Yarın ingilizce yazılısı var fakat benim biraz ateşim çıktı bide heryerim ağrıyor öksürükte var biraz burun akıntısıda. Yarına kadar hafifletecek birşeyler önerebilirmisiniz?
Aynen yarın ingilizce sınavım var ve çok halsizim :S
rapor al
Bence git rapor al. Sınava girme. Raporun bitince hocaya git "Ben hastaydım sınava girmedim" de. O da "Raporun var mı?" diye soracak. Senin de var olduğuna göre sınavı ertelemiş olursun. Büyük ihtimalle benzer soruları hatta bazen aynı soruları soruyorlar. Önceden arkadaşlarına sorarsın ne sordu diye. Hem yüksek alırsın hem de kafan rahat girersin. Ben lisedeyken paso böyle yapıyordum.
Sınav ortak sınav eğer giremezsem farklı klasik sorular hazırlar büyük ihtimalle.
ilginç.benim de yarın inglizce yazılım var.hangi okul?
Yeminle bendede öksürük ve ateşim var maça gidemedim o yüzden ühüüü ühhüü
beyler düzeldim gibi bi çorba içtim ateş düşürücü ilaç attım birde öksürük şurubuyla az çok iyiyim gibi.
Ben de okuldan geldim.Başıma acayip bir ağrı girdi.Yarına edebiyat-fizik sınavım var.Başıma buz koydum,ilaç içtim,ayaklarımın altına yastıklar koyup ayaklarım yukarda başım aşağı şeklinde biraz uyudum (babam göre şok pozisyonuymuş.),nane-limon içtim.Düzeldim çalıştım,burdayım.
kesinlikle DOMUZ GRİBİ var ve karantinaya alınmalısınız.
quote:
Orijinalden alıntı: ZİkriTalan
kesinlikle DOMUZ GRİBİ var ve karantinaya alınmalısınız.
Tamam.
yemin ediyorum yarın ingilizce sınavımız var yeminle
Yarın bize okul yok dolayısı ile sınav yok
bizim bugün vardı ingilizce sınavı. 85 aldım
Benim de İngilizce sınavım var, ne iş?
Dün ben de senin gibiydim aynı. Sağlık ocağına gittim doktor hanımlar sağolsun 3 gün rapor verdiler. Dün matematik, bu gün edebiyat yazılım vardı, yarında dil ve anlatım yazılım var. Üçüne de giremiyorum "malesef" Şu an bomba gibiyim valla, hiç bi şeyim yok xD ama allah kahretsin ki raporluyken okula gidilmiyor
Hali Çağırın.
benimde buğün edebiyat sınavı vardı 83 aldım yarın da dil ve anlatım sınavı var