Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
254.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet özür dilerim orda gereğince sterilize edilememiş domuz kılı fırçalar çok beter kokar demeliydim. omega nın domuz kılından mamul 31052 kodlu fırçasını da aldım misler gibi kokuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Arkadaşlar ben jilet ve normal tıraş makinesiyle tıraş olamıyorum. Hem kılları adam gibi alamıyorum, hem tam ayarlayamadığımdan biraz derinden kesiyorum, sivilce yapıyor.

Şu berberlerin kullandığı aletler çok hoşuma gidiyor, hem daha kolay alıyor, hem çok derinden kesmiyor ve tahriş etmiyor. Tabi tam sinek kaydı yapmaz, zaten bende o kadar fazla sakal yok.

http://www.buroteknik.com/moser-dei-1400-0278-profesyonel-sac-kesme-tiras-makinesi-set-ayni-gun-kargo-fiyati_64948.html

Şu linkteki ürün nasıldır, alsam sakal tıraşı için işimi görür mü ? Tavsiye eder misiniz ?

UP arkadaşlar acil cevap verin, şimdi sipariş etmeyi düşünüyorum çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak

Klasik domuz kılı fırçayı sıvı sabun, şampuan tarzı bir şeyle dolu kapta bekletebilirsiniz kokudan arındırmak için..

Not: Peter Pan'ın beden yaşı 7'de kalmış denir ya forumda da zeka yaşı 3'de kalmış Beter Ban'lar var..

alemsin.

Kürşat arkadaşım, canım arkadaşım. Lütfen öyle aletlere paranı harcama. Gel konuyu baştan sona oku. Verilen blogları oku. Ufak tefek bir iki malzemeni al, burada ve bloglarda anlatılanlara dikkat ederek tıraşını ol. İnan 5-6 aylık düzenli tıraştan sonra hergün damat tıraşı kalitesinde tıraş olabilecek hale gelebilirsin. Ne sivilce olur, ne kıl dönmesi, ne kesik, ne tahriş.

Sen sadece yazılanları oku, araştır, biraz sabret ve tekniğini oturt. Gerisi gelecek ve bir standarta bağlayacak.

Üzme bizi, alma şu çöpe gidecek makinalarda. (Gerçi moser' e birşey olmaz ama alma sen gene de )

bana yakısan yorumu yapayım
    emınonu sahte moser kaynıyor
    gercegını bulmak mesele
    10 lıradan 40 lıraya sahtelerı ıle dolu ortalık

arastırmadan almayın barı :)

• Yaklaşık 3 yıldır gilette fusion kullanıyorum.
  • quote:

Arkadaşlar ben jilet ve normal tıraş makinesiyle tıraş olamıyorum. Hem kılları adam gibi alamıyorum, hem tam ayarlayamadığımdan biraz derinden kesiyorum, sivilce yapıyor.

Şu berberlerin kullandığı aletler çok hoşuma gidiyor, hem daha kolay alıyor, hem çok derinden kesmiyor ve tahriş etmiyor. Tabi tam sinek kaydı yapmaz, zaten bende o kadar fazla sakal yok.

http://www.buroteknik.com/moser-dei-1400-0278-profesyonel-sac-kesme-tiras-makinesi-set-ayni-gun-kargo-fiyati_64948.html

Şu linkteki ürün nasıldır, alsam sakal tıraşı için işimi görür mü ? Tavsiye eder misiniz ?

Bütçeniz elveriyorsa Braun Cruzer4-5-6 öneririm. Sizin baktığınız makine ile traş verimli olmuyor ne yazık ki.

• quote:

quote:

UP arkadaşlar acil cevap verin, şimdi sipariş etmeyi düşünüyorum çünkü.

bence biraz daha bekleyip gillette in devrim yaratacak ürünü magma core u deneyebilirsin.aşağıda reklamı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratatuy -- 8 Eylül 2011; 1:30:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

quote:

Bütçeniz elveriyorsa Braun Cruzer4-5-6 öneririm. Sizin baktığınız makine ile traş verimli olmuyor ne yazık ki.

Dediğim gibi sakallarım daha tüy şeklinde doğru dürüst sakal yok haftada 1 falan oluyorum amacım tahriş etmeden cildi hızlı bir şekilde tıraş olmak işimi görmez mi ?

• quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi sakallarım daha tüy şeklinde doğru dürüst sakal yok haftada 1 falan oluyorum amacım tahriş etmeden cildi hızlı bir şekilde tıraş olmak işimi görmez mi ?

Haftada 1 olacak kadar az sakalınız varsa işinizi görür. O tüyleri en ucuz makinede keser zaten. İleriye yönelik düşünürseniz cruzer iyidir ancak şimdilik her makine size yarar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haftada 1 olacak kadar az sakalınız varsa işinizi görür. O tüyleri en ucuz makinede keser zaten. İleriye yönelik düşünürseniz cruzer iyidir ancak şimdilik her makine size yarar.

Sipariş verdim bir aksilik olmazsa yarın elimde olur makine, yorumları yazarım. Saç için de kullanırım arada.

Bakarım canım sıkılır 3'e vururum.

• Arkadaşlar tam yeri belki degildir ama gene sizden yardım alabilecegimi düşünüyorum. Ben saçlarımı berberde hep 1-2 veya 3 e vurduruyorum "makine" ile başka hiçbir şey yaptırmıyorum. Bu işi artık evde kendi başıma halletmek ve düzgün bir makina edinmek istiyorum. Aynı zamanda bu alacağım makine ile sakallarımıda inceltmem söz konusu olabilir mi? Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz acaba? Teşekkürler.
  • seyyardan aldığım traş makinesiyle.Dandik olsa da sorun değil :D
  • konu çok dagıldı. Makineyle tıraş olacaklara başka bir konu açalım tartışsın dursunlar

• arkadaşlar "Jiletle traş olan var mı?" başlığı altında kastedilen yukarıda resmi verilen jilettir.
    Traş makineleri, mach3 türevi aletler ile ilgili bilgileri bulabileceğiniz yer burası değildir.
    bunu sizler için söylüyorum. yani size yardımcı olacak, derdinizi çözecek cevap bu başlık altında geçmez.
    jiletle traş olun(resmi verilen jilet) hem traşın keyfine varın hem de burada çok güzel cevaplar bulup güzel insanlarla tanışın.
    Büyük tavsiyesi..
    Saygılarımla
  • Arkadaşlar başlığa dikkat etmeden gelip, almak istediklerini almaya çalışanlara cevap yetiştirmeye gerek yok. Bu gibi mesajları cevapsız bırakırsanız onlarda hatalarını anlarlar, hem konu dağılmaz, hem ortam gerilmez.

Burak, nasıl rapira'laı beğendin mi? Zazalara baktın mı?

Bugün wilkinson sabun, semogue 830 fırça, EJ de89l ile rapira kullandım. 2 perde hafif bir tıraş ve lucky tiger aspen aftershave ile sonlandırdım. Gayet tatminkar ve konforlu bir tıraş oldu.
  •  Yaprak jiletle tıraş olan var mı?

Yaprak jiletle tıraş olan var mı?

şu resimdeki gibi bir şey satılıyor mu? yoksa kendimiz mi yaptırıcaz?
    ikeada filan böyle bir çözüm var mıdır?
    Saygılar

• McOrco
    senin gönderdiğin kargo heralde ingilteredekilerden sonra gelicek :)))
    bu PTT kargo ne feciymiş arkadaş. geçen de bir yere bir şey gönderdim yine böyle uzun sürdü.
    bugün baktım daha yeni ankara'ya gelmiş. daha bir de oradan buraya gelicek..
    Ha ha ha....

eeee forumdaşlar.. ne var ne yok :))))
    ben beklemedeyim hala.

dün fatboyla bir traş oldum. süperdi gerçekten. 3 perdeden sonra bir de elle kontrol edip yüzümü kalan bölgeleri köpüklendirip yeniden geçtim. mükemmel traş oldu... ama o kadar yakın traş olmama rağmen bugün yine gözüktü sakallar. sık sık kesmeye başlağımdan beri feci hızlandı sakalların uzaması.
    Saygılar
  • Kısa bir inceleme

Zaza Platinum: Eski bir jilet, bıçakları saran ambalajlarda pas var bıçağa da sirayet etmeye başlamış, yinede yüzü tek bir damla kanatmadan tıraş etti.

Rapira beyaz paketli Stainless: İmalatçısının sitesinde görünmüyor bu çeşit(mtlm.net). Keskin, ama çok hızlı paslanıyor, tıraş makinesinden her tıraş sonrası çıkarıp atmak yada alkol banyosuna sokmak lazım. 100lüsü 10 lira civarı.

Şıkbay: Aşırı derecede hafif(5gr olabilir), kafa tasarımı iyi.

Rimei: Altta sapın ucunda küçük bir halka var 4 parçalı, kafa tasarımı o kadar iyi değil.
  • sıkbayı genelde bırcok kısı jılet takar cıkarırıken kırıyo sıkarken
  • heralde malzemenin dandikliği ve tezgahta beklemenin plastiği daha da gevrek hale getirmesinden oluyor.
    ben daha geçen gün attım bir tane. banyoya kullanıyordum. şimdi yuma ile devam
    McOrco
    sen de ne var ne yok. makineyi alıcan mı yurtdışından??
    bana bu traditionalshaving.co.uk iyi bir site gibi geldi. adamlar işlerini iyi yapıyor gibi. du bakalım eğer mallar da elimize sağ salim ulaşursa...
    o zaman dadından yinmez...
    :)))
    dün postaya verilmiş. 5-7 gün arası diyor teslimat süresi için. yani haftaya bugün filan gelmesi lazım. :)))

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco
    sıkbayı genelde bırcok kısı jılet takar cıkarırıken kırıyo sıkarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 8 Eylül 2011; 17:29:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

heralde malzemenin dandikliği ve tezgahta beklemenin plastiği daha da gevrek hale getirmesinden oluyor.
    ben daha geçen gün attım bir tane. banyoya kullanıyordum. şimdi yuma ile devam
    McOrco
    sen de ne var ne yok. makineyi alıcan mı yurtdışından??
    bana bu traditionalshaving.co.uk iyi bir site gibi geldi. adamlar işlerini iyi yapıyor gibi. du bakalım eğer mallar da elimize sağ salim ulaşursa...
    o zaman dadından yinmez...
    :)))
    dün postaya verilmiş. 5-7 gün arası diyor teslimat süresi için. yani haftaya bugün filan gelmesi lazım. :)))

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco
    sıkbayı genelde bırcok kısı jılet takar cıkarırıken kırıyo sıkarken

Bir de Rimei'nin kutusunda ayna var ama kutuyu açmak çok uğraştırıyor. Şıkbay birkaç ay gitse yeter aslında bir de nazik kullanmak lazım bence yeni başlayanlar için ideal bir makine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 8 Eylül 2011; 17:48:39 >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.