Binbaşı
07 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar,

Samsung galaxy s7 model telefona sahibim. 1 yil once aldigim bu telefonu yogun tempodan dolayi hic dikkat etmeden kullandim ve su anki kondusyonu oldukca kotu durumda. Ekranindaki kirik icin istenen ucret, lensindeki catlak icin istenen ucret derken neredeyse telefonun yarisi Kadar bir masraf cikti. Ben de oturup dusundum bu Kadar para verecegime gidip Telefon alayim.

1 yil boyunca kendimde gozlemledigim kadariyla mail, evrak, Fotograf, batarya, hafiza gibi konularda cok isimi gordu bu Telefon. Ancak yeniden gidip baska bir amiral gemisi almak da kafami kurcaliyor. Su an isim geregi yurtdisindayim bir sure, bu sure zarfinda pazar arastirmasinda bana buradan Telefon almak mantikli gelmedi olasi destek durumlarindan dolayi.

Sizce ne yapilmali? Daha dusuk seviyede bir Telefon ile bu dedigim kistaslarda isini iyi yapabilen bir Telefon var midir?

Saygilarimla

Not: Kullandigim bilgisayar ne yazik Turkce karakterler barindirmiyor. Bu yuzden kotu imla icin kusura bakmayin.
Merhaba bir konu hakkında danışmak istiyorum. Konusuna da yazmıştım ama netlik kazanmadı.

S7yi alalı 1 yıl olmamasına rağmer kötü kullanımımdan dolayı baya kötü kondüsyonda, ön camını da kırdım zaten.

1100 tlye ekranın değiştirildiği söylendi konuda ben de yetkili servis ile görüştüm. Ön ekranı 630, arka cam için de 300 tl istenildi. Arka cam ile çerçeveler tümleşik sanırım.

Bu konuda tüm kasanın değişimi için başka bir şey lazım mı? Bu değişimle su geçirmezlik özelliğini yitireceğiz değil mi?
selamlar,

yeni kasa i20 aracımı 2015 şubattan beri kullanıyorum. 6. ayından itibaren öncelikle cam tavanından başlamak üzere trim sesleri arttı, çoğaldı. ön yolcu havalandırmasından bazen ses geliyor. ön konsol keskinlerde yavaş da olunsa rahatsız edebiliyor. arkada da gelen yerler duyuyorum.

ilk başlarda canımı sıkıyordu ama alıştım, yine de merak ediyorum. aracı seviyorum, sürüşü kaliteli hissettiriyor ama bu sesleri çözemedim. daha 8700 km'de, az ve özenli kullandım. ankaradaki yolların durumu malum, oldukça kötü. o da bu dezenfermasyona bir etkidir ama 8700de 3-4 farklı sesin olması normal mi? düzgün yollarda bu ses yok, hiçbir arabada yok zaten düzgün yolda, ancak en ufak bozuk yolda dağılıyor hissettiriyor.

diğer i20 kullanıcıların durumlarını da öğrenmek isterim.

Güncelleme: Yaklaşık bir hafta öncesinde cam tavandan gelen sesler iyice artınca sosyal medya aracılığıyla Assan ile iletişime geçtim. Ankara'daki bayilerin cam tavan mekanizmasını yağladık diye umursamaz tavırlarını anlattım. Her şey kayıtta da zaten.

Assan bir gün sonra iletişim bilgilerimi alıp beni aradı ve durumumu sordu. Olay sonucundan birkaç saat sonra Ankara Ata bayisi beni aradı (zorla güzellik böyle bir şey). Geliş tarihimi belirtip gittim gününde. Sorunları tespit ettiler nedense bu sefer -perdede de ayrı bir sorun vardı- . Arabam 1,5 gün kaldı ve dün (cumartesi) öğlen vaktinde aracımı teslim aldım. Perde sorunum başta olmak üzere sorunlarda iyileşme vardı.

Akşam arabayı park edip anahtarı kontaktan çektikten sonra tavan lambalarının yanmadığını fark ettim. (aracı aldığım vakit güneş tam tepede ve cam tavan perdesi de kapalı olduğu için hiç fark etmemiştim tavan ışığını.)

açıp kapadım ama nafile, sonra anladım ki bu ışıklara bağlı fişi takmayı unutmuşlar.

Sorunum çözüldüğü için müteşekkirim ancak;

1- Sürücü tarafı C sütunu döşemesinde leke bırakmışlar ve plastiğini kanırtmışlar, esneme yapmış.
2- Bagaj tarafından döşeme fitil aralarında bir nokta zarar görmüş.
3- Ve tabi bu fiş olayı.

Birini yaparken birini bozmayı başarmışlar, artık servis yollarına i20 kendiliğinden gidebiliyor. aracın bir sorunu yok ancak saçma sapan nedenlerden servise gitmekten de bıktım.

orayı kendim sökmeyi düşündüm ama oluşacak bir sorundan dolayı da sorun yaşamak istemiyorum.

nazikliği gereksiz samimiyetle karıştıran ata otomotiv çalışanlarını da anlamıyorum. beyefendiden ne ara kardeşime dönüştük?

durum böyle. bir daha da yetkili servise gitmem, bu ne ya.
Herkese merhaba,

Bildiğiniz gibi José Saramago'nun Türkiye'deki yayım hakları Kara Kedi'ye geçti. Bu olayı aşağı yukarı bir yıl olmuştur, belki daha da fazla.

Saramago'nun en önemli iki kitabı Görmek ve Körlük de bu adamlar haklarına sahip olduğundan beri piyasadan toplatıldı ve internette KARABORSA oluştu bu kitaplar için. 100 TL'den aşağıya bulunamıyor bu kitaplar; Can yayınları basımı hali şu an. Bu kadar uzun bir süredir bizi mahrum bıraktılar. Ben Can'da iken Görmek'i okumuştum ama Körlük'ü de okumam lazım. Bu adamlara ulaşacak telefon numarası da bulamadım. Bir fikri olan var mı?

Guncelleme :

Selamlar,

Mayista kitap cikti, aldim. Arayanlar varsa diye konuyu guncelleyeyim dedim
http://www.hyundai.com/tr/tr/Shopping/Pricelist/index.html

İnanılmaz bir artış, nedir bu yahu.

Ben 2015 Şubat'ında 1.4 otomatik style i20 + panoramik cam tavanlı arabayı 47.750 TL'ye aldım, şimdi aynı araba 67.700 TL olmuş.

Tam 20.000 TL zam, yazık bize.
Merhaba herkese, 2015 model 1.4 otomatik i20 aracına sahibim. sıfır almıştım ama C sınıfına geçmeyi düşünüyorum, donanımı çok da mühim değil sadece hissiyat olarak daha iyi geleceğini düşündüğümden bakıyorum.

Üzerine pek eklemeden alınabilecek ikinci el 1.4 turbo astra J var, 1.6 auris var. vag grubu pahalı zaten. böyle bir değişim mantıklı olur mu? teşekkürler..
Günlük kullandığımız markalar arasında en sevdiğiniz manuel vitese sahip otomobil üreticileri hangisi?

Ben Toyota diyerek başlıyorum..
Selamlar.

3. Sınıf Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Tarihe merakımdan dolayı aöf tarih okumak istiyorum. Hatta üniversite giriş sınavında tarih bölümünün kendi puan türünde 2000. Olmuştum. Benim bölüm lisede sosyal de değildi zaten. Her okulun tarihine girebiliyordum ama bu gelecek kaygısından Ekonomi seçtim. Bölümümü çok seviyorum ve başarılıyım ama Tarih araştırmalarımı daha sağlıklı yapabilmek, gerçekten daha detaylı öğrenebilmek için okumak istiyorum. Üniversitede minor olarak İşletme dersleri de okuyorum o yüzden işletme okumama gerek yok... Bu bölümde okuyan arkadaşlar ne diyor, öğrenmek isterim. Herkese iyi forumlar!
Merhaba arkadaşlar,

Elimde 2012 nisanında aldığım Samsung marka bir dizüstü bilgisayarım var. Modeli NP530U4B-S02TR, bu ürün hafif dizüstü (ultrabook) eğiliminde çıkmış ilk bilgisayarlardan.

İçinde i5 2467m, 4 gb ram, hd 3000 + radeon 7550m ekran kartları var. Hibrit bir model anlayacağınız üzere. Şimdi bu bilgisayar serviste. Menteşe sistemi bozuldu, ekran kapağı ayakta duramıyordu. Bu ve başka bir diğer parça için benden 620 TL gibi bir masraf çıkardı yetkili servisi. Dışarıda yaptırsam yetkili servis kadar verimli sonuç alabileceğimi düşünmediğimden servisin tamir etmesini onaylayacağım. Benim aklımda düşük bir fiyat vardı, hem tamir ettirir, evde sürekli olarak kullanabileceğim cihaz olarak bırakırım diye düşünüp yeni bilgisayar almaya karar vermiştim. Ancak keseyi bu kadar açınca acaba bir iki ufak yükseltme yaparak bu bilgisayarla biraz daha idare edebilir miyim diye düşünmeye başladım.

Yani önünde sonunda bu 620 tlyi vereceğim. Ram ve ssd takviyesi ile bu bilgisayardan ne kadar daha verim alabilirim yoksa yeni bilgisayar mı alayım?

Kurların da artmasıyla adam akıllı dizüstü bilgisayarlar 3000lerden başlıyor. Dell 7559 düşünüyordum.

20-25 sekmeyle çalıştığım oluyor bilgisayarda, bu takviye ile daha rahat çalışma verimi alınır mı? Genelde bellek ve işlemci üzerine yük bindiren bir senaryo bu ama bu yükseltmeler ile bu verimi artırabilirsem bilgisayar almayı erteleyebilirim diye düşünüyorum.

Düşüncelerinizi sormak istiyorum, sizce ne yapayım?
Herkese merhabalar,

3,5 yıllık iPhone 5 cihazımın sağ kısmında piksel ve dokunmatik arızası var. Bir iki şerit ekranda görüntü vermiyor, beyaz çizgi. Tam oranın olduğu kısımda da dokunmatik de çalışmıyor. Sıf bu yüzden klavyemi değiştirip F-klavye öğrendim Türkçe'de zira F klavyede yabancı harfler sağda kalıyor. Kızılayda bir telefoncuya sormuştum 180 tl fiyat vermişti. Hazır el atmışken bataryayı da değiştirmek istiyorum. Açıkçası cihaz şu an gayet iyi işlevsel durumda. Bu iki sorunları çözebilirsem daha çok uzun süre kullanırım gibime geliyor yazılımsal problem yaşamıyorum şu an hafıza dışında.

Batarya konusu benım ıcın onemlı cunku bu takılan kalitesiz piller hem kısa ömürlü hem de telefona zarar verebiliyor. Patlama olayı da var tabi. Bir de kamera lensindeki tozları da temizletmem lazım...

Uzun lafın kısası dostlar Ankarada güvenebileceğim telefonun bu birkaç sorunlarını düzeltecek iyi bir tamirci var mıdır?
Hakkında
Hakkımda:
vamos a la playa
Sistem ve Tercihleri
World of Warcraft
Ohaybetion
Dünyadan Futbol
Manchester City FC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.451
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 17.422 (Bu ay: 377)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.412 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.