Şimdi Ara

Yanlış yayınevi'nden mi aldım? Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iki gün önce Ankrara Dost Kitabevi'nden Oda Yayınları çıkışlı İlahi Komedya aldım. Biraz acele ettiğim için direk başlığa baktım, beyaz fonttan da Can yayınevine benzettim. Şimdi sorun başka bir yaynevi -oğlak yayınevi- bu kitabı 3 cilt birleştirmiş tek kitapta satıyor ve 975 sayfa. Benim aldığım kitap ise sadece 380 sayfa, 3 cildi de içinde barındırıyor. Aşırı sadeleştirilmiş bir kitap mı aldım? 600 sayfalık bir fark var, gözümü aşırı korkuttu. Eğer bu çeviri iyi değilse kitabı iade etme şansım var çünkü daha jelatinini açmadım kitabın.

Ne yapmamı önerirsiniz? İade eğer yapılacaksa kısıtlı bir zamanım var, kitabı tatilde okumaya göre ayarlamıştım. İade mi etmeliyim, yoksa kalsın mı?

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğlak yayınları 35-40 tl arasında fiyatı var ve orjinaline sadık kalınarak hazırlanmış bir eser.Oda yayınları 10-15 tl arası fiyatı var ve kısaltmalara tabii tutulmuş,özet niteliğinde.İmkanın varsa geri iade etmen uygun olacaktır.
  • Teşekkürler

• Oda yayınları güzel bir yayınevidir. bakma sen bu yeni yayınlar yokken oda falan vardı :)
  • Çok kısaltmışlar hocam yerinde olsam iade eder can dan alırım.
  • Oda ne ya fakir isi.

Ben de yillar once sefiller okumustum 100-200 sayfalik zevk almazsin. Paraya kiy can, is, oglak, iletisim varsa onlardan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafam çok karıştı açıkçası. Maddi olarak sıkıntı değil, biraz aceleye geldiği için gözümle aradığımdan hemen o çıktı aldım. İki gün sonra şehirdışında olacağım, bu kitabı da bu yüzden düşündüm. Yarın gidip iade etme olasılığım var. Ne dersiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar, araştırmalarım sonucu bu yayınevinden kendimi soğutmayı başarabildim. Fişlerim de durduğu için ve kitap jelatini açılmadığı için yarın gidip iade edeceğim. Herkese teşekkür ederim, iyi forumlar.

• Oğlak yayınalrı kesin önerimdir.
  • Oğlak yayınlarını tavsiye ederim ötekileri bilmiyorum zatrn. Ben oğlaktan okudum

• forumda ilahi komedya diye arattıysan bu konunun defalarca tartışıldığını görmüşsündür, ben de görüşlerimi ayrıntılı olarak yazmıştım ikisini de okumuş biri olarak. burada tekrar etmeyeceğim ama, oda yayınları genelde iyi değilse de ilahi komedya baskısı iade edilecek denli kötü değil hatta kendine has avantajları var. neyse olan olmuş, iyi okumalar.
  • Mr.Tambourine Man M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama arama yaptığımda mayıs ayından kalma bir konuda başka bir arkadaş kısa bir şekilde bahsetmişti, sizin mesajınız veya konunuz görünmüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.