Şimdi Ara

Opel Astra H alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.3 cdti hb kasa manuel vites bir astra h almayı düşünüyorum, aslında gönlümden otomatiğini almak geçiyordu fakat arıza açarsa masraflı olur diye vazgeçtim.Merak ettiğim bir kaç konu var, astra h kasa araçlarda hangi donanım paketinde hangi özellikler var en dolusu hangisidir, tüm model yıllarında manuel şanzıman 6 ileri mi yoksa 5 ileri olanları var mı, 1.3 motorun açacağı büyük kronik bir arızası var mı ? Bu konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim.


    Ayrıca aracı alırken gösterebileceğim önerdiğiniz istanbul içi güvenilir bir ekspertiz firması varsa yazarsanız sevinirim.Bu arada uzun yıllardır araç alıp satmadığım için bu işler nasıl oluyor pek hatırlamıyorum açıkcası, km sorgulama, hasar kaydı sorgulama vs. yapabileceğim, son sahibi kaç senedir kullanıyor ya da aracın üstünde herhangi bir haciz borç vs. çıkıyor mu bunları görebileceğim bir uygulama var mı ? Eskiden mesaj atarak vs. yapıyorduk diye hatırlıyorum ama şimdi uygulaması vs. çıkmıştır herhalde.








  • Astra H fiyatına göre yol tutuşu, tüketimi gayet iyi bir araç. Süspansiyonları serttir malzemesi sert ve trim sesi biraz fazladır ama o yıllara göre normal. Otomatiğinden uzak durun easytronic robotize fıtık eden bir şanzıman. Hem konforsuz hem sorunlu. 1.3 motor Fiat ile ortak motor her yerde parçası ustası olan taksilerde milyonları deviren sorunsuz kronik hastalığı olmayan bir motor. Manuellerin tamamı 6 ileri diye hatırlıyorum. En dolu paketten boşa doğru hatırladığım kadarıyla Cosmo-Elegance-Enjoy-Essentia olarak gidiyordu.
  • Zamaninda kuzene araba bakarken arastirmistim , Astra h kasada euro 5 motor iyi ancak euro6 motor kötü idi ,90 lik olanlar Euro5 motor ,dpf gibi sorunlari yoktu diye aklimda kaldi. Bir üst kasasindan da bakabilirsiniz.
  • İlk sahibi olduğumuz 2011 model Astra H 1.3CDTI Dizel Manuel HB aracımız var. Yeni araç alma planımız sebebiyle satmayı düşünüyoruz. 110bin kmde, gri renk. Sağ kapı sacı değişti, başka birşeyi yok. Bakımlarını yeni yaptırdık. Daha ilan vermedim araç almadığım için ama Ankaradaysanız ya da Ankara'dan alma imkanınız varsa haberleşebiliriz.

  • manueli komşuda var çok memnun. otomatiği kuzenimde vardı, yokuşta klimayı kapatıyorum demişti, zayıf motor otomatik vitesin de törpülemesiyle o derece güçten düşüyormuş. dayanamayıp sattı.

  • picotronics P kullanıcısına yanıt
    Hocam aracınız hem temizmiş hem kilometresi düşükmüş benim bütçemi aşar büyük ihtimalle, zaten istanbul dan ankaraya gidip gelmemde zor.Ankarada olsam yine gelip bir incelerdim.Benim sarı sitede baktığım 2007 2008 model 200 250bin km bandında olan nispeten uygun fiyatlı araçlar.
  • picotronics P kullanıcısına yanıt
    Merhaba Astra aracınızın fiyatını öğrenebilir miyim
  • Araç için 625.000TL düşünüyoruz. Araç Essentia konfor paket.

  • picotronics P kullanıcısına yanıt

    125bin tl daha eklense sıfır araç alınıyor. Sizce hangisi mantıklı ?

  • 3 sene önce birebir benzer özellikteki aracı 83 bine satmıştım piyasasını bilmiyorum ama 600 binler denince çok fazla geldi.

    aynı özellikteki araca uzun yıllar bindim. herhangi bir sorun yaşamadım. sadece bakımlarına gitti o kadar. uzun yol için iyi 6. vites 120 km hızlarda 2000 devir civarında seyrediyordu gayet iyi bence. şehir içi alışmak gerekiyor kalkışlarda alt viteslerde çok hantal ama biraz alışınca aşılabilecek bir eksik. yalnız aracın kasası çok eski dolayısı ile teknoloji olarak zayıf. 600 bin civarı fiyatları varsa ben olsam daha alt sınıf daha yüksek modellere yönelirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double minded -- 12 Ekim 2023; 21:33:59 >
  • motograter M kullanıcısına yanıt

    Aynı araçla karşılaştırmak daha doğru olur. En düşük paket sıfır manuel 1.2 benzinli astranın şu an liste fiyatı 1.240.000TL. Dizel manuel yok ama dizel otomatik de 1.488.000TL.

  • Eski model araçlar çok pahalı kaldı. Şahsen çok ihtiyaç yoksa 25 bin dolar civarında parayı bu arabalara vermezdim.
  • picotronics P kullanıcısına yanıt

    12 yaşında 3 serisi veya c serisi olur hadi tamam diyebiliriz belki ama H kasa Astra yani güncel L kasanın fiyatını baz alıp satmakta artık saçma bence.

  • 2004 modeli ilk arabamdır , 1.6 enjoy twinport idi. LPG pek hoşlanmaz ama siz zaten 1.3 dizel olanı alacaksınız. Saklama alanı olarak fakirdir , su şişesi telefon bile koyamazdım. Yol tutuşu baya iyidir , ben col memnundum . Şimdi fiyatı biraz cazip olsa alır koyarım kapı önüne keyifle binerim.
  • motograter M kullanıcısına yanıt

    Model belirtirseniz daha iyi olur.

    750 bine sıfırı olan, Astra H ile kıyaslanacak mantıklı bir araç varsa bizde bilelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 15 Ekim 2023; 16:24:7 >
  • Dün gece şu videoyu izlemiştim, bugün bu konuyu görüyorum.

    https://www.youtube.com/watch?v=QGXCp0u4pZs


    Hocam şu masrafı duyduktan sonra insan çok beğense de bir açıdan çekingen tavırda oluyor. Bu arada aracın motoru Fiat motoru imiş, yorumlarda belirtilmiş. İyi mi kötü mü vs fikrim olmadığı için bir şey diyemiyorum.

  • iGroN İ kullanıcısına yanıt

    Egea

  • 12 yaşındaki arabaya 600-700 bin vermektense sıfır egea kovalarım arkadaşlar 2.el fiyatları şişik kaldı çok fazla hemde sizi de anlıyorum ama mantıklı olan budur sıfır ya da sıfıra çok yakın egealar var piyasada kıyaslanamaz bile 12 yaşındaki h kasa astra dediğiniz araba bmw mercedes ayarında preimum değil neticede

  • Daha geçenlerde bir tanıdığa aldık 3 yaşında 60bin km'lerde egea hemde bahsedilen 2. El fiyatına alındı. Aklın yolu bir.
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    O kadar param olsa bende yepyeni bir egea alırdım, daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.