Bildirim
Motor arıza ışığı yanıyor yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Otomatik mi araç -
Manuel hocamquote:
Orijinalden alıntı: defiant82
Otomatik mi araç -
Bir çok sebebi olabilir cihaza bağlattırmadan çıkmaz malesef -
Böyle kullanımda bir sorun çıkar mı peki hocamquote:
Orijinalden alıntı: Josepth
Bir çok sebebi olabilir cihaza bağlattırmadan çıkmaz malesef -
Çekişinde ve hararetinde bir sorun yoksa devam edebilirsiniz ama siz yinede aksatmayın kısa zamanda gösterin -
En son bunu yaşayan arkadaşımın başına oksijen sensörü sorunu çıkmıştı. Aracın i20 olmasından başka hikaye tamamen aynıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 13 Temmuz 2018; 23:43:47 > -
Aracın çekişinde hararetinde bir durum yok hocam. 90’ı geçmiyor.quote:
Çekişinde ve hararetinde bir sorun yoksa devam edebilirsiniz ama siz yinede aksatmayın kısa zamanda gösterin -
Ne kadara değiştirdiler hocam? Toplam masraf ne oldu?quote:
Orijinalden alıntı: Antor
En son bunu yaşayan arkadaşımın başına oksijen sensörü sorunu çıkmıştı. Aracın i20 olmasından başka hikaye tamamen aynıydı. -
En son yaptırmamıştı. Bana kalırsada bi yanıp bi söndüğünden ya kalibrasyon hatası ya soket hatasıydı. Servisi aradığında @Josepth gibi hararet devir sorunu yoksa bakımda bakalım demişlerdi. Yaptırdıysada ne tuttu bilmiyorum. O sensörün çok ucuz olmadığını biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Ken Block43
Ne kadara değiştirdiler hocam? Toplam masraf ne oldu?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 14 Temmuz 2018; 0:14:25 > -
aküden şüphenmiyormusunuz -
Hocam aküden önce yoktu. Ne olduysa takviyeden sonra olmaya başladı. Bana da akü gibi geldi?quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
aküden şüphenmiyormusunuz -
Araç benzin, tüp, mazot? -
bilgisayara bağlamadan sorun anlasılmaz. akü kutup başını söküp bekleyin 5dk geri takın silinir tekrar gelirse demekki bir problem var. -
Bunu yapmadan önce teybinizde şifre var mı onu öğreninquote:
Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
bilgisayara bağlamadan sorun anlasılmaz. akü kutup başını söküp bekleyin 5dk geri takın silinir tekrar gelirse demekki bir problem var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Antor
Bunu yapmadan önce teybinizde şifre var mı onu öğrenin
Alıntıları Göster
kolayca bulunur
-
ve birşey daha öğrendim teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
kolayca bulunur
Alıntıları Göster
-
Aküden dolayı motor arıza ışığını yakmaz.Pejolarda teyp kod istemiyor. -
Benzin tüpquote:
Orijinalden alıntı: anaconda41
Araç benzin, tüp, mazot? -
Yakar. Benim Doblo'nun da geçen yıl 3 kere aküsü bitti, sorunu en son çözdük alternatör aküyü bitiriyormuş.quote:
Aküden dolayı motor arıza ışığını yakmaz.Pejolarda teyp kod istemiyor.
Akünün bittiği bir sefer ustamdan yedek aküyü alıp otoparkta kendim değiştirdim, eski aküyüde şarja götürdüm. Yeni aküyü takıp marşa basmamla araba arıza ışığını yaktı tabi. Ustamı aradım klasik yağ-su-hararet kontrolünü yap, normalse kapat tekrar çalıştır dedi. Kapatıp tekrar çalıştırdım ve volaa sorun yok
Atmosferik benzin ise ve kontrollerde bir sorun yoksa kapat - aç düzelir
Benzer içerikler
- yabancı plakalı aracı başkası kullanırsa cezası
- fiorino benzin lpg yorumları
- ticari aracı hususiye çevirme
- fluence extreme hangi paket
- p0420 arıza kodu
- byd hangi modelleri getirecek
- kış lastiği
- byd denza d9 gt
- superb fiyat
- honda elektrikli suv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X