Şimdi Ara

Evde saçlarını traş eden varmı ( 3 numara )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçımı bayadır uzatıyorum ama 3 numaraya vurmak istiyorum
    bazı arkadaşlarım evde traş oluyor kolay felan diyolar
    makine var ama yapabilirmiyim bilmiyorum tek başıma nasıl olucak
    anneme desem yaparmı acaba
    kafamda deli sorular

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evde 3 Numara Saç Kesimi: Adım Adım Kılavuz

Evde saçlarınıza 3 numara kesim yapmak, zamandan ve paradan tasarruf etmenin harika bir yoludur. İşte adım adım bir kılavuz:

Gerekli Malzemeler:

• Saç kesme makinesi
    • 3 numaralı tıraş başlığı
    • Tarak
    • Makas (isteğe bağlı)

Talimatlar:

1. Saçlarınızı ıslatın: Islak saçlar, kuru saçlara göre daha kolay kesilir. Saçlarınızı yıkayın ve havluyla hafifçe kurulayın.
    2. Saçlarınızı tarayın: Tüm dolaşıklıkları gidermek için saçlarınızı tarayın.
    3. Tıraş makinesine 3 numaralı tıraş başlığını takın: Makinenin kullanım kılavuzundaki talimatları izleyin.
    4. Saçınızı kesmeye başlayın: Yavaşça ve dikkatlice, saçınızın arkasından önüne doğru çalışın.
    5. Kulakların ve boynun etrafına dikkat edin: Bu bölgeler özellikle hassastır, bu nedenle dikkatli olun.
    6. Makası kullanarak kenarları düzenleyin: Bir makas kullanarak kulaklarınızın ve boynunuzun etrafındaki saçları düzeltebilirsiniz.
    7. Saçlarınızı kontrol edin ve gerekirse düzeltin: Makineyi kaldırın ve saçlarınızı kontrol edin. Herhangi bir düzensiz noktayı düzeltin.

İpuçları:

• Yüksek kaliteli bir saç kesme makinesi kullanın.
    • Acele etmeyin ve her adımı dikkatlice gerçekleştirin.
    • Saçınızın her yerini eşit şekilde kesmeye çalışın.
    • Gerekliyse, saçlarınızı birkaç geçişte kesin.
    • Kesimden sonra saçlarınızı yıkayın ve şekillendirin.

Evde 3 numara saç kesimi yapmak, biraz pratik gerektirebilir, ancak sabır ve dikkatle harika sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Stil olsun diye uc numara kestireceksen kuafore git yoksa her yerde iz birakirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinin ayarı olan bi arkadaşına yaptır bence.Enseyi falan daha iyi ayarlar.
    Ev arkadaşımı ben traş etmiştim.Görenlere ben traş ettim dediğimde inanamamışlardı
  • ben kendi kendimi makineyle kesiyorum eve gittikçe.Yanlar 3 numara üstü bırakıyorum.ama arkaları alamıyorsun birilerine aldırman lazım.
  • yıllardır kendim tras ediyorum kendimi.3 numarayla keserim kenarlari ve arkalarıda 1 veya 2 numarayla traş ederim.cok daha guzel duruyor oyle.zor bişeysi yok.moser marka traş makinasi almistim.50 tl ye.yıllardır traş olurum.berbere gidiyorum.pis pis havlular pis bezle ustume seriyor herkesi tras ettigi bıcak ucuyla senide traş ediyor.nasıl hastalik kapiyoruz biliyorum.hem cok da kardayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

Stil olsun diye uc numara kestireceksen kuafore git yoksa her yerde iz birakirsin

hem still olsun diye hemde uzun saçın bakımı belli bi süreden sonra bıktırıyor her gün yıka
    çok dökülmesin diye hafta bi kez krem sür felan sıkıldım artık
    3 numara saç görünce diyorum bu sefer bende yapıcam
  • berbere git çok mu zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de evde kesiyorum.Arkaları arkadaşıma düzelttiriyorum.Hafif sakalın da varsa güzel kombin olur.
  • Haftada bir keserim cok kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

berbere git çok mu zor

zor değil aşırı homofobiğim

---

iz bırakmamak için nelere dikkat etmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafalardaki soru isareti

quote:

berbere git çok mu zor

---

iz kalmiyor hocam merak etme.sadece temiz tras ettigini tam anlamak icin arka tarafını bi kac defa tras et.ayni yerden e2 3 kere gec yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafalardaki soru isareti

quote:

berbere git çok mu zor

---

• Bende evde vururum genellikle 2 veya 3 numaraya. Tek sıkıntısı enseyi bi arkadaşına veya yakınına aldırmalısın hiç bi yere 0 la girme önlerdeki kılları almak için falan daha güzel duruyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.