Şimdi Ara

Yarın İlk İşim Bankaya Gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mayış aldığım kamu bankası önce hesaplarıma sebepsiz bloke koydu;

Şubeden blokeyi kaldırdım ama bu defa kredi kart borcumu ödetmedi;

Bu sorunu da başka bankadan 8? ücret ödeyerek havale ve telefon bankacılığından ödeyerek hallettim.

Ardından dün kredi veya taksitli ek hesaptan para almama izin vermedi;

Halbuki daha geçen gün 2,89 faizle 12 ay vadeli taksitli ek hesaptan para veriyordu. Sorun düzelir diye bekledim ama nafile.

Lübnan’ a 5 kaldığı hissiyatı oluşturdular, bu yüzden yarın ilk iş bankadaki tüm döviz hesaplarımı kapatmak olacak…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kredi karti kullanmak ve internet bankaciligi isini garantiye alanlara uygun seyler degil

banka sizi avucuna almis.

• Hangi banka bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atamalarını malum şahsın yaptığı bankalara bulaşmam

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

Bir ara Güreşçi atamışlardı o bankaYarın İlk İşim Bankaya Gitmek 

• abi geçmiş olsun,

sonun kaddafi gibi olacak diye çok korkuyorum

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bankada dövizi olan çeksin derim; gerçekten de Lübnan'a çeyrek kala gibi bir hava var ülkede. Yarın öbür gün devletin bankalardaki tüm dövizlere el koyup düşük kurdan bozarak karşılığını TL olarak vermeyeceğinin garantisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Ağustos 2023; 19:14:5 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Bu deyyuslar 10.000 USD üzeri nakit çekimlerini şubeden hemen verir mi?

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum, annemin 400€ emekli maaşını her ay havuza atıp duruyorlar, annemin hesabına geçmiyor. Gidip şubeye şikayet etti, ancak oradaki müşteri temsilcisiyle konuşarak parayı hesabına geçirtti. Yani bankalar döviz vermemek için kırk takla atıyor, muhtemelen yukarıdan emir gelmiştir. Gittiğinizde 10.000 $'ı tık diye çıkarıp vereceklerini hiç sanmıyorum.

• Yarın İlk İşim Bankaya Gitmek

Rezlaet !

Sözde bloke kaldırılmıştı, bu deyyusların yapacağı işe...

• Hakkınızda banka müşterisi olmayı kısıtlayıcı bir mahkeme kararı var olabilir mi acaba?

• bankanı değiştirmeni tavsiye ederim, parayı çekmekle uğraşma o kadar nakit vermezler. gidip şubede başka banka hesabına transfer yaptır, mecbur biraz transfer ücreti vereceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 23 Ağustos 2023; 19:49:12 >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bazı bankalar döviz çekimlerinde komisyon almaya başladı. Bunu dövizi hesaplarda tutmak için yapıyorlar.

• Dün vakıfbank mobil şubede benzer bir sorun yaşadım. Kredi kartı ödemesi yapmak için girdim kart görünmüyor. Yarım saat sonra düzeldi sistem ve kredi kartını ödeyebildim.

@Türkçü Kayı 2-3 sene oluyor öyle bir uygulama başlatmışlardı (hatta konusunu da ben açmıştım) ama 1 ay sürmeden iptal ettiler. O 1 ay boyunca sadece kamu bankaları o komisyonları aldılar. Özel bankalar almadı. Baktılar millet parasını bankadan çekiyor, döviz sistem dışına çıkıyor hemen iptal ettiler.

İlgili konu:

https://forum.donanimhaber.com/bankada-dovizi-olanlar-dikkat-banka-hesabindan-doviz-cekmek-isteyen-komisyon-odeyecek--145061461

Ben yine de o günden beri dövizimi bankada tutmuyorum. O güveni kaybettiler bir kere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 23 Ağustos 2023; 21:17:44 >

• fractal design kullanıcısına yanıt

Halkbank başladı komisyon almaya 1-1.5 ay falan oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 23 Ağustos 2023; 21:22:5 >
  • Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

Komisyon vermek yerine komisyon almayan özel bankalara swift yapın tahminen 2 dolar masrafı olur.

Edit 2 dolar dedim ama daha fazla sanırım. Bankadan bankaya değişiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 23 Ağustos 2023; 21:26:45 >
  • Memlekette ayağımız taşa gelmeden 5 dakika yürüyemiyoruz yeminle hep bi bokluk.

• Ziraat bankası internetten hiç bir iş halletmiyor zaten ulaşamıyorsun. Uygulamalarından basit bir yatırım hesap açmaya çalışıyorsun uygun değil şubeye diyor. Seçeneklere tıklıyorsun atıyor filan. Bir banka bu kadar mı berbat olur ya. Garantiyi sevmem ama kötünün iyisi bunların yanında.

• Az biraz dövizim var banka günde 500 500 çekebilirsiniz dedi ama onun için de sebep göstermem gerekiyormuş.Kendi paramı hem günlerce git gel yapıp alıcam hem de her seferinde açıklama yapacağım.İş adamına soru bile sormadan veriyor parasını vatandaşa gelince koklata koklata.

Beni caydırmak için de söylemiş olabilirler günlük 500 dolar nedir arkadaş mecbur özele geçicem devlet bankasında olmaz bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 24 Ağustos 2023; 7:14:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.