Şimdi Ara

Yalnızlık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

17 yasındayım hiç kız arkadasım olmadı . Tipim kötü iyi desem kendimi kandırmıs olurum. Hiçbir kız bana bakmıyor. Derslere verdim kendimi. Ama artık baktım herkesin sevgilisi var nasıl yapıyorlar anlamış değilim.Nasıl giyineceğimi bilmiyorum . Giyinirsem sanki görüşmesine gidiyomus gibi giyiniyorum yani cok resmi. Nasıl giyineyim tavsiye verirseniz sevinirim . İyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cutek

Herkese iyi günler,

17 yasındayım hiç kız arkadasım olmadı . Tipim kötü iyi desem kendimi kandırmıs olurum. Hiçbir kız bana bakmıyor. Derslere verdim kendimi. Ama artık baktım herkesin sevgilisi var nasıl yapıyorlar anlamış değilim.Nasıl giyineceğimi bilmiyorum . Giyinirsem sanki iş görüşmesine gidiyomus gibi giyiniyorum yani cok resmi. Nasıl giyineyim tavsiye verirseniz sevinirim . İyi geceler

Kardes ben senden daha perisanim bu dünya bos herşey yalan. Böylesi daha iyi zina yapmadan obur tarafa kavusabilirsek ne mutlu bize malum ahir zaman.

• Ben de böyleydim bir zamanlar vay be ben de nasıl kurtulurum diye saf saf uğraşırdım.İki yıl geçti eh zamanla alışıyor insan tabi ki ... Sana tavsiye vereceklerdir giyim vs.Ben hiçbirini yapmadım umarım bu durumdan kurtulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Ben de böyleydim bir zamanlar vay be ben de nasıl kurtulurum diye saf saf uğraşırdım.İki yıl geçti eh zamanla alışıyor insan tabi ki ... Sana tavsiye vereceklerdir giyim vs.Ben hiçbirini yapmadım umarım bu durumdan kurtulursun.

Nasıl giyinecegim hakkında tavsiye verseler sevinirim tek beni düzeliyo gibi yapar belki anca

• quote:

Orijinalden alıntı: cutek

quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Ben de böyleydim bir zamanlar vay be ben de nasıl kurtulurum diye saf saf uğraşırdım.İki yıl geçti eh zamanla alışıyor insan tabi ki ... Sana tavsiye vereceklerdir giyim vs.Ben hiçbirini yapmadım umarım bu durumdan kurtulursun.

Nasıl giyinecegim hakkında tavsiye verseler sevinirim tek beni düzeliyo gibi yapar belki anca

Giyim çok önemli gerçekten ben bu yıl bunu anladım ve asıl önemli olan kendine bakabilmen,hiç görmüyon mu tipsiz bir erkeğin kolunda sevgilisiyle gezdiğini ? Eh bir yalnız olarak ancak bu kadar yardımcı olabilirim.

• boşver
  • Sevgilim vardı,ayrıldım.Çevremde sürekli kızlar var.Benim sorunumsa hiçbiri ilgimi çekmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    'Kalabalık Yalnızlık'
    3 hafta önce açıldı
    Platonik aşk
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pazarda her malın bir alıcısı vardır seninde alın yazındaki kimse gelip bulur seni veya sen bulursun onu biraz sabır hem yaşında daha ufak

Giyim konusunda bişey diyemem kendine yakışanı giy kendinle barışık ol

• hadi ordan tanimasak inancaz

• Ciplak git

• Yalnızlıktan kastın kız arkadaşsa salla. Boşver çok önemli değil.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver hiç bulaşma. Durduk yere kendini üzmüş ve sorunlu sanmaya başlarsın kendini.
    Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 11 Nisan 2014; 10:35:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.