Şimdi Ara

Ben ettim siz etmeyin LoL'ü bırakın hayatınızı yaşayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle bunu yazmamın amacı benim çektiklerimi sizlerin çekmesini istemememdir. LoL denen oyunu 6 küsür senedir aralıksız deli gibi oynuyorum 4-5 tane hesabım var asıl hesabım da 302 lvl demek istediğim bu oyun gece gündüzüm olmuştu artık amaçsızca oynuyordum. Kendi hakkımı yedirmem gerçekten feedlediğim maç sayısı çok azdır fakat artık küfürlerden, küsüp afk kalanlardan, bilerek besleyenlerden, maç hemen bitsin yenilelim diye uğraşanlar artık psikolojim bozuldu arkadaşlar. Eloboost olaylarını saymıyorum bile. İlla ki bunlar benim takımımda da oluyor fakat şikayet ettiğim kısım gece gündüz lol oynayıp neredeyse her maça böyle insanlar denk gelip de aylardır raporlamama rağmen hiçbir hesabın banlanmaması :D Evet adam Allah'a, doğmamış bebeğime ve hatta Devlet'e bile sövüyor :D Ama sonuç banlanmıyor anamıza bacımıza küfür yemek zaten artık Vadi'de sıradan bir olay. (Allah'a ve Devlet'e söven 3 İNSAN'ı da bizzat savcılığa verdim ve Savcı bey sağolsun iddianame hazırlamıştı.)

    Hadi bunları geçtik oyunu asıl bırakma sebebim ise siz farkında olmadan sizi sarması. Nasıl mı? Şöyle: Özellikle son 2-3 senedir plat-demir arası elolarda daha çok görüyorum ki seriye çıkana kadar sana normal takımlar geliyor, haliyle karşıya da. Dengeli bir maç oluyor ve olağanüstü durumlar olmadıkça taşıyorum. Seriye çıkınca da NE TESADÜFTÜR Kİ takımıma düz vuruş yapmayı bilmeyen, totem atmayı bilmeyen ve gerçekten oyuna sanki yeni başlamış adamlar geliyor evet plat eloda yaşanan olaylardı bunlar. Seriden düşüyoruz haliyle. Bir süre sonra tekrar seriye çıkıyoruz yine aynı durum. Zar zor da olsa birkaç denemede yükseliyoruz fakat oyun iyice hırslanıp bağımlı olmamızı sağlamak için o ligten/kümeden düşmemiz için de uğraşıyor. Şu olay da var üst üste 15 maç yenilip sonra üstüne 16 maç kazanırsınız hani bir nevi mehteran yürüyüşü gibi :D Yazdıklarımı kötüleyenler olacaktır fakat beni sırtlayan preler ile oyuna girmiyorum veya da normal elom dia-plat arası olup da demirlerle bronzlarla oynamıyorum. 6 seneden fazladır delicesine lol oynadım ve edindiğim acı tecrübeler bu şekilde. Belki de hayatımdan haftalar belki aylar doğrudan veya dolaylı olarak bu oyun yüzünden silindi. Ben ettim siz etmeyin kendimizi bu oyuna esir etmeyelim.

    Yazdıklarımda Riot'a hakaret vb. içeren ifadelerde bulunmadım fakat oyuncu kitlesi aşırı şekilde düşmeye başladığı için ban sistemi resmen AFK olan RIOT ekibi umarım rahatsızlıklarımızı anlarsınız.







  • Ben hesabı perma sildim de kurtuldum. Sigarayla aynı mantıkla bağlıyor. Bi el atim parmaklarımın kaşıntısı geçsin istiyorsunuz sonra bir tane daha sonra bir tane daha bi bakmışsınız 5 yıl olmuş ve hiç bir şey katmamış. Sadece sinir stres

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol oynayan mi kaldi zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 yaşındayım. Uzun süre önce bilgisayar oyunlarını bırakıp; hayatımı belirli bir düzene soktum. Bilgisayar oyunlarını bıraktıktan sonra; hem mesleki hem de akademik alanda çok daha başarılı bir noktaya geldim. Eğer lise, üniversite vb. sorumluluklarınız varsa; bilgisayar oyunları başınıza gelebilecek en kötü bağımlılıktır. Hatta sigaradan bile daha kötü diyebilirim.

    Eğer iradeliyseniz, günde en fazla 2 saat oyun oynayıp, sorumluluklarınızı unutmuyorsanız; tebrikler.

    LOL ile ilgili olaraksa şunu söylemek istiyorum; silkroad, metin2 gibi oyunları oynamış ve sonuçlarının farkında olan biri olarak bu oyuna hiç başlamak istememiştim. Fakat koronadan dolayı; evden çalışma muhabbetine, biraz da arkadaş çevremin beni ittirmesiyle, bu oyuna yeni başladım ve yaklaşık 3 aydır da EUW sunucusunda oynuyorum.

    Sadece şunu söylemek istiyorum; bu oyuna başlamayın. Bu oyuna başladıktan sonra, 18-19 yaşlarımda bilgisayar oyunları yüzünden sorumluluklarını aksatan ergenliğime dönmüş gibi hissediyorum. Bu da bir itiraftır Bu oyun öyle bir lanet ki; bir oyun daha... bir oyun daha... diye diye gününüz bitiyor ve sorumluluklarınızı aksatmaya başlıyorsunuz.

    Bu oyuna başlamayın beyler. Eskiden oynuyorsanız da bu oyuna dönmeyin. Gidin PUBG oynayın. 4-5 oyun sonra sıkılır çıkarsınız




  • Lol Cs go bitmez sen oyna oyna sonra ben ettim siz etmeyin sen gidersin yenisi gelir merak etme bırakın bu işleri Twitch de en çok izlenen oyunlardan birisi çok istiyosan sen bırak millete ne karışıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz tr serverindan da kaynaklanıyor. euw'de de bazen sıkıntılı maçlar çıkıyor tabi ama çok da tr'deki gibi velet bakıcılığı yapmıyorsunuz ya da sinir krizi geçiren mallarla uğraşmıyorsunuz. avrupa'nın insanlıkta bizi geçtiğini lol ile net olarak fark ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 27 Mayıs 2020; 9:21:11 >
  • Lol bitti zaten hala oynayan var mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Urf aram harici oynamam, arkadaş listemi komple sildim kafam baya rahat artık lolde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • irade yoksa sadece League of Legends değil her oyunda böyle sorunlar yaşayabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeşim 1 haftada grandmaster yaptım silver hesabı script kullanarak aç hileyi kullan uğraşma böyle oyun yapımcılarıyla
  • 31 yaşındayım, 10 yıldır aralıklı şekilde oynuyorum.toplamda tek hesapta 5000den fazla normal oyunum var ama asla bağımlı değilim :)

    rank girmem boş stres yaparım , normal oyunda en fazla troller çıkarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sezon 2den beri oynarım sezon 7den beri dereceli girmem en kafa rahat hali bu bence
  • Oynamıyorum kafa rahat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AslanAvda

    31 yaşındayım, 10 yıldır aralıklı şekilde oynuyorum.toplamda tek hesapta 5000den fazla normal oyunum var ama asla bağımlı değilim :)

    rank girmem boş stres yaparım , normal oyunda en fazla troller çıkarım.
    aslında dereceli daha güzel oluyor. insanlar daha ciddi oynuyor. ben ciddiyeti severim.
    şöyle düşünüp stress yapmamaya çalışırım; hiç dereceli atmasam ligim bile olmayacak hiç değilse dereceli atayimde varsın lig düşük olsun. char deniyorsam yada funzin yapıyorsam normal oyun girerim tabii. :)




    bu arada arkın üstte dediği doğru. ne zaman seri maçlarına başlasam paso yanıma çöp tayfa geliyor. OrmanÇiçeği riot nası ayarlıyor, ne ediyor da bunu başarıyor bilmiyorum.




  • quote:

    bu arada arkın üstte dediği doğru. ne zaman seri maçlarına başlasam paso yanıma çöp tayfa geliyor. OrmanÇiçeği riot nası ayarlıyor, ne ediyor da bunu başarıyor bilmiyorum.


    bak gene az önce de aynısını yaptı rito.
  • duo ile girip diğerlerini mutelemek lazım o zaman zevki çıkıyor :D
  • Bu yakarışlar tamamiyle ırki. Türküm fakat ben Türk halkı kadar tripçi ve küfürbaz bir halk görmedim. Adam bot lanede master yi ye eziliyor. Sonra chatte bir yazı beliriyor: o.....c..... fiora. Kardeşim top lanedeyim karşımdaki adam tf gelip fark yaratmadı yani benim suçum ne? cayır cayır küfrediyorlar. afedersiniz de kimsede Hz. Muhammed sabrı yok herkeste kimse kusura bakmasın. kötü oynayınca adam bana pkklı diyor. Rahatlığa bakar mısın insanlardaki. Başta utanması arlanması yok insanımızın. Adamın ettiği küfrün kötü birşey oldugunu anlatıyorum. Utanmasa anlatma gel anamı s...k diyecek. Karaktersiz dolu oyun. Fakat riot türkiye de güzel çalışıyor. ne kadar ticket atarsam atayım bi insan bile ban yemedi. aaa ama konu benbir kere küfretsem 15 gün yiyorum. ama bi bakıyorum westte oynarken 100 oyunda bir kere bile bu olayla karşılaşmadım. kötü oynayan adam özür bile diliyor. Türkiyede küfür. Bu serverde herkes kendini en iyisi görüyor. sorun tamamiyle insanlarda iyi kötü oyuncu değil konu yani kısaca





  • son 5 yıldır sadece aram urf falan gırıyorum birde 10-20 rank mac atar diaya yerleşir bırakırım

  • Lolden kurtulmak ivin baska oyunlar iynadim. Sonuç basaarili. Simdi lol oynamak zevk vermiyor. 8 yillik hesabima en son gexen sebe girmisim. Lolden basarili bircok oyun var. Ha bir de evlenince oyunu pek aramiyorsunuz ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.