< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Hocam dert yarıştırmaya gelmedim ama yalnız değilsin bunu söylemek istedim Ben 2 kere mezuna kaldım şimdi de hemşirelik 2.sınıfım bölümü okumayı asla ama asla istemiyorum mesleği de sevmiyorum statüsü çok düşük ve erkeklere uygun bir meslek olduğunu düşünmüyorum niye yazdın derseniz mecburen yazdım 3.mezunluğu bünyem kaldırmazdı bu sene yeniden yks ye gireceğim hedefim tıp kazanmak bu tıp kazansam bile 22 yaşında bölüme başlayıp 28 yaşında mezun olacağım artık görüşmüyoruz ama liseden çoğu arkadaşım tıp okuyor ve onlar zaten şuan 3. 4.sınıftalar,hedefime ulaşsam bile 4 yıllık bir kaybım olacak. Bu sene tekrar sınava gireceğim diyorum ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum bölümü donduramam çünkü yksde başarısız olursam bir yıl daha kaybetmiş olacağım o yüzden hem bölüm derslerine çalışacağım hem yksye. Dün yurda gitmeden önce evdeki eski yks kitaplarını inceliyordum işime yarayacak olan vardır belki diye bir şey farkettim asla içimden gelmiyor artık tiksinmişim sanırım,12.sınıfı da sayarsak 4 yıldır bu sınav için bişeyler yapmaya çalışıyorum artık yıldım yoruldum... |
|
bilgisayar programcısıyım. commodore 64 oyunlarına tav olup yazdım bu bölümü. ben girdiğim zaman çok yeni bir bölümdü, 2 senelik olmasına rağmen ilk beşbine girmen gerekiyordu ilk sınavda. okula bir başladım, hayal ettiğim gibi değilmiş. ben de işimi sevmiyorum. yurtdışına uzaktan çalıştığım ve işimde çok iyi olduğum için gerçekten manyak kazanıyorum. ama yine de sevmiyorum. türkiye'de maalesef gerçek anlamda gece üniversitesi yok (benim zamanımda yıldız'da bir kaç bölüm vardı gerçekten gece eğitim veren). 2. eğitimler öğleden sonra, yani çalışanlara onlar da uymaz. yani çalışan biri bir aile falan geçindiriyorsa mesleğini değiştirme şansına sahip değil. yani demem o ki şu an kararını ver. yoksa ileride vazgeçme şansın olmaz. aslında baytarlık fena meslek değil. kızımın arkadaşı köy köy gezip hasta ineklere falan bakıyor. devlet memuru, iş garantisi var. |
|