Şimdi Ara

Yardım edin yetti artık (karabasan). [Edit 13.06.2015 Değişik Olay] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
16
Favori
21.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yatağın dışında farklı bir yerde uyumayı dene, en azından ben böyle kurtulmuştum
  • Cami hocasına git söyle seni yönlendirsin.Ya da İsmail Ağa cemaatinden birilerine ulaş. Spor beslenme cart curt diyenlere aldanma sorunun kesin cinlerle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=UFJ4KMy3hIs

Buyur canım kardeşim izle şunları , yaşadıkların belki ürkütücü olabilir ama unutma ki gerçek değil o yaşadıkların
  • Yatmadan önce 35'lik rakı iç, sorunundan kurtulduğunu göreceksin.

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    Bastığı zaman kalk yuru bir daha basmaz. Uyku hali geçsin yani. Yüzüstü yattığın zaman genelde basmaz. Bastığında sakın ses var mı die düşünme. Düşünürsen sesler duyarsın.

• Anlattıkların uyku felci ve sen bunu hayal gücü ve korkuyla yogurmuşsun diyeyim. Tamamen psikolojik bir altyapısı var. Bir dönem bana da oluyordu fakat gecti.Bir arkadaşım da sık sık yaşıyor bunu belli dönemlerde ama o uyku felci olduğunun bilincinde olduğu için normal karşılıyor.Stres vb. etkenleri en aza indirmeye bak, iyi vakit geçir ve bu ne zaman düzelecek diye de kafanı çok meşgul etmemeye çalış, üç harfliler falan hikaye :)

• Allah allah sorun sende sanırım kardeşim yorganın ağır olabilir onu hafıflet hep sırt üstü yatma besmele felan çek öyle yat ateist degılsen bırde eğer öyle hareket etemediğini fark edersen hiç gözlerini açma uyumaya çalış tekrardan sonradan unutosun bendede bı ara oldu beden uykuda ben kendıme geldım ama beden gelmedı hareket edemıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Ranzanın altında kardeşim yatıyor daha yakın yatabileceğim biri yok. Zaten yatamam bu yaşına geldin korkuyormusun tepkisi almamak için.

PM'den adresimi yolladım, istersen gelebilirsin.
  • Olayin nas felak haci hoca muska cin minle alakasi yok kardesim once bunlari aklindan cikar.

Büyük ihtimalle üşüyorsun, bana genelde bu duruma iken oluyor. Bazen de yatarken yorganın altından tek bir bacağını filan çıkarınca olur.
    Son olarak önerim karabasan olduğu zaman uyanmaya çalışma tam zıttı uyumaya çalış. En son çare bunu yap. Bu iki yöntem de bende işe yaradı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en yakın zamanda psikoloğa gidin bence.
  • Gidip bakkaldan veya kırtasiyeden 3-4 tane tenis topu alıyorsun 3-4 tane dandik tişörtün arkasına diktir ve sırt üstü uyuma ister inan ister inanma dediğim çok etki eder sırt üstü uyumadığın zaman gelmeyecek emin ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tuttuğum takımı değiştirdiğim günden beri karabasan görmüyorum hocam sende takımını değiştir le havre yi tut forması yada posteri mutlaka odan da olsun %100 garanti

• yemek yedikten sonra sakın sırt üstü uyuma. Ikindi akşam ezanı arası uyuma(kabus görüyorsun ve dayak yemiş gibi kalkıyorsun o yataktan). Korku filmi izliyorsan onları bırak. Eğer böyle birşey başına geliyorsa yapacağın şey paniğe kapılmadan vücuduna odaklanıp ayak parmaklarını hareket ettirmek olsun.

• Lo ilere özlersin böyle durumlari keyfine bak korkunun tadini cikart

• Kardeşin bir haltlar yiyor olabilir

• Wallrider olabilir mi?

Şaka bir yana cin girmis galiba kardes icine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sure falan hikaye geç onları.bana 1 kere oldu hadi dedim başlıyoruz ufak korktum sonra 2. oldu hemen 1. aklıma geldi hiç bir tepki vermedim gözlerimi açtım etrafa baktım 3-5 saniye sonra kalktım su içtim yattım 3-4 sene geçti 2.den sonra bir daha da olmadı.takmazsan olmaz ha takıyosan da olduğu anda hiçbir şey düşünme kapa gözlerini bekle tepki verme.

bir de karabasan kelimesini sil aklından uyku felci de psikolojik olarak rahatlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0live -- 23 Mayıs 2015; 8:13:29 >
  • O yorgandan kurtul

• Pusuya yat şapkasını kap yalvarıcak sana abi ne olur pohun yiyem şapkamı ver

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.