Şimdi Ara

Siz olsanız ne yapardınız? Akıl verin lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler ablalar kardeşler sizden bana mantıklı bir hareket etmemi söyleyin, yıldım artık biraz uzun olacak.

Yaşım 25 üniversite 3. sınıfa geçtim. Veteriner hekimliği okuyorum. Okulum 5 yıl. Liseden beri istediğim meslekti önce 2 yıllık okudum sonra DGS yaptım fakülteye geçtim. Çok uğraştım kazanmak için. Kazandım ama artık içimden gelmiyor. Yasitlarim işte, kimisi evleniyor zoruma gidiyor. Bu zamana kadar beynimi kemirdi ama buraya kadar dayandım artık dayanamıyorum. Düzgün uyku uyuyamıyorum rüyalarımda bile işe yaramaz bir insanım. Arkadaşlarımla oturuyorum herkes yine mutlu ben dalıp gidiyorum. Herkes "sana ne oldu?" diyor, kimseye de açılamıyorum. İnsanların yargılaması da korkutuyor. Basaramadı, yapamadı demelerinden. Artık meslekten de soğudum yapmak içimden gelmiyor. Uzatmadan bitirirsem 28 yaşımda mezunum ki uzatmadan bitirmek şu an benim için çok zor.

Şimdi bırakırsam yapacagım bir şeyin yok fabrika girip calişmaktan başka. En fazla rastgele düz memurluk için KPSS calisirim. Onu da yapabilirsem artık. Çok çaresiz kaldım. Geçen sene bu konu için psikolağa da gittim ama fayda etmedi. Ne yapmalıyım sizce, siz ne yapardınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Forum ultra mega duble ölü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Software Engineer
  • Bölümü sevmiyorsun diye anladım, seveceğin bir bölüme yatay at veya bir şekilde geçiş yap

Ben 2 kere mezuna kaldım şimdi de hemşirelik 2.sınıfım bölümü okumayı asla ama asla istemiyorum mesleği de sevmiyorum statüsü çok düşük ve erkeklere uygun bir meslek olduğunu düşünmüyorum niye yazdın derseniz mecburen yazdım 3.mezunluğu bünyem kaldırmazdı bu sene yeniden yks ye gireceğim hedefim tıp kazanmak bu tıp kazansam bile 22 yaşında bölüme başlayıp 28 yaşında mezun olacağım artık görüşmüyoruz ama liseden çoğu arkadaşım tıp okuyor ve onlar zaten şuan 3. 4.sınıftalar,hedefime ulaşsam bile 4 yıllık bir kaybım olacak.

Bu sene tekrar sınava gireceğim diyorum ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum bölümü donduramam çünkü yksde başarısız olursam bir yıl daha kaybetmiş olacağım o yüzden hem bölüm derslerine çalışacağım hem yksye.

Dün yurda gitmeden önce evdeki eski yks kitaplarını inceliyordum işime yarayacak olan vardır belki diye bir şey farkettim asla içimden gelmiyor artık tiksinmişim sanırım,12.sınıfı da sayarsak 4 yıldır bu sınav için bişeyler yapmaya çalışıyorum artık yıldım yoruldum...

• Sık dişini dayan vette en iyi seçeneğin o gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgisayar programcısıyım. commodore 64 oyunlarına tav olup yazdım bu bölümü. ben girdiğim zaman çok yeni bir bölümdü, 2 senelik olmasına rağmen ilk beşbine girmen gerekiyordu ilk sınavda. okula bir başladım, hayal ettiğim gibi değilmiş.

ben de işimi sevmiyorum. yurtdışına uzaktan çalıştığım ve işimde çok iyi olduğum için gerçekten manyak kazanıyorum. ama yine de sevmiyorum.

türkiye'de maalesef gerçek anlamda gece üniversitesi yok (benim zamanımda yıldız'da bir kaç bölüm vardı gerçekten gece eğitim veren). 2. eğitimler öğleden sonra, yani çalışanlara onlar da uymaz. yani çalışan biri bir aile falan geçindiriyorsa mesleğini değiştirme şansına sahip değil. yani demem o ki şu an kararını ver. yoksa ileride vazgeçme şansın olmaz. aslında baytarlık fena meslek değil. kızımın arkadaşı köy köy gezip hasta ineklere falan bakıyor. devlet memuru, iş garantisi var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen bir fikir verin ...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.