Şimdi Ara

Yardım edin yetti artık (karabasan). [Edit 13.06.2015 Değişik Olay] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
16
Favori
21.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşi yanlış yapıyorsun bu duaları hem yatmadan önce hem tam kabustayken okuyacaksın benimde bi ara böyle bir problemim vardı.Nasıl çözdüğümü anlatsam hard csb yazarlar
  • Bence bu durumdan kaçmak yerine yüzleşmen iyi olabilir.Yatmadan kendi kendine korkmuyorum ben diye söyle.Benimde başıma aynı durum geliyordu , yüzleşmce bir şeyim kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyku apnesi problemin var kardeş. Bi doktora görün. Karabasan filan geçin bunları. Yıl olmuş 2015.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkann86 -- 23 Mayıs 2015; 9:19:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karabasan diye bir varlik yok.Uyku felci geciriyorsun her seferinde.Konuyu arastir,sonra dahiliye doktoruna görün.

• Eğer Çok yiyip az hareket ediyorsan ondan da olabilir vucud enerjiyi atamadığı içindir . 1 günlüğüne full sporla uğraş bakalım ne olacak sonuç
  • Yüz üstü değil sırt üstü yat.
    Sol kolunun üstüne kesinlikle yatma.
    Karabasan denilen olay psikolojikten çok fizyolojik bir olay.
  • Kara hasan kim la

• Uyku felci olma ihtimali var. Belki kapıdan öyle ses gelmesi sana denk gelmiş olabilir. İnternetten uyku felcini detaylı araştır bence.

• dostum bence ranza ve odada sorun var. Bende birkaç sene önce senin gibiydim. uyuyamazdım bile. bende ranzanın üst katında yatıyordum. senin gibi oluyordu. ve o odada hic rahat yatamıyordum. başka odada yatıp denemen iyi olabilir dostum

• Karabasan değil o, uyku felci. Bu kadar sık oluyorsa acilen bir doktora görünmeni öneririm.

• Şu karabasan kelimesini çıkar aklından ilk önce.Yıl 2015.Uyku felci de,uyku sorunu de.Yattığın yeri değiştir.Arkadaşların dediği gibi spor yap,yor kendini derin bir uyku çekebilmek için.Korku filmleri de izleme.İnsanın bilinçaltına yerleşir hepsi.Bir şey olunca hemen o korkunç şeylere yorumlarsın.Devam ederse de doktora görün.

• Helal olsun kardeş sen dayanmışsın ben olsam evi terk ederdim

• Bende de heralde ufaktan başlıycaktı, 1 sene oldu 2 Gece peşpeşe sırtüstü uyurken sanki biri yüzüme 5-10cm yakından bana kelime fısıldadı, kendimi okuttum anneme, bikaç gün okudu daha bişey olmadı ama o olaydan sonra daha sırtüstü yatamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da sanki arada kulağıma birisi fısıldıyormuş gibi oluyor nasıl yatarsam yatayım, sanırsam psikolojik bi durum ya da beynimiz bize oyunlar oynuyor
  • Bence şimdiden doktora görünsen iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Şu karabasan kelimesini çıkar aklından ilk önce.Yıl 2015.Uyku felci de,uyku sorunu de.Yattığın yeri değiştir.Arkadaşların dediği gibi spor yap,yor kendini derin bir uyku çekebilmek için.Korku filmleri de izleme.İnsanın bilinçaltına yerleşir hepsi.Bir şey olunca hemen o korkunç şeylere yorumlarsın.Devam ederse de doktora görün.

Sanane istediğini der, karabasan halk ismidir. Her şeyin orjinal latincesini söyleyelim o zaman 21.yy 2015 teyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bir kere başıma geldi. yataktan falan kalkamıyordum boyle sağımdada değişik bişey vardı sanki
  • Yatmadan 2 bira çak geçer bebekler gibi uyursun dua ile olcak iş değil
  • Okumadım

• Detective W. kullanıcısına yanıt
    O zaman biri yüz felci geçirdiğinde de cin çarptı densin.Ne de olsa halk ismi.
    Karabasan demek bir karabasanın gece sana musallat olması demektir.Uyku felci ise basit bir sağlık sorunudur.Olmayan şeyi kullanıp korku yaratmak mı doğru yoksa uyku felci kelimesini kullanıp bunun basit bir sorun olduğunu düşünüp rahatlamak mı doğru?

Halk ismiymiş hey Allahım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.