Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
252.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 21 Temmuz 2013; 18:57:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak

5 jilet 1-1.5 liraya satılıyor 1 jilet 1 hafta gidiyor ekonomik Neyse haberiniz olsun
    18 yaşın altındakilerin kullanması sakıncalı olabilir. Birde bununla tıraş bıçağında olduğu gibi yüze bastırma olayı yok sadece sürteceksiniz birkaç kez tıraş olunca öğreniliyor bastırma hareketi yaparsanız mesuliyet kabul etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

tıraş mı hem de jiletle başka türlü nasıl yapılıyor ki

Sanırım "traş" diye yazılacağını kast etmişsin ama doğrusu "tıraş".
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3chladon -- 25 Eylül 2011; 16:11:20 >
  • ben sürekli jilet sürüyorum çıksın diye fakat bi türlü çıkmıyor yaş 19 soracağın soru buysa söyleyeyim ama cildim hassas arada tahriş ediyo
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3chladon -- 25 Eylül 2011; 16:10:59 >
  • Bende mc3 turbo ile oluyorum.Ama tıraş olduktan sonra yüzüme ne vuracağım karasızım.Kolonya felan cidli tahriş ediyor.
  • 16 yaşındayım.Lise2ye gidiyorum...4-5 bazen 3günde bir kesiyorum.uyarı alcak türden uzamıyolar o sürede ama ben rahatsız oluyorum seyrek çıktığı için.Faul olarak bırakıyorum kulak seviyemde orda daha fazla çıkıyor çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Yaprak jiletle tıraş olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

+1
  • 25 yaşındayım köseyim çok sert çıkmıyor makine ile alıyorum kirli sakal bırakıyorum yetiyor jilet kullanmadığım içinde yanaklarım tahriş olmuyor.
  • jilet vurmak istemiyorum daha gür çıkar diye ama askere gidince seve seve curucam
  • bende kirli sakal bırakıyorum arada tıraş makinesiyle veya berberde çizgi yaptryorm, bu mac3turbo jiletten almayı duşnyorum tavsye edermsnz
  • ustura ile olurum
  • nereyi aldıgına bağlı sakalı makinayla gerisini jietle
  • Ben Yakıyorum
  • Bunlar jilet

Tıraş bıçağı

• Sırasıyla şunlara konuyorlar:

Çift uçlu, tek uçlu jilet taşıyıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 29 Mart 2010; 23:03:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak

Sırasıyla şunlara konuyorlar:

Çift uçlu, tek uçlu jilet taşıyıcı

nereye çift uçlu tek uçlu ikiside aynı bunların

• Ferroburak,

BUnlara bildiğimiz jilet mi takılıyor? Yani ustura görevi mi görüyor bunlar? Acayipmiş he. Hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2160p

Ferroburak,

BUnlara bildiğimiz jilet mi takılıyor? Yani ustura görevi mi görüyor bunlar? Acayipmiş he. Hoşuma gitti.

Jilet takılıyor, mütiş bişey ama ortalığı kan götürüyor. Hemen parçalıyor kesiyor çok tehlikeli
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.