Şimdi Ara

Yanlislikla kizin whatsapp calla bastim. Arama gitmis midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
41.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sn oldu hemen kapadim. Kizin profile bakcaktim. Daha once hic denemedm whatsapp callu arama gitmis midir lutfen ciddi cevaplar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yanlışlıkla WhatsApp araması yaptıysan ne olur?

WhatsApp'ta yanlışlıkla birini aramak yaygın bir durumdur. Bu olduğunda, aramayı hemen sonlandırsan bile arama günlüğünde görünür kalabilir. Ancak endişelenme, bu aramayı silmenin ve gizlemenin birkaç yolu vardır.

Yanlışlıkla WhatsApp aramasını silme:

• Arama kaydına gidin: WhatsApp uygulamasını açın ve "Aramalar" sekmesine gidin.
    • Yanlış aramayı bulun: Yanlışlıkla aradığınız kişiyi bulun.
    • Sağa kaydırın: Sohbeti sola kaydırın ve "Sil" seçeneğine dokunun.

Başarısız WhatsApp araması:

Bazı durumlarda, yanlışlıkla yaptığınız arama "başarısız" olarak görünebilir. Bu, aradığınız kişinin çevrimdışı olduğu veya aramalarını engellemiş olduğu anlamına gelebilir. Bu tür aramalar otomatik olarak silinir ve arama günlüğünüzde görünmez.

Yanlışlıkla WhatsApp aramasının önlenmesi:

Yanlışlıkla WhatsApp aramalarını önlemek için şu adımları takip edebilirsin:

• Parmak izi kilidi veya yüz tanıma kullanın: Bu, telefonunuzu yetkisiz erişimlerden korur ve yanlışlıkla aramaları önler.
    • WhatsApp'ta arama onayı etkinleştirin: Yanlışlıkla arama yapmadan önce bir onay penceresi görüntülenecektir.

Yanlışlıkla WhatsApp aramaları, herkesin başına gelebilecek bir durumdur. Bu ipuçlarını takip ederek bu aramaları silebilir, gizleyebilir ve gelecekte yanlışlıkla aramaları önleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evet gidiyor

• sarılcam sana
  • Bastigin salisede gidiyor. Kizla ayni grupta falansan yanlisikla oldu de. Bana her gün oluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

evet gidiyor

LasT seen geceymis kizin. Online olunca mi gorecek. Uygulamayi silsem ne olur

• Her türlü görür ne yaparsan yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Bastigin salisede gidiyor. Kizla ayni grupta falansan yanlisikla oldu de. Bana her gün oluyor :)

LasT seen geceymis online olinca mi gorecek. Uygulamayi silsem ne olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemen gidiyor malesef te giderse gitsin neden taktın bu kadar azıcık rahat ol.

Hatta beni aramışsın tarzı bir mesaj atarsa profiline bakıyordum yanlışlıkla tıkladım de

• Her türlü gitmiştir bana da kız atmış yanlışlıkla elim çarptı falan dedi sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Akagami No Shanks

Hemen gidiyor malesef te giderse gitsin neden taktın bu kadar azıcık rahat ol.

Hatta beni aramışsın tarzı bir mesaj atarsa profiline bakıyordum yanlışlıkla tıkladım de

Kizla uzun zamandir gorusmuyoruz ve samimi degiliz o kadar. Profiline bakip sapiklik yaptgmi dusuncek gbi hissediyorm

• TheYips kullanıcısına yanıt
    Üstteki arkadasin dedigi gibi her türlü görür. Calls kisminda kimin aradigi falan yaziyor.

• kardeşim oynamıştır de

• quote:

Üstteki arkadasin dedigi gibi her türlü görür. Calls kisminda kimin aradigi falan yaziyor.

Ozel olarak gidip de tiklamasi mi lazim kizin oraya yoksa bildirim.cubuguna falan mi geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Kizla uzun zamandir gorusmuyoruz ve samimi degiliz o kadar. Profiline bakip sapiklik yaptgmi dusuncek gbi hissediyorm

Neden resim koyuyoruz? Yada şöyle diyelim neden haftada bir ayda bir pf değiştiriyoruz.Millet baksın diye.

Sapıklık olacak bir durum yok.

İstediği gibi düşünüp egosunu tatmin edebilir karşındaki insan sen şimdi konuyu bir daha açma ve kafanada takma böyle.... Sonic şeyleri

• TheYips kullanıcısına yanıt
    Missed calls(1) -ismin telefonunda ne diye kayitliysa- bu sekilde bildirim geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Neden resim koyuyoruz? Yada şöyle diyelim neden haftada bir ayda bir pf değiştiriyoruz.Millet baksın diye.

Sapıklık olacak bir durum yok.

İstediği gibi düşünüp egosunu tatmin edebilir karşındaki insan sen şimdi konuyu bir daha açma ve kafanada takma böyle.... Sonic şeyleri

Haklisin ama bide soyle bisi var numarami degistirdim ve kiza mesaj atmistim. Kaydetmemis bile olablr. Simdi tekrar aklima geldi. Bu aralar bu ikili iliskilerde biraz canim sıkkın o yuzden herseyi kafama takiyorum.

• Şu whatsapp insanların arasına nifak tohumları sokmak için programlanmış resmen.
    Ulan o son görülmeyi falan göstermesen ne olur yada yolladıktan sonra vazgeçtiğin mesajı diğeri görmeden silme şansı versen ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtek

sarılcam sana

Baktigima da degmedi bliyo.musun cok kotu cikmis

• ne bu heycan lan?sank mafya babasina evinin adresini atmissin gibi biraz rahat ol yanlislikla aradim de olsun bitsin ne kasiyorsun bu kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. 3D Waffle -- 1 Mayıs 2015; 9:11:39 >
  • quote:

Missed calls(1) -ismin telefonunda ne diye kayitliysa- bu sekilde bildirim geliyor.

Uygulamayi silsem?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.