Şimdi Ara

Basiniza gelen garip bir olayi yazin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
6
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yolda arkadasla yuruyorduk, karsidan 1.60 boyunda gulerek bir kadin geldi ve bana soyle dedi: "Koca kari gitmis gagasini sevmis de gelmis de hahahahaha" dedi ben de acaba tanidik mi diye merak ettim sonra ben de sahte kahkaha attim kadin gitti o sirada zaten bizim arkamizdakilere de aynisini yapti.
    Sizinkileri de gorelim beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 9 Mart 2013; 19:10:02 >

• Konu gozukmedigi icin up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolda yürürken sigaramı yakayım dedim ama çakmağım yoktu, bakındım etrafıma 30lu yaşlarda biri geçiyordu, hazır o da sigarayı yakarken çakmağını alayım dedim: -çakmağınızı alabilir miyim? adam şöyle bir bakış attı yürümeye devam etti. allam ağzını yüzünü kırmak istedim, nerde insanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

yolda yürürken sigaramı yakayım dedim ama çakmağım yoktu, bakındım etrafıma 30lu yaşlarda biri geçiyordu, hazır o da sigarayı yakarken çakmağını alayım dedim: -çakmağınızı alabilir miyim? adam şöyle bir bakış attı yürümeye devam etti. allam ağzını yüzünü kırmak istedim, nerde insanlık

Benzeri bana olmuştu,kızın biri önümden geçti bir adres soruyordum yüzüme bön bön baktı sonra konuşmadan gitti.
  • Konu başlığını değiştirip daha orjinal bi isim yap sadece bugün için değil her gün kimin başına ne geldiyse bu konu altında anlatıp uzunca eğlence ve güzel bi sohbet konusu olabilir, kaçırma bu fırsatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Konu başlığını değiştirip daha orjinal bi isim yap sadece bugün için değil her gün kimin başına ne geldiyse bu konu altında anlatıp uzunca eğlence ve güzel bi sohbet konusu olabilir, kaçırma bu fırsatı

Uydum tavsiyene dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gariplik sırasına göre küçükten büyüğe sıralıyorum.

Arkadaşla marketten menemenlik malzeme alıyorduk domatesleri seçtik beraber 1.873 gram dedi (yada o civarda öyle kusuratlı birşeydi işte) koydu teraziye tam dediği gibi çıktı

Başka bir arkadaş kitabını minibüste unutmuştu ne yapacağız şimdi plakayı bilmiyoruz etmiyoruz uğraş dur falan diyorduk neyse biraz dolaştık falan umudu kestik tabi sonra ben arkadaşı minibüse bindirdim camdan bana el sallamak yerine kitabı salladı. Geldiğimiz minibüse denk gelmişiz.

Yine bambaşka bir arkadaşla sahile gidiyorduk yolda giderken aklımıza geldi atıştıracak birşeyler alsaydık keşke falan diye konuşuyorduk karşıdan karşıya geçerken kavşakta bir araba durdu tanıdığımız bir abi bir poşet kiraz verdi alın yersiniz dedi gitti :D

Bir öğrenci arkadaşımın evinde kalıyordum takılıyoruz geziyoruz tozuyoruz işte gece oluyor saat 1-2 boşver gitme bu saatte bizde kal derken 3-4 gün oldu paralar da suyunu çekti benim. Sigarayı onlardan almaya başladım artık son gün her zaman takıldığımız bir çay ocağı var işte oraya gidiyorduk yolda dalga geçiyorlar makara yapıyorlar benimle otlakçı falan diyorlar. Abartmıyorum olay aynen şu girdik içeri oturduk tanıdığımız bir abimiz var Recep abi oranın müdavimlerinden geldi yanıma ne sağımdakinin ne solumdakinin yanına geldi bak direk benim yanıma geldi uzattı sigarayı dedi ya birisi verdi bana içemedim ister misin? kısa camel içinden bir tane alınmış. :D arkadaşlar kafayı yediler bir tanesi mucize bu olamaz diyor. (haşa) :D:D:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tutma potansiyeli var
  • Anlatayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oziko -- 9 Mart 2013; 21:49:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otlansın
  • Bir gün bir gün bir çocuk eve de gelmiş kimse yok. Açmış bakmış dolabı şeker de sanmış ilacı. Yemiş yemiş bitirmiş akşama sancı başlamış. Kıvran kıvran kıvranmış tahtalı köye torpilli geçiş yapmış. Bu da bir çocuğun garip bir anısıymış işte.
  • takip
  • up
  • reklam alınır
  • Birgün bişey lazımdı almam gerekiyordu 20 liraydı fiyatı ama cepte para yok neyse bisiklette öyle caddede yavaş yavaş gdyorum,yerde gözüme 20 lira çarptı o anki sevincimi anlatamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bir gün bir gün bir çocuk eve de gelmiş kimse yok. Açmış bakmış dolabı şeker de sanmış ilacı. Yemiş yemiş bitirmiş akşama sancı başlamış. Kıvran kıvran kıvranmış tahtalı köye torpilli geçiş yapmış. Bu da bir çocuğun garip bir anısıymış işte.

O değilde seninle bir ara bir daha Minecraft oynayalım.
  • ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็
  • Abimlerin yeni aldığı evlerinde başıma bir sürü talihsiz,garip olay geldi.Ev daha yeni yapılmış 4 katlı.Sadece abimlerin aldığı daire satılmış yani apartmanda kimse yok bizden başka.

Olay 1:Eve daha yerleşme aşamasındayız.Abim yeni evlerine koymayı düşünmedikleri eşyaları bodrumda ki kiler tarzı odalara(ne deniyorssa artık) yerleştirelim dedi.Eşyaları bodruma kadar getirdik , arabada son bir kaç eşya kaldı onlarıda ben aldım abim eski evden diğer eşyaları almaya gitti.Neyse eşyaları odaya yerleştirirken birden çok gürültülü şekilde su sesiyle sıçradım.Gider borularından su geçiyor ama apartmanda benden başka kimse yok ya da ben öyle sanıyorum.Evde çamaşır makinesi tarzı suyla çalışan bir alette yok.Kafaya çok takmadım o zaman.Ama akşam abim babama şunu söylediğinde başımdan aşağı kaynar sular döküldü:-Şu su kartını dolduruyum ben siz bekleyin. Babama sordum ne kartı -Apartmanda ki su sayaçları akıllı sayaç burdan karta istediğin miktar ton su doldutturup sayaça yüklüyorsun.Ulan sayaça kart basmadan su akmıyorsa o akan su neydi o zaman?

Olay2:Eve taşınalı 2 hafta oldu.Dışardan geliyoruz.Apartmana girdik.Normalde asansöre binmeyen abimin bineceği tuttu bindi.Ben,abim,annem, babam.4 kişiyiz.Asansörde 4 kişilik.Anormal kiloda kimse yok.Asansör yukarı çıkarken birden yavaşladı tekrar aşağı indi ve durdu.Kısacası asansörde kaldık.Fakat asansör hareket ettikten sonra kapanan metal aksam açılmadı.(normalde açılması gerekiyormuş bunu sonradan öğrendik)Açılsa asansörün pencerisini kıracaz içeri hava girsin diye.Apartmanda sadece biz varız.Bağırsak kimse duymaz.Hemen telefonlara sarıldık ama tahmin edeceğiniz gibi çekmiyordu.Abimin hat farklı bir operatör o denedi çekiyordu.Yengemi aradı.O da abimin şaka yaptığını sandı.Onu ikna ettik hep bir ağızdan o asansörcü bulup gelene kadar yarım saat geçti.Yemin ediyorum asansörün içinde bir yerlere dokununca elinin izi çıkıyordu.Havasızlıktan,sıcaktan ortam öyle bir duruma gelmişti.Kurtulduktan sonra bir daha o asansöre binmedim ve aradan 4 yıl geçti o günden beri dar alan korkusu yaşıyorum.Allah a her gün şükretmek için bir sebep aslında ya şimdi ki korkum o zaman olsaydı,kesin delirirdim
    Not:Abim operatörünü beğenmiyor du başka operatöre geçeceğim filan diyordu,bu olaydan sonra vazgeçti.

Daha yazardım ama üşeniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.can.tas -- 9 Mart 2013; 23:09:43 >

• konu tutabilir
  • önlerden

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.