Şimdi Ara

YAPMAYINNNNNNNNNNNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kusura bakmayın ama bir kaç şey demek istiyorum burası gerçekten harika bir ortam fakat laçkalaşmaya başladı önüne gelen topic açmış abuk subuk şeyler soruyo adamın biri demiş ben flash bellek yapcam göstersenize ne bu ya bi adam demiş ben uçak yapcam bir yani daha ciddi şeylerle uğraşalım yeni başlayan arkadaşlar için ELEKTRONİK başlıklı bir bölüm açalım öğrenmek isteyen arkadaşlar buraya mail atsın ve yardımcı olalım çok kirlendi burası hatta mail adreslerimizi verelim daha detaylı ilgilenelim ben gönüllüyüm ve bir bölüm daha açalım GENEL SORULAR diye burayada flash bellek yapmak isteyen arkadaşlar ve onun gibiler mail atsın nasıl kötü bir fikir mi

• ben de forumun gereksiz konularla meşgul edildiği fikrindeyim.
    buna bir çözüm bulunması lazım. biraz daha duyarlı olalım..
  • arkadaşlar sizlere katılıyorum. gerçekten bazı gereksiz konularla açılmış topicler var. birde bazı arkadaşlar ne yapmak istediklerini tam olarak açıklıyamıyorlar.
  • Topiclerin gereksizliğine kim karar verebilir ki! Soruyu soran bu elektroniğe yeni başlayan biri olabilir o yüzden hoş görmek gerekir. Belki soru öylesine sorulmuş olabilir ancak verilen teknik ve ciddi cevaplarla birilerininde bu konuda kulak dolgunluğu yaratır. Bu forumda kaç kişi flash memory'nin nasıl çalıştığını biliyordu acaba SBK'nın cevabından önce çok merak ediyorum. PanDa ; senin sorduğun sorularda birçok kişiye "abuk subuk" gelebilir, bunun kararını vermek kimseye düşmez. İsteyen istediği soruya sorar, isteyen de cevap verir, bari internet gibi bir ortamda bunu yapmayın !
  • HYP nickli arkadaşım bu seninle girdiğim ikin polemik nedense neden bu topic i 65 e yakın kişi okumuş senin gibi zıplayan olmamış bu iki ikincisi ben abuk sabuk konuşmam bildiğim şeyleri konuşurum ve bunu yargılayacak en son kişisin SBK arkadaşım flash belleklerin çalışma mantığını güzel anlatmış ama senin "anlatmasaydı kim biliyorsu acaba "diyip bu arkadaşa yaltaklanman hoş değil son olarak da ben sadece karışıklığı düzenleyelim diye bir teklifte bulundum bunu aklın sıra SERT BİR DİLLE AKIL VEREYİM mantığı içinde beni uyarman ayrıca bir kaç tanede daha laf sokma gerekçesi benim için ama burda bitiyorum herşeye atlama arkadaşım atlarsanda yorumlarını sivri bil dille değilde daha yumuşak yap yapmazsan senin sertleştiğin derecede bende sertleşirim flash soru sormak önemlidir "flash memory yapılabilir mi " yerine "flash memory ler nasıl yapılır " denseydi tepkim daha olumlu olurdu hadi boşver adam bilmiyo olabilir bende dedim ki neyin nerde olduğu belli olsun genel sorular diye bi yer luşturun böyle sorular orda cevaplansın dedim herkez fikrini söylesin ama sazanlık başkadır kendi işine bak arkadaşım senle bir daha böyle çirkin bir tartışmaya girmek istemiyorum en azından kendime yakıştıramıyorum hadi kolay gelsin

• adamın biri tenekeye bir tekme atmış... o kadar çok ses çıkmışki... neden acaba...

herneyse sen bak işine.
  • içi boş olduğu için yankı yapmış. + HYP internet sınırsız bir bilgi deposudur isteyen istediği gibi davranır ki bu forumda adminler moderatörler var söz başkasına düşmez bence.yani herkes dilediğini söyleme hakkına sahiptir diye düşünüyorum tabiki herzaman saygı seviyeleri dahilinde.(bunlar benim nacizhane düşüncelerim)saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: barış

içi boş olduğu için yankı yapmış. + HYP internet sınırsız bir bilgi deposudur isteyen istediği gibi davranır ki bu forumda adminler moderatörler var söz başkasına düşmez bence.yani herkes dilediğini söyleme hakkına sahiptir diye düşünüyorum tabiki herzaman saygı seviyeleri dahilinde.(bunlar benim nacizhane düşüncelerim)saygılar

+1
  • kardeşim adam hem doğru söylüyor hemde yanlış..
    gerçektende çöplüğe dönmüş durumda form gerekli gereksiz bi sürü başlık var. bu konuda biraz daha dikkatli olmak lazım..
    bir diğer kirlilikte aklı sıra cevab verdiğini sana " +1 " " -1 " gibi abuk sabuk hiç bir içeriliği olmayan mesaj sayısını yükseltmekten ve yer kaplamaktan başka hiç bi bka yaramayan cebalarda..

onu yazcağına hiç bi şey yazma.. daha yararlı olursun..

bazen susmak konuşmaktan iyidir.. bazıları için susmak herzaman iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weed -- 18 Kasım 2004, 19:23:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: weed

kardeşim adam hem doğru söylüyor hemde yanlış..
    gerçektende çöplüğe dönmüş durumda form gerekli gereksiz bi sürü başlık var. bu konuda biraz daha dikkatli olmak lazım..
    bir diğer kirlilikte aklı sıra cevab verdiğini sana " +1 " " -1 " gibi abuk sabuk hiç bir içeriliği olmayan mesaj sayısını yükseltmekten ve yer kaplamaktan başka hiç bi bka yaramayan cebalarda..

onu yazcağına hiç bi şey yazma.. daha yararlı olursun..

bazen susmak konuşmaktan iyidir.. bazıları için susmak herzaman iyidir.

http://www.tdk.gov.tr/tdksozluk/SOZBUL.ASP?GeriDon=0&EskiSoz=&kelime=forum&submit1=Ara

Burası forum. Herkes fikir bildirebilir. Susunca forum olmaz. Senin fikrini dile getiren varsa eğer desteklersin. Bu kadar. Sen hiç üşenmeyin o kadar şey yazmışın ama?!!*

• yau böyle desteklememi olur? hem bu desteklemenin bana yada bir başkasına ne yararı var ..

madem destekleyeceksin +1 -1 ne ola? bunda nasıl bi içerik var böyle destekleyeceksen üzerine bi iki şey daha koyup haklısın kardeşim de..

anlamsız anlamsız konuşmanın yer kaplamaktan başka bi işe yaradığını düşünmüyorum.. diyorum çünkü bu kendi görüşüm. katılıosan konuş.. katılmıosan sus..
  • arkadaşlar ben anlamsız anlamlı konuşmayın demedim ki ön yargılı olmayın ben sadce neyin nerde olduğu belli olsun dedim ben girdimi forma kendimi kaybediyorum ne lan bu diyorum biyer oluşturun oraya yazsınlar dedim lafları beynimizle algılıyalım ayrıca boş teneke konusuda ayrı bir tartışma konusu kimse kimsenin ne derece de olduğunu bilemez bir arkadaş da demişki sen niye bu kadar yazdın demiş ona bişey demiyorum o yıllar evvel ölmüş heralde yani bir deli tenekeye tekme atmış çok ses çıkmış demiş sende atsan yine ses çıkar di mi boş teneke yani vereceğin örneğe ben senin hem deli tuttuğunu ................ neyse dikkat et kolay gelsin
  • walla ben yazdıklarından hiç bi şey anlamadım panda kardeş.
    neyse polemik yapmayalım kopnudan uzaklaşmayalım.

topic açmada ve mesaj yazmada biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor.
    hepsi bu.
  • weed sana demedim ben yukarda yazdıklarımı diğer arkadaşlara düşüncen için saol
  • yau panda kardeş sende yazılarında bir cümleye anlam ve okuma kolaylığı sağlayan duygu aktarımını kolaylaştıran nokta virgül ünlem gibi işaretler koysan daha iyi olur aslında. ama benim klavt,yemde öyle şeyler yok yada basmaya ne gerek var diosan bir diyeceğim olamaz tabii..
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama bende karışcam..... (vwvw kardeş belki banada TDK'nın linkini verebilir) arkadaşlar bence bu forumda da her forumda olduğu gibi boş konuşanlar.... gereksiz topik atanlar.... saçmalayanlar vs... olacak ve olmak zorunda . İnsanın doğasında var kardeşim saçmalamak Bak bana

Neyse şaka bi yana arkadaşlar herşeyi yöneticilerden möneticilerden beklemeden... Saçmalayan kişiye yaptığının hatalı birşey olduğunu anlamasını sağlayacak bi msg atmak... Olay bu ... anlar o da eşşşş.......kkk degil ya

Saygılar KGK

• ya weed nickli arkadaşım bu yaştan sonra nasıl yazı yazılacağınıda senden mi öğrenicem be kardeşim filozofluk yapma anlaşıyoruz ya ona bak sen CV yazmıyoruz burda bu topic i de açmamış olarak sayın kardeşim bi fikir söyledik elli tane abzürt laf söyleyen çıktı herkez işine baksın arkadaşlar kolay gelsin
  • eyvallah arkadaşım
  • bencede haklısın
  • güzel hort
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.