Şimdi Ara

YARIS 1.3mü, 1.4 D-4D mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Son soru:
    Yaris 1.3 Terra'mı? 1.4 D-4D Terra mı?
    1.3 motor beni hayal kırıklığına uğratırmı?
    96 1.6 75 bg POLO kadar gider mi?
    80-120si 60-100ü POLO kadar var mıdır?

Golf 7 1.4 TSI DSG
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Polo mu ?
    abs arkadaşım sen en iyisi 30 milyara 1.4 75 beygir Benzinli Polo al. Yol bilgisayarı opsiyonel ama idare et artık.Bak arkadaş öyle tavsiye ediyor.

Şaka bir yana Astra Classic de güzel ama eskidi iyice yani o fiyata 1.4 Citroen C4 falan alınabiliyor hemen hemen.
    Yakıt önemli değil diyorsan Yaris olabilir ama dizel Getz'in performansını hayatta vermez. Getz hem performanslı hem de en az %40 yakıt tasarrufu olayı var. Ben GPunto'yu tasarımı ve tamamen yeni teknolojiye sahip olduğu için tercih ettim.

Bu arada Yarisin ikinci eli yok işte satılmıyor.

Ya ben Yaris almaya karar verdim ama benzinli mi dizel mi ona karar veremedim. 5 yıldızı beni kandırdı. Bi kaç defa kaza geçirdiğim için sağlam bir araba istiyorum, tamam Getz'de 4 yıldızlı ama 5>4. İçim rahat etsin istiyorum kısaca aldığım zaman.

• Bi Allahın kulu yok mu, şu basit soruyu cevaplayacak?
    96 model 1.6 75bg POLO nun 80-120'si mi iyidir?
    1.3 Yaris'in mi iyidir?
    Benim eski arabam 97 Corolla 1,6 idi. 114hp. şimdiki 95 hp Gpunto. Son hız dışında eski arabamı kesinlikle aramıyorum. Üstelik bu 10 kg daha ağır.

Orjinalden alıntı: kkvan

Ara hızlanma istiyorsan D-4D al tabii ki . Ama fiyat konusu var tabii.
    1,3 Yaris bahsettiğin Polo'dan iyi gider bence. 12 hp fark var sonuçta. Bir de yeni nesil araçlarda güç kayıpları daha az.
    Benim eski arabam 97 Corolla 1,6 idi. 114hp. şimdiki 95 hp Gpunto. Son hız dışında eski arabamı kesinlikle aramıyorum. Üstelik bu 10 kg daha ağır.

Şimdi 1.6 POLO benim için yeterince iyi bir araba ondan iyi olması yeterli. Aslında test sürüşü de yaptım ama emin olamadım işte.
    Peki yıllık 10000i aşmam çok zor. Bu km'ye dizel mi benzinli mi önerirsiniz?
    Golf 7 1.4 TSI DSG
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 16V mi------ 1.6 8V mi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcan007

abs arkadaşım bence dizel al. yıllık ne kadar km. yaptığın önemli değil, yarisin dizel terrasının motoru benzinlisine göre çok daha seri bir araç. sen fabrika çıkış verilerindeki yakıt tüketimine güvenme. 1.3 yaris terra nereden bakarsan şehir içi 100 km. de 8,5 lt falan yakıyor. benzinli yaris alan arkadaşlarda bu konuda çok muzdarip. dizelde ise 6,5lt falan buluyor. bence fazladan 3 milyar daha ver dizel al. sonradan pişman olmazsın.

Peki yaris dizellerde şu an 5 yıl garanti mi var? Yoksa bu 5 yıl garanti için ekstra para mı ödememiz gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abs -- 3 Mayıs 2006; 11:44:51 >
  • Bir de bu dizel arabalarda iyi mi bakmak lazım arabaya? Belli bi müddet sürdükten sonra 1 dakika rölantide bekleyin diyolar. Yağına suyuna iyi bakın diyolar. Böyle mi gerçekten? Babamın Polo'sunda motor kaputunu cam suyu doldurmak için açardık bi tek. Dizeller için devamlı bi takip mi gerekiyor? Ben anlamam arabanın kayışı nerde yağı nerde. Bütün bu zamazingolara bakmak mı gerekiyor?
    Dizel motorun suyuna bakmak gerekiyor da benzinli araba susuz mu gidiyo kardeşim çalıştır 10 dakika susuz benzinli motoru da görürüm üst kapak contası eriyor mu erimiyor mu?
    Dizel motor hassas olayı bir şehir efsanesi sadece ucuz mazot almiican o kadar. Gerisi benzinliyle aynı.
    Sen kafanı yorma dizel al. Çok memnun kalıcan merak etme. Sonuçta toyota

benzinli satın alanlar zarar ediyor örn (mazda 3 *38bin ytl şuan 29-30 zor ediyor gibi..)

ama dizel araçta özellikle bahsettiğin d-4d toyota yariste 200nm tork var ve Polo dan çok daha iyi gidebilen ve sana ekonomi yaptırarak pompa başında rahat ettiren bir araç olacaktır...!!!

aradaki 3-5 bin ytl lik fiyat farkı kesinlikle insanın huzurunun kaçıp kaçmaması gibi ince bir noktayı belirliyor günümüzde

Orjinalden alıntı: erenuz

Her kafadan bir ses çıkıyor yok dizel şöyle böyle yapın diye. Herkes birinden duyduğuna bişeyler katıp uyduruyor.
    Arabanın kitapçığında yazar bütün dikkat etmeniz gereken noktalar. Yok ööle 30 saniye yok hareketten önce 1 dakka motoru durdurmadan önce çalıştırıcan filan uydurma hepsi.
    Dizel motorun suyuna bakmak gerekiyor da benzinli araba susuz mu gidiyo kardeşim çalıştır 10 dakika susuz benzinli motoru da görürüm üst kapak contası eriyor mu erimiyor mu?
    Dizel motor hassas olayı bir şehir efsanesi sadece ucuz mazot almiican o kadar. Gerisi benzinliyle aynı.
    Sen kafanı yorma dizel al. Çok memnun kalıcan merak etme. Sonuçta toyota

Eğer benzinli ile dizel arasında hiçbir fark yoksa kullanım açısından dizel alabilirim. O zaman bundan sonrasını Yaris 1.4 D-4D topic'inde araştırırım sorarım , teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.