Şimdi Ara

yapı kredi ve n11 ortak rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
3.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllardır aktif olarak kullandığım yapı kredi bankası da an itibariyle tamamen müşteriyi saf yerine koymakta yapı kredi cüzdan uygulamasından n11 kampanyasına kayıt oldum 588tl 19 ekim’de alışveriş yaptım tüm şartlara uygun 15 kasım’da baktım vaadleri olan 50tl yatmamış artı play kartla almıştım 10tl de sanal alışveriş yatması gerekiyor du oda yatmamış aradım sordum n11 garanti postundan geçmiş sanal bir mağazanın hangi postan geçtiğini benim bilme yada seçme şansım varmı acaba sayın yapı kredi yetkilileri sorun puan yada para değil “etik” yada “dürüstlük” kavramı yapı kredi benim için bitmiştir olurda cüzdandan yapı kredi kampanyasına katılan olursa yazdıklarımı dikkatli okusun.

benim gibi bir dünya adam varmış şikayet varda, valla güzel yöntem kazan kazan n11 ve yapıkredi kazansın müşteri saf nasıl olsa.

• Merhaba Christopher Moltisanti,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Banada şartları yerine getirmemişsiniz dediler. 3 gün oldu inceliyorlar. Sonuç çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginçmiş hocam, N11 bitmiştir,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok sıcak fırsatmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katama

Banada şartları yerine getirmemişsiniz dediler. 3 gün oldu inceliyorlar. Sonuç çıkmadı.
    işin ilginç tarafıda o sen n11 den şu tutarın üzerinde alışveriş yap demişsin yapmışız eee n11 garanti postundan geçmemiş sanal mağazanın hangi postan geçeceğini ben nereden bilebilirim koca n11 senin üye mağazan beni ne diye mağdur ediyorsun git n11 ile hallet sıkıntın varsa, yok n11 ile al gülüm ver gülüm yaptıysanız o başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Çok sıcak fırsatmış.
    gayet sıcak olurda n11 yapı kredi ortaklığı puan kampanyası olursa 50 yada 75tl öpüleceğini sana önceden haber ediyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    aynen çok sıcak.

• Şartlarda yapikredi pos şartı varsa normal vermemeleri

Seçme şansın yok belki ama görme şansın var odeye bastıktan sonra 2 3 siteye yönlendirilirsin o adreslere dikkatli bakarsan hangi pos olduğunu anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 19 Kasım 2018; 12:5:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Şartlarda yapikredi pos şartı varsa normal vermemeleri

Seçme şansın yok belki ama görme şansın var odeye bastıktan sonra 2 3 siteye yönlendirilirsin o adreslere dikkatli bakarsan hangi pos olduğunu anlarsın
    yapı kredi ve n11 ortak rezaleti

üşenmedim senin için sepete birşey atıp denedim bana bu ekrandan pos cihazını nasıl tanıyacağımızı anlatırmısın acaba?
    www.n11.com
    Giriş Yap - n11.com
    https://www.n11.com/sepetim/odeme-onayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 19 Kasım 2018; 12:11:50 >

• n11 N kullanıcısına yanıt
    Siz yaşıyor musunuz, biz sizi 11 Kasim da öldü bildik, bu hafta amazon cenazenizi kaldıracak diye duymustuk.

• Bana yatmış. İşin ilginci unutmuşum. Bu konu sayesinde hatırladım. Tşk n11, ykb ve konu sahibi

• carpenokte kullanıcısına yanıt
    Senin gibilere inat bütün alışverişlerimi n11'e kaydırdım

• Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    Adres çubuğunda bajsediyorum yönlendirme derken onu kastediyorum adres çubuğuna dikkat et orda yazıyor ama hep değil yazıyor sonra başka siteye yönlendiriyor o yazı gidiyor

Yapikredi posu gibi geldi bu bu arada

• quote:

Adres çubuğunda bajsediyorum yönlendirme derken onu kastediyorum adres çubuğuna dikkat et orda yazıyor ama hep değil yazıyor sonra başka siteye yönlendiriyor o yazı gidiyor

Arkadaş adres çubuğu aniden geçip gidiyor, siteyi gereksiz yere savunmak adına, yapılan yanlışlığı savunmayın lütfen.

* Kampanyanın hangi şartında yazıyor " adres çubuğuna bakarak alışveriş yapın, ben her türlü hileyi yaparım diye".

* Kampanya şartlarında YKB kartları olması şartı var. Pos olayını site kendisi çözmesi lazım. Müşterinin sorumluluğu bankanın
    kartını kullanmakla bitiyor. Zaten müşterinin pos seçme şansı yok. Adres çubuğu felan hikaye.

* Alışveriş yapan arkadaş adres çubuğuna baksaydı, posu değiştirme şansı varmıy dı?

* Acaip kurallar çıkartmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 19 Kasım 2018; 21:58:34 >

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    Kuralla alakası yok mesela bazen migrosdan alışveriş yapıp temassız odeyince garanti yada isbank (hangi banka kampanya yaptıysa artık) posundan değil yapikredi posundan çekiyor kampanyaya yararlanamiyorsun pos ortak pos posu seçme şansın yok ama pos uymadığı için puani yatirmiyorlar

Konu sahibi bddk şikayet ederek sadece sonuç alabilir bence

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Sizin bahsettiğiniz genel kampanya, işyerinin sorumluluğu yok. Bankanın kendi düzenlediği kampanyalarda işyerleri kendi poslarını kullanırlar.

Ama burada işyeri - banka anlaşmalı (n11-YKB) kampanya var. Burada işyeri YKB posu kullanmak zorunda. Ayrıca YKB nin kampanya şartlarında YKB posu olması şartı yok ( işyerinin YKB posu kullanacağı varsayılmış).

* Puanı YKB yatırması gerekir, hesabını da n11 den sorması lazım.
  • quote:

aynı şey bana 2 ay önce trendyolda oldu. ödeme ekranında aynı bu şekilde halkbank posu geldi. 0 paraf verince, arayıp sorduğumda başka postan çektiğini söylediler. taksitsiz ödemelerde siparişten sonra sipariş hangi postan çekilde diye soruyorum artık. saçmasapan işlerle uğraşır olduk.
  • ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    YKB kartım yok eğer ykb pos şartı yoksa her türlü yatirmak zorundalar

Bu arada gayet de is yeri sorumluluğu var migros garanti ve is bankası üye is yeri normalde o postan çekiyor ama temazsizda posun kafası karışıyor yanlış postan çekebiliyor

Yani sistemde hata oluşmuş yanlış posa yönlendirmis olabilir hemen bunlar dolandırıcılık yapıyor bilerek kampanya zamanı ykb posunu kapatiyorlar demek doğru değil eğer öyle olsaydı kimse o kampanyadan puan kazanamazdi az yukarıda kazandığını söyleyen biri var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.