Şimdi Ara

Erkeğin Gizli Takıntısı (E-kitap)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Umut Yıldırım'ın erkeğin gizli takıntısı kitabı, sonunda aradığın heyecan verici, coşkulu, harika aşk ilişkisini kuracağına dair söz veriyor.

    Herşeyden önemlisi, kitap uzman psikologlar tarafından öneriliyor, özellikle ilişkisinde sorunlar yaşayan ve ilişkisi güçlendirmek isteyen kadınlar için bulunmaz bir fırsat.

    Umut Yıldırım bu kitabında erkeklerle onları etkilemek için kurulması gereken doğru iletişim tarzına yoğunlaşmış.

    Kitapla ilgili en güven verici olan şey ise 60 günlük para iade garantisinin olması.

    Yani kitabı alıp deneyebilir, işe yaramadığını düşünürsen para iadesi talep edebilirsin. Kitabı bitirdiğinde, erkek arkadaşın, etkilemek istediği kişi veya eşinle olan ilişkin çok daha güçlü olacak.


    Eğer hayatında bir kahraman olmasını istiyorsan, o halde bir kahraman ihtiyacın olduğunu ona göstermelisin.

    Dünya şiddete eğilimli, nankör insanlarla dolu biryer olabilir, fakat her zaman sokaktaki hayvanlara dahi değer verip onlara yardım eden, başkaları için birşeyler yapmaktan mutlu olan insanlarda her zaman vardır.


    Hayat kısa ve sevgi ise hayatının en güzel parçasıdır bu yüzden güçlü ve sıcak bir ilişki kurmak için elinizden gelen herşeyi yapmaya değer.


    İlişkinizin güvensiz bir zeminde olduğunu ve dağılmaya doğru ilerlediğini hissederseniz, beraber olduğunuz erkek uzaklaşmaya başladıysa, bu kitabı okusanız iyi edersiniz.

    Eğer evliliğinizin veya ilişkinizin kolayca çöpe atılamayacak olduğunu düşünüyorsanız bu kitap size sorunları çözmeniz ve eskisinden daha iyi bir ilişkiniz olması için size yardım edecek.

    Gerçek şu ki cinsellik veya duygusal yakınlık sevdiğiniz adamı elinizde tutmak için yeterli değildir.

    Bir kitap kurdu olmasanız bile kitabı okumaya başladığınızda, etkilenerek her satırı dikkatle okuyup hiçbir noktayı kaçırmamaya çalışacaksınız. Kitaptaki dersler, neşeli mutluluk dolu sorunsuz bir ilişki geliştirmenize yardım edecek.

    Kitapla ilgili en güzel şey kitabın 60 gün içinde para iade garantisi içermesi. Umut Yıldırım'ın ''Erkeğin Gizli Takıntısı'' kitabı adım adım erkek arkadaşınızın ve diğer tüm erkeklerin nasıl aşık olup bağlanabildiklerini anlamanızı sağlayacak.

    Eğer erkeğin zihnini okumaya ve bu bilgiyi onun zihnini etkileyerek kullanmaya yönelik bir kitap arıyorsanız bu kitap tam size göre.


    Erkeğin Gizli Takıntısı her kadının yanı başında bulunması gereken bir rehber

    Kitaptaki, erkeklere dair gizli sırları, sevdiğiniz adamın size çaresizce aşık olması için kullanabilirsiniz. Bu kitap sevdiğiniz kişinin size duygusal açıdan bağlanması için neler yapabileceğinize dair bilgiler içeriyor. Sevdiğiniz erkekle kitaptaki yöntemleri kullanarak iletişime geçerseniz, sizi hayatını adamak istediği tek kadın olarak görmeye başlayacaktır.

    Bu bilgilere doğal yollarla sahip olan bazı kadınlar istedikleri erkeği elde etme konusunda oldukça başarılılar. Fakat artık bu bilgilere Umut Yıldırım'ın e-kitabı sayesinde herkes sahip olabilir. Sadece istediğin erkeği elde etmek için değil hali hazırda ilişki veya evlilik birliği içinde bulunduğun erkekle olan bağlarını güçlendirmek içinde kitaptan faydalanabilirsin.

    Hiçbir kadın duygusal ilişkilerine dair açıkca konuşmaz. Kimse erkek arkadaşını veya eşini nasıl kendine bağladığından açıkca bahsetmek istemez. Bahsettikleri konular daima yüzeysel konulardır. Bu yüzden sevdiği kişiyi kendine bağlamayı başaran kadınların yardımını beklemekte anlamsızdır. Bu yüzden mutlu olmayı hakettiğini düşünen her kadın bu rehbere sahip olmalı.

    Erkeklerin Gizli Takıntılarını Adım Adım Öğrenin


    Kitabı satın alanların 60 gün içinde para iadesi alabilme şansları var. Hangi sebeple para iadesi isterlerse istesinler önemli değil, sadece bir sebepten memnun kalmamaları yeterli.

    Bu kitap hem kapsamlı hemde dili sade bir kitap. Kitapta yazılı olan herşey herhangi bir erkeğin bağlılığını, sadakatini, güvenini, aşkını kazanmak için kullanılabilir. Bu kitap erkeğin kahramanlık güdüsünü açığa çıkarmak için yapmanız gereken herşeyi, paha biçilemez örneklerle birlikte açıklıyor.

    Erkeklerin nelere tutkun olduğunu, nasıl aşık olduklarına dair sırları öğrenmeye hazır olduğunuzu umuyorum. Erkeklerin bu tutkuları sayesinde hayatlarında bir amaç var, bu amaç sebebiyle diğerlerine yardım edip, cesurca davranıp, tehlikeli durumlarda sevdiği insanlara karşı korumacı olabiliyorlar. Kadınlar ve erkeklerin duyguları farklıdır. Bu yüzden kadın hisleriyle erkeklerin hislerini ve beklentilerini anlamaya çalışmak boşadır.

    Umut Yıldırım ilişki koçu olmasının yanı sıra aynı zamanda ünlü bir psikolog.

    Kitaptaki bilgiler erkeğin gizli güdülerine dokunmanızı sağlayarak onunla daha derin bir seviyede duygusal bağ kurmanızı sağlayacak.

    Daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekitap -- 25 Nisan 2018; 23:14:41 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.