@By_ChaTLaK OKU! Arkadaşım çok güzel kızlar istersen baştan kaybedersin. Bak şöyle bir laf var " Benim beğendigim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem."Seni beğeneni sende beğeniceksin madem kız arkadaş istiyosun. Bizim burda benim sıradan , Arkadaşlarımın 10 numara dedigi kızlar var abartmıyorum içimize düşücekler o derece ama okuldan derslerden vakit bulamıyoruzki kızlarla gezelim. Kızla konuşmaya karar verdiginde " Yok derse ne olacak ulan sanki ucunda ölüm var, Yok derse ne kaybederim olmassa başkası olur" Diyerek yola çık. Ha çok da abartma kız konusunu . Kızlarla ne konuşulur nasıl davranıcam diye. Bi mevzuya girersinki bi bakmıssın kızın üstündesin o noktaya gelmişsiniz. Şöylede bi laf var "Herşeyin zamanı var Aceleci olmaya gerek yok" Sanırım sen pek kızlarla içli dışlı olmadıgın için psikolojik olarak bunalımda gibi birşeysin. Bende bu zamana kadar kızlarla muhabbet vs etmedim pek yakınlık kurmadım derslerim yüzünden ve yaşım senle aynı 20 ama ne kaybettim ? hiç birşey. Okul bitsin hepsini ipe dizecem o derece
Adam hakkaten ileri derecede abazalık hastalığına yakalanmış, hali harap
Hepsini ipe dizecem diyo ya
Hocam hangi ildeyse söylede o ilden uzak duralım, arada kaynamayalım
Abazalıkla alakalı değil kardeşim. Yalnız olmayı istememek abazalık değildir. Herkes başını omzuna yaslayacagı elini omzuna atacagı bi kız arkadaş sevgili falan ister. Orda ipe dizecegim lafı biraz agır kaçmış olabilir ama o andaki kelime haznemde o vardı ne yapayım :)
Aynen dostum ya nolurdu şöyle beni mutlu edicek biri olsaydı. Her haftasonu başbaşa birşeyler yapabileceğim, elinden tutup gezebileceğim, sinemada film izlerken başını omzuma yaslayabileceğim, moralim bozuk olduğunda moral bulabileceğim biri olmasını çok isterdim ama artık tüm umutlarım tükendi hayatım boyunca karşılıklı sevebileceğim biri çıkmayacak karşıma. Kesinleşti artık Bazen bazı işlerimi halletmek için dışarı çıktığımda milleti sevgilisiyle el ele görünce içim fena oluyor yalnızlığımı hatırlıyorum. Bizi beğenen yokki anasını satıyım bizim gibi tipsizler mutlu olabileceği bir sevgiliyi haketmiyor malesef
tiple ilgili yok hiçbi kıza karşılık beklemeden yanaş umursama sohbet et oluyo sonra
quote:
Orijinalden alıntı: LonelyHunter
quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ
quote:
Orijinalden alıntı: N.alper
quote:
@By_ChaTLaK OKU! Arkadaşım çok güzel kızlar istersen baştan kaybedersin. Bak şöyle bir laf var " Benim beğendigim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem."Seni beğeneni sende beğeniceksin madem kız arkadaş istiyosun. Bizim burda benim sıradan , Arkadaşlarımın 10 numara dedigi kızlar var abartmıyorum içimize düşücekler o derece ama okuldan derslerden vakit bulamıyoruzki kızlarla gezelim. Kızla konuşmaya karar verdiginde " Yok derse ne olacak ulan sanki ucunda ölüm var, Yok derse ne kaybederim olmassa başkası olur" Diyerek yola çık. Ha çok da abartma kız konusunu . Kızlarla ne konuşulur nasıl davranıcam diye. Bi mevzuya girersinki bi bakmıssın kızın üstündesin o noktaya gelmişsiniz. Şöylede bi laf var "Herşeyin zamanı var Aceleci olmaya gerek yok" Sanırım sen pek kızlarla içli dışlı olmadıgın için psikolojik olarak bunalımda gibi birşeysin. Bende bu zamana kadar kızlarla muhabbet vs etmedim pek yakınlık kurmadım derslerim yüzünden ve yaşım senle aynı 20 ama ne kaybettim ? hiç birşey. Okul bitsin hepsini ipe dizecem o derece
Abazalıkla alakalı değil kardeşim. Yalnız olmayı istememek abazalık değildir. Herkes başını omzuna yaslayacagı elini omzuna atacagı bi kız arkadaş sevgili falan ister. Orda ipe dizecegim lafı biraz agır kaçmış olabilir ama o andaki kelime haznemde o vardı ne yapayım :)
Aynen dostum ya nolurdu şöyle beni mutlu edicek biri olsaydı. Her haftasonu başbaşa birşeyler yapabileceğim, elinden tutup gezebileceğim, sinemada film izlerken başını omzuma yaslayabileceğim, moralim bozuk olduğunda moral bulabileceğim biri olmasını çok isterdim ama artık tüm umutlarım tükendi hayatım boyunca karşılıklı sevebileceğim biri çıkmayacak karşıma. Kesinleşti artık Bazen bazı işlerimi halletmek için dışarı çıktığımda milleti sevgilisiyle el ele görünce içim fena oluyor yalnızlığımı hatırlıyorum. Bizi beğenen yokki anasını satıyım bizim gibi tipsizler mutlu olabileceği bir sevgiliyi haketmiyor malesef
Yaşın kaç bilmiyorum ama olur dostum sorun etme daha gençsin. :) sosyal çevre yap sosyalleş kütüphane okul cafe iş vb bilemiyorum ama illaki sana bakan pas veren vardır..
@Deathulazam Katılıyorum . Amacın olmadan sadece sohbet ediyorum iyi bir kız havası verirsen kendine daha rahat olursun.
SS İSTERİZ
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: LonelyHunter
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: N.alper
quote:
Yaşın kaç bilmiyorum ama olur dostum sorun etme daha gençsin. :) sosyal çevre yap sosyalleş kütüphane okul cafe iş vb bilemiyorum ama illaki sana bakan pas veren vardır..
@Deathulazam Katılıyorum . Amacın olmadan sadece sohbet ediyorum iyi bir kız havası verirsen kendine daha rahat olursun.
3 ay sonra 20 olacağım aslında pek asosyal biri değilimdir kızlarla konuşmakta bir sorun yaşamıyorum fakat ne zaman bir kızla tanışsam direk arkadaşa bağlıyor olayı. Bu da tipsizliğimden kaynaklı. Ayrıca bana kimse pas mas vermiyo valla dönüp bakan yok bana.
aynı dertten muzdaribiz.yaş 19.üniversite öğrenciyim hemde izmir gibi bir yerde ki bende izmirliyim.hiç kız arkadaşım olmadı.şuan oldukça hissedilen bir durum oldu bu bende.eve kapandım resmen.kankalar manitaları ile takılıyor ben sapokuldada aynı şekilde sap sap takılıyorumtipim varmı hiç yok.bazen lanet ettiğim oluyor.tipimi gören bir daha bakmıyor bile.bu soruna bir çözüm getirecek varmıvalla delircem yawhanzolar bile kızlarla gezerken ben tek başıma sap ve şaşkın şekilde takılıyorum
Bu zamandaki kızlar hep yavan ilişkiler içinde gezip tozma derdinde sevgilisinin parasını yeme derdinde... Bence en önemlisi okumak. Neden mi ? inan ki çok iyi bir eğitim görürsen bu memlekette işsizlik denen illetden kurtulursun ama eğitimin çok iyi olucak eğitim çok iyi olunca çok iyi bir işinde oluyor ve maddi açıdan durumun iyininde üstünde olur ve çok tipsiz bile olsan istediğin çoğu kız sen onlara yaklaşmadan onlar senin dibinde olur. Unutmaki Okumak cehaleti götürür eşeklik baki kalır önemli olna adam olmak...
Hocam tip yoksa geri kalan herşey olmalı. Geri kalan herşeyin olması içinde tecrubende olmalı bu yüzden öncelikle sana bakan sınıftaki kızlarla çıkmaya başlayıp tecrube edindikten sonra yavaş yavaş üst kademelere doğru ilerlersen iyi olur tipi berbat olan erkeklerin yanındada mis gibi kızlar dolaştığını herkez bir çok defa görmüştür
hıc beklemedıgın bır anda karsına cıkar.kendın bıle ınanamazsın nasıl asık olduguna
Orijinalden alıntı: lassanadiarra
Biz arada arkadaşlarla bu mevzuyu konuşuyoruz ... Arkadaşlar diyorki kız için para şart bende diyorum haklısın ama KAŞAR kızlar için para şart misal paracı kızlar için para şart. Misal Temiz aile kızları var onlarla çıkar 1-2 dondurma yersiniz hiç olmadı sahil kenarı yolda güzel park alanlarında gezersiniz olay biter. Çıktıgın zaman yanında 10 tl olması yeter bence aile kızı olunca. Şunu anlamayanlar var kızlar sizle para yemek için çıkmıyor sizi sevdigi sizden hoşlandıgı için sizle birlikte. Öyle olsa bakıştıgınız zaman kız yüzünüze değil cebinize bakardı. Konuşurken yüzünüzle degil cebinizle konuşurdu?... Kaşar kız diye tabir ettigimiz para için birlikte olan kızlara elbetteki para yetiştiremessiniz. Günümüz türkiye şartında zengin değilseniz tabiki. Kaşar kızla çıktıgında 50 60 tl den aşşagı olunca rezil olursunuz yani. Aile kızı öyle değil her gördügünü istemez siz almadıkça.Çok gördüm parası olmayıpda mutlu gezen çiftleri.Unutmayın herşey para değil arkadaşlar. Ama randevuda 10 tl olsa fena olmaz. bi cafede 2 kahve 2 dondurma 2 sinema bukadar 2 tur attıktan sonra kızı eve bırakırsın yada ne yapmak istiyosanız.
hoca iyi hoş da onliraya ne yaptın ne yapmadaın ya bildiğimiz on lira değil mi bu bn de ünideyim ve ne kaybediyorsam aşırı seçicilikten kaybediyorum halbuki bana yakınlaşan arkadaşlarımın da aga işte gayet hoş kız dediği kız sayısı az değil,sonuç olarak beyler bari siz yakmayın kendinizi
bunları 10 tl ya kapatıyosan hll olsun
quote:
Orijinalden alıntı: strong. hıc beklemedıgın bır anda karsına cıkar.kendın bıle ınanamazsın nasıl asık olduguna
Önemli olan bizim değil karşıdakinin de aşık olması
quote:
Orijinalden alıntı: dogancan_narter
Bu zamandaki kızlar hep yavan ilişkiler içinde gezip tozma derdinde sevgilisinin parasını yeme derdinde... Bence en önemlisi okumak. Neden mi ? inan ki çok iyi bir eğitim görürsen bu memlekette işsizlik denen illetden kurtulursun ama eğitimin çok iyi olucak eğitim çok iyi olunca çok iyi bir işinde oluyor ve maddi açıdan durumun iyininde üstünde olur ve çok tipsiz bile olsan istediğin çoğu kız sen onlara yaklaşmadan onlar senin dibinde olur. Unutmaki Okumak cehaleti götürür eşeklik baki kalır önemli olna adam olmak...
Bu ne saçma düşünce sevgilim parama bakıyosa nasıl mutlu olabilirim ki ben ??
Yaşım 30..Okul askerlik iş derken şöyle böyle durabildim ayakta,bir düzen kurabildim kendime..Ama az ama çok birşeylere sahibim çok çok zengin olmasamda..İşim gereği ortamımda canlı kalabalık her türden kızla burun burunayım hergün..İyisiyle-kötüsüyle,ciddisiyle-dalgasıyla çokta kişi geldi geçti hayatımdan..
Benim öğrendiğim gördüğüm şey şu..Beklentinizi ikiye ayırmalısınız..
Eğer ciddi,doğru düzgün bir insan ve ilişki istiyorsanız çok fazla seçici olmayacaksınız,önemli olan karakteri,insanlığı,dürüstlüğü olmalı..Bu durumda tipinizin,paranızın,pulunuzun hiçbir önemi yok çünkü karşınızdaki kız sizi "siz" olduğunuz için "sevdiği" için sahipleniyor kabulleniyor..
Ha eğer manken gibi kızlar yada oynak fingirdek,nerde akşam orda sabah zihniyetli kızlar istiyorsanız o zaman öncelikle paranız olacak,sonra tipinize bakarlar..Çünkü rahatlarına düşkündürler,herşeyin en iyisini isterler hep yüksek yaşam standartları isterler bunun içinde hayatlarındaki adamın kamyonla parası olmalı ki uğraşmadan çalışıp didinmeden istediklerine sahip olabilsinler..Bu tiplerden hayatta asla size fayda gelmez -zengin bile olsanız- çünkü onlar ne aile kurabilirler nede mutluluk-sadakat-fedakarlık vb. kavramları vardır hayatlarında..Onların kıblesi paradır..
Uzun lafın kısası çocuğunuza iyi bir anne olabilecek,50 sene boyunca her allahın günü,ilk günkü aşkla sevebileceğiniz ve sizi sevebilecek,günün birinde son nefesinizi verirken yanı başınızda olacak birinin karşınıza çıkmasını isteyin bunun için dua edin
Bir kere olayı yüzde yüz olarak tipe bağlamamak gerekiyor. Tip açısından bakarsak çok çok uyumsuz çiftlerin olduğu ortada. Burada yapılması gereken şey, kızlarla arkadaşlığı iletmek. Onlarla sohbet etmek, nasıl düşndüklerini anlamak vs. Sonrası inan bana geliyor. Ama kızlarla ilişkilerini bir düzene koyman lazım. Bak ben 2 sene önce asosyal ve inek adamın biriydim, karşı cinsle konuşurken yüzüm bile kızarırdı. Sonradan kafama dank etti, kızlarla muhabbet etmeye başladım, spora başladım (özgüven açısından cidden yararı var) imajımı değiştirdim. 1 sene geçmeden kendliğinden kız arkadaşım oldu.
Bilmem anlatabildim mi. İş beyninde bitiyor
beyler şimdi tipin önemi yok diyenler yalan sölemesin.Paranda olsa tip yine senin karşına çıkacaktır.Parayla evlenip sonra karının seni aldatması ii mi olur.Ben de tipsizm.Arkadaşım bu işler kısmet.Ama ben seni anlayamadım.Sen çıkanlara mı imreniyosun yoksa sevdiğin kız mı var.2.ise dertlenmen normal ama eğer 1. dediğim gibi ise özentisin.bu da kötü bişey herkes gibi olmaya çalışma
sana şunu söyleyebilirim
sadece yakışıklı olmakta yetmez
Sana bir sır vereyim. Kızlar ne paraya, ne tipe, ne dile bakarlar, kızlar güce taparlar. bu gücün ne olduğuna bağlı, bazen para bazen tip, ama en önemlisi popülerlik...
Az erkek ortamında saygın popüler ol, bak nasıl geliyorlar üçer beşer...
quote:
Orijinalden alıntı: By_ChaTLaK
üni 2.sınıftayım ama hiç kız arkadaşım olmadı yaş 20 sizce normal mi ? Tip olsa kesin çıkarlar ama yok işte yok çok tipsizim arkadaşlar
Ne var bunda ben 23 yaşındayım ve benimde sevgilim olmadı oldu ama uzak olduğu için icraate bakamadık