Arkadaşlar son zamanlarda forumda olan team modasına fiat ve tofaşcılar olarak bizde uyalım dedik ve topic i ...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/...&.../F/I/A/T/:::... olarak değişelim dedik...
Tofaş fiatla ilgili soruları burada sorabilirsiniz.......
Kurallarımıza gelince.........
-Burası herkese açıktır.....aracı olsun olmasın.......
-Forum kuralları geçerlidir...........
Üye olmak için....... sadece burada bende üyeyim demeniz ve imzanızı
şeklinde değiştirmeniz veya başka bi team e üyeyseniz eklemeniz yeterlidir.. isteyen olursa birbirimizle bağlantı için msn adresini verebilir ve aracının marka modelini yazabilir......
Üye listemiz ve bilgiler;
Üye adı:Fiatcı Msn adresi: Fiatci@mynet.com Araç: Fiat Albea 1.2 16 v
Valla beyler ankarada finspeed in bi tane var bravo hgt motorlu kırmızısı ben ona hastayım.......... aklımda iki araba var birisi fiat marea 2.0 hlx biriside miafiori....... bigün bi tane alıp aynı dediğim makina gibi yapıp siyaha boyayıp motora tıkabasa yüklenicem.........ahtım var............
Valla beyler ankarada finspeed in bi tane var bravo hgt motorlu kırmızısı ben ona hastayım.......... aklımda iki araba var birisi fiat marea 2.0 hlx biriside miafiori....... bigün bi tane alıp aynı dediğim makina gibi yapıp siyaha boyayıp motora tıkabasa yüklenicem.........ahtım var............
O arabayı gormustum galiba tek kapı falan cok guzel gorunuyor :)
O arabayı gormustum galiba tek kapı falan cok guzel gorunuyor :)
Resimleri bende varda buraya aktaracak imkanım yok ama bi yerden bulursam ekliycem...............