda dışarıda bıraktı diyebilirim.

Benim de kendime göre iyi özelliklerim vardı aslında. Hatta üniversite hayatımda da bazı özelliklerimle diğerlerinden farklıydım bir çok konuda. Çok iyi yabancı dilim vardı, derslerim hep iyiydi, hatta herkesin 100 üzerinden 10-20 arası aldığı derslerden 90 çektiğim olurdu, ki o ara beni çalıştırsana diye yanıma gelen kızlar bile oluyordu. Ama o kızlar vize-final dönemi bitince ortadan kayboluyordu nedense. Sonra bilgisayardan iyi anladığım için hep bir sorunu olan bana danışırdı. Ama işte hepsi o. Aslında o dönemde önüme 1-2 fırsat çıkmıştı. Benimle ilgilenen, bugün güzel bulduğum bir kız vardı ama o günlerde başka bir kıza bağlandığım için onu göremedim. Bugün bir daha o güne dönsem asla böyle bir hata yapmam. Ama geçti artık, o kız evlendi gitti. Benim istediğim kız da beni reddetti, o da bugün başka bir adamla evli.

Şimdi de çok saygın bir mesleğim var, ortalamanın üzerinde sayılabilecek bir aylık gelirim var. Boş vakitlerimde fitnessa gidiyorum falan filan. Ama hala aynı, az dikkat çeken, ortalarda gözükmeyen, pek farkedilmeyen bir insanım. Bir iki yıl öncesine kadar arkadaşlarım vasıtasıyla tanıştırıldığım kızlar oldu, gidip buluştuk falan ama hiç biri benim tipim değildi. Beğenmediğimi hissettirdim sanırım, bir daha ne ben onları aradım ne de onlar beni. Kimse de çıkmıyor artık önüme. Pek bir beklentim de yok. Zaten yaş ilerledikçe öyle kimseyi de kolay kolay beğenmez oluyor insan.

• bence burda çoğu kişinin yaptığı bahanelerin arkasına sığınmak yani boyu kısa olan boyu yüzünden tipi kötü olan tip yüzünden parası olmayan param yok nasılsa bana bakmaz diyerek bahanelerin arkasına sığınıyor ve biriyle tanıştıklarında bunları kafasına takıp sürekli aklı bunlarla meşgul olduğundan karşı tarafa istediği gibi davranamıyor. kız herhangi birşey dediğinde ulan şimdi bu bana bişey mi ima etti al işte tipimi beğenmedi diye suratına asıp arada bir soğukluk yaratıyor sonucunda iki tarafta gerilip sıkılıyor ama başarı tek bişeye bağlı değil yakışıklı olmak tabiki artıdır ama yakışıklılık sayesinde kızlarla tanışıp iki laf edemedikten sonra farkeden ne olcak ki. Ya da altında ferrari olsun kız gelip üstüne atlıcak değil ya yine senin bişeyler yapman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nokia 1110i

quote:

Ben 5 yaşında milli oldum.

Marla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Aslında konu dışı başlıklarına pek bir şey yazmam, arada okurum ama bu konuyu görünce bir şeyler yazmam gerektiğini hissettim. Benim yaşım 29. Benim de henüz kız arkadaşım olmadı. Tipsiz değilim, çok yakışıklı da değilim. İdare ederim. Tek dezavantajım boyum 1.70. O da tipten çok daha önemli ne yazık ki. Kızlar erkekte herşeyden önce boya bakıyor. 1.50'lik kızlar bile 1.80 aşağısı erkeklerle pek ilgilenmiyorlar. Ha boyu kısa olup da kız arkadaşı olan erkekler de var, hatta çoğunun kız arkadaşı var. Ama o erkeklerle çıkan kızların da ideallerinde uzun boylu erkeklerle çıkmak varken, başka bir özelliği çok ağır bastığı için o erkeği tercih etmiş oluyorlar. Bu yerine göre Di Caprio gibi bir yakışıklılık, zenginlik, karizma, güç, popülerlik vs. olabiliyor. Ben genelde sesiz, sakin takılan, çok ortalıklarda gözükmeyen, hatta az tanınan birisiydim genellikle. Hatta içine kapanık olarak bile değerlendirebilirim kendimi. Bu da boyla birleşince beni kızlar konusunda dışarıda bıraktı diyebilirim.

Benim de kendime göre iyi özelliklerim vardı aslında. Hatta üniversite hayatımda da bazı özelliklerimle diğerlerinden farklıydım bir çok konuda. Çok iyi yabancı dilim vardı, derslerim hep iyiydi, hatta herkesin 100 üzerinden 10-20 arası aldığı derslerden 90 çektiğim olurdu, ki o ara beni çalıştırsana diye yanıma gelen kızlar bile oluyordu. Ama o kızlar vize-final dönemi bitince ortadan kayboluyordu nedense. Sonra bilgisayardan iyi anladığım için hep bir sorunu olan bana danışırdı. Ama işte hepsi o. Aslında o dönemde önüme 1-2 fırsat çıkmıştı. Benimle ilgilenen, bugün güzel bulduğum bir kız vardı ama o günlerde başka bir kıza bağlandığım için onu göremedim. Bugün bir daha o güne dönsem asla böyle bir hata yapmam. Ama geçti artık, o kız evlendi gitti. Benim istediğim kız da beni reddetti, o da bugün başka bir adamla evli.

Şimdi de çok saygın bir mesleğim var, ortalamanın üzerinde sayılabilecek bir aylık gelirim var. Boş vakitlerimde fitnessa gidiyorum falan filan. Ama hala aynı, az dikkat çeken, ortalarda gözükmeyen, pek farkedilmeyen bir insanım. Bir iki yıl öncesine kadar arkadaşlarım vasıtasıyla tanıştırıldığım kızlar oldu, gidip buluştuk falan ama hiç biri benim tipim değildi. Beğenmediğimi hissettirdim sanırım, bir daha ne ben onları aradım ne de onlar beni. Kimse de çıkmıyor artık önüme. Pek bir beklentim de yok. Zaten yaş ilerledikçe öyle kimseyi de kolay kolay beğenmez oluyor insan.

hocam çok güzel anlatmışsınız yani anlattıklarınızdan kendi hayatımdan kareler gördüm şuanda üni. 2 sınıftayım durumum ayni beğenme olayı beni korkutuyor şuanda bilgisayar okuyorum ve sınıfta hali ile 4-5 tane kız var bir eğitim fakültesi gibi degilizki düzinelerce kız olsun 4-5 kız oluncada insan begenmiyor tabi ve yakınlaşmamız sadece bana gelip soru sormaları ve devamını getirsem bir şeyler olucak belli ama beğenmeyince insan uzak kalıyor kaçıyor ve yaş ilerledikçe bunu zorlaşicağını söylemişsiniz inş. o kadar ilerlemeden bulurum istediğim gibi birini sizde inş. bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

@By_ChaTLaK OKU!
    Arkadaşım çok güzel kızlar istersen baştan kaybedersin. Bak şöyle bir laf var " Benim beğendigim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem."Seni beğeneni sende beğeniceksin madem kız arkadaş istiyosun. Bizim burda benim sıradan , Arkadaşlarımın 10 numara dedigi kızlar var abartmıyorum içimize düşücekler o derece ama okuldan derslerden vakit bulamıyoruzki kızlarla gezelim. Kızla konuşmaya karar verdiginde " Yok derse ne olacak ulan sanki ucunda ölüm var, Yok derse ne kaybederim olmassa başkası olur" Diyerek yola çık. Ha çok da abartma kız konusunu . Kızlarla ne konuşulur nasıl davranıcam diye. Bi mevzuya girersinki bi bakmıssın kızın üstündesin o noktaya gelmişsiniz. Şöylede bi laf var "Herşeyin zamanı var Aceleci olmaya gerek yok" Sanırım sen pek kızlarla içli dışlı olmadıgın için psikolojik olarak bunalımda gibi birşeysin. Bende bu zamana kadar kızlarla muhabbet vs etmedim pek yakınlık kurmadım derslerim yüzünden ve yaşım senle aynı 20 ama ne kaybettim ? hiç birşey. Okul bitsin hepsini ipe dizecem o derece

Bu laf İsmail ykya aittir orjinalide "Beni beğeneni ben ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez, yoksa ben zurnamıyım ha?"Lütfen kaynak belirtelim

• aga bn ce olay tipde diğil kızlar ortamı olan erkek lerden hoslanıo .. bunu bldiğim halde bi ortam kuramadım :S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: elexogic

quote:

Orijinalden alıntı: ali277

Kızlar tipe bence çok bakmıyor çok hanzo gördüm yanında rüya gibi kızlarla geziyorlardı.
    1. dile bakacak 2. para

3. Tip ama

Bence tamamen tipe bakıyolar istediğin kadar felsefe yap godoman ol tipin yoksa hiçbi ilişki yaşayamazsın böyle bi adalet işte

• quote:

Orijinalden alıntı: psikotosk4

Ya herkezin kendine göre güzelliği vardır . Mesela ben kendimi tipsiz olarak görüyorum ama çevremdeki çoğu bayan tam tersini düşünüo.

hepte öyle olur ztn lea :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: derhce

quote:

Orijinalden alıntı: psikotosk4

Ya herkezin kendine göre güzelliği vardır . Mesela ben kendimi tipsiz olarak görüyorum ama çevremdeki çoğu bayan tam tersini düşünüo.

hepte öyle olur ztn lea :D

Yakışıklılık da göreceli kavramdır be arkadaş,sana göre neyse başkasına görede odur.İç güzellikten bahsetmiyoruz ki

Aslında Her şekilde kız bulunur fakat ;

YAKIŞIKLILIK ; Bu olduğunda daha kolay bulursun neden? Çünkü tanışmadanda bir kızı dış görünüşünle etkiyebilrsin.Örneğin ; Hiç tanımadığın bir kız bile cafe'de otururken dış görüşünden etkilenip seninle tanısmak isteyebilir yada bunu sana belli edebilir.Bu yüzden dış görünüş,sadece tanışadığın kızlarda etkilidir.

KONUŞMA
    ; Bu şekildede ancak tanıştığın kızları etkiyebilir ve onların senden etkilenmesini sağlayabilirsin.Bu çok etkili bir yöntemdir aslında.Az ve öz,etkili konusursan sonuç alabilirsin.

PARA ; Bunda ise,Sende olan para'dan daha fazlasını başkasında bulamadığı sürece hep seninledir.Buda bir yere kadar tabi.Ama şöyle bir şansın vardır,paran varken kızı etkileme şansına sahipsindir,ki paran bittiğindede yanında kalsın :)

EĞER BUNLARIN ÜÇÜNDEN BİRİ YOKSA; KENDİNİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapuaYeniGine -- 28 Ağustos 2010; 19:06:25 >

•  YAŞ 20. HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMADI :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Aslında konu dışı başlıklarına pek bir şey yazmam, arada okurum ama bu konuyu görünce bir şeyler yazmam gerektiğini hissettim. Benim yaşım 29. Benim de henüz kız arkadaşım olmadı. Tipsiz değilim, çok yakışıklı da değilim. İdare ederim. Tek dezavantajım boyum 1.70. O da tipten çok daha önemli ne yazık ki. Kızlar erkekte herşeyden önce boya bakıyor. 1.50'lik kızlar bile 1.80 aşağısı erkeklerle pek ilgilenmiyorlar. Ha boyu kısa olup da kız arkadaşı olan erkekler de var, hatta çoğunun kız arkadaşı var. Ama o erkeklerle çıkan kızların da ideallerinde uzun boylu erkeklerle çıkmak varken, başka bir özelliği çok ağır bastığı için o erkeği tercih etmiş oluyorlar. Bu yerine göre Di Caprio gibi bir yakışıklılık, zenginlik, karizma, güç, popülerlik vs. olabiliyor. Ben genelde sesiz, sakin takılan, çok ortalıklarda gözükmeyen, hatta az tanınan birisiydim genellikle. Hatta içine kapanık olarak bile değerlendirebilirim kendimi. Bu da boyla birleşince beni kızlar konusunda dışarıda bıraktı diyebilirim.

Gerçekten güzel anlatmışsınız.Bence çok güzel ve anlayışlı bir hanımınız olacak.Bence hatanız biraz daha ortam yapmaya çalışın.Yoksa bulunmuyor.Ya da nasıl mutlu oluyosanız öle davranın.İlla herşey belli bir kurala göre olmak zorunda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

quote:

Kızlar tipe bence çok bakmıyor çok hanzo gördüm yanında rüya gibi kızlarla geziyorlardı.
    1. dile bakacak 2. para

3. Tip ama

Bence tamamen tipe bakıyolar istediğin kadar felsefe yap godoman ol tipin yoksa hiçbi ilişki yaşayamazsın böyle bi adalet işte

Bence en doğru yorum bu. Odun gibi biri olup kızlardan teklif yağan çok adam gördüm. Benim ağzım laf yapar kızları da güldürürüm ama gene de yeryüzünde benle sevgili olacak bir kişi yoktur. Kızlar tipe bakmaz zırvalıklarını kesin artık KIZLAR TİPE BAKAR. Siz ağzı laf yapan çirkin bir kızla çıkar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

quote:

quote:

1. dile bakacak 2. para

3. Tip ama

Bence en doğru yorum bu. Odun gibi biri olup kızlardan teklif yağan çok adam gördüm. Benim ağzım laf yapar kızları da güldürürüm ama gene de yeryüzünde benle sevgili olacak bir kişi yoktur. Kızlar tipe bakmaz zırvalıklarını kesin artık KIZLAR TİPE BAKAR. Siz ağzı laf yapan çirkin bir kızla çıkar mısınız?

çok haklısın o yönden.Yakışıklı ol .kıza istediğini yap yine etrafında fino gibi dolaşır

• Herkez ''boşver olursada bi boka yaramıyor, paran gidiyor bişey olduğu yok'' yazmış
    Ben bunları yazmıcam. En yakın zamanda kız arkadaş yapmalısın
    Mükemmel bişey

EDİT:Kız arkadaşım YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

Takma kafana.Olanlar çok mu mutlu sanıyorsun?En iyisi görücü usulu evlilik diyesim geliyor .Eskilerin bir bildiği varmış.

Aslında evet mutlu. En azından ben öyleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

quote:

quote:

1. dile bakacak 2. para

3. Tip ama

katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Karıyla kızla sürtenden ne zaman adam olmuş. Okumana bak sen çift delikliler heryerde. İlla ki bulursun ilerde

karıyla kızla sürttüm şu an galatasaray lisesindeyim sen nerdesin?
  • quote:

Ben olsam ben de yaşına bakmaz gömerdim sana.

quote:

owww sert çıkış yaptı 16 yaşındaki liselimiz.Allah'a şükür tüm avrupayı gezdim hangi ülkenin ne olduğunu biliyorum.Şimdi sana anlatmayayım 16 yaşındaki bebe.
    Polonya,çek cumhuriyeti... sayayım mı?
    quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

quote:

ezik Türk kızıyla milli oldum deme Ukrayna.
    quote:

haha ezik türk kızıymış tipsizim kızlar yüzüme bakmıyo demiyoda türk kızlarına laf atıyo

Adam Avrupa Gezisi ayağına Sex Turnesi'ne çıkmış beyler. Kiev otobüsüne bindin mi bari yavrıcıım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 28 Ağustos 2010; 20:05:07 >

• boş ver dostum umursama elbet bir gün olur. Ama bunun için kasma.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.