Şimdi Ara

Yalan yanlış mbps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitede 75 mbps alt yapı göster abonelik sayfasında 75 mbps abonelik göster uygulamadan gireyim bakayım 16 mbps adsl paket aktif arayıp paketi değişmesi için MH ile görüş 25 dk sonunda sizin alt yapınız Max 16 mbps desin iptal etmek iste uzun sürer denilsin.1697587 nolu aboneliğimi kapatmak istiyorum 2 saat sonunda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Muhtemelen iş bişmeyen biri size yanıt vermiş. Port ADSL olduğu için 16 alıyosunuz. VDSL geçiş için başvurdunuz mu?
  • 16 mbps lik paketi 35 Mbps lik pakete geçirir misiniz dedim 25 dk bekledikten sonra MH altyapı 16 mbps destekliyor Max dedi adsl den başka kullanamıyorsam iptal ederim bende dedim işte olduğum için uzun sürer mi dedim evet dedi kapadım

• Tekrardan aradım yine aynı cevabı aldım aboneliğimi iptal etmek istiyorum dedim dilekçe göndermeniz gerekiyor dendi. Ben ıslak imza atıp belge göndermemişim MH iptali için belge göndermeniz gerekiyor diyor

• +++

• RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN

• YellowBase kullanıcısına yanıt
    Hocam başka bir aboneliğim daha var kullandığım onda gayet memnunum. Yeni abonelikte kanser ediyor tek sıkıntı bence MH adamlar hiç bir şey bilmiyor ve yardımcı olamıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evindelisimi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sözleşme evraklarını göndermediyseniz iptal işlemi için dilekçe göndermenize gerek yok. Bu konuda ilgili birimimiz size arama sağlayacak.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler en kısa sürede ulaşmanız dileğiyle

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bir an önce halledilmesini istiyorum

• 4 gün oldu ne arayan var ne soran turknet bu yüzden kaybediyorsun işte

• evindelisimi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal işlemleri için bildirimde bulundum. Arkadaşlarım kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek sözlü onayınızı alarak iptali gerçekleştirecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.