Şimdi Ara

Platonik aşk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gloomyman1 -- 2 Ocak 2025; 20:50:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• sen aşkı meşki boşver de yazı yazarken enter tuşunu arada bir kullanmayı öğren yav

• Sen (yani 4 sene önceki ben) çok akılsızsın dostum kız seni ısırmayacak seminerde direkt gidip konuşacaktın dümenden bölüm muhabbeti falan kızın yanında kimin olduğu önemli değil asla ilk adımı sosyal medyadan atmayacaksın.

Kızlar ayda bir sevgili değişiyor kimse seni beklemeyecek kaçan balık büyük olur. Onu unut bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • William0 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ilk başta sadece gördüğüm bir kızdı öyle beğendiğim falan yoktu 1 hafta sonrada denk geldi öylesine istek attım nereden bileyim ben olayların buraya kadar geleceğini :(

• gloomyman1 G kullanıcısına yanıt
    Böyle durumlarda şansını deneyeceksin en kötü dmden 1-2 muhabbet yapıp kahve içelim mi diye sorsan içinde kalmazdı.

• William0 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam kendini çok beğenen bir insan değilim ama bu zamana kadar çevremdekilerin söylediklerine göre yakışıklı biriyim ama bunu hiçbir zaman kullanamadım yani öncesinde çok problem etmezdimde harbiden bu sefer kaçan balık büyük olunca canımı çok sıktı

• gloomyman1 G kullanıcısına yanıt
    5/10 tipin varsa boyun 180+ ysa obez değilsen gerisi azıcık girişken olsan çok kolay ben de eskiden full platonik takılıyordum sonra kaybedecek bir şeyim yok diye girişince anladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yalnızlık
    5 yıl önce açıldı
    Lise aşkı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.