Forumlarda upload hızlarının 2023 yılında güncellenmiş olduğunu gördüm, dünyadan haberimiz yok:) Turknet ile TT altyapısında 8Mbit upload almam normal mi? Kimi yerlerde benim gibi VDSL kullanıcılarının 20Mbit aldığını gördüm. Adresime TT Fiber yeni geldiği için dönüşüm yapacağım bir kontrol edeyim dedim. Açıkçası 20Mbit upload hızı beni fibere geçmeye ikna eden sebepti. şimdiye kadar 20 alabilecekken 8 alıyormuşsam üzülürüm gerçekten. Zaten şaka gibi olan bu upload hızlarını ISS'ler bir de çaktırmadan olması gerekenden az veriyor gibi bir durum var galiba? bu arada fiber'in bu kadar yaygınlaştığı bir dönemde (benim binama bile iki ayrı ISS katlara kadar kablo çekmişse) gayet mümkün olan simetrik veya en azından min 50Mbit upload hızlarının verilmesi için AKN'de olduğu gibi kamuoyu oluşturmamız gerekiyor belli ki. Ben de DH'daki forumdaşlarımın bu konuda yanındayım. Sene olmuş 2025 parasını verdiğimiz internetimizle gönlümüzce video konferans yapamıyoruz, yayın açamıyoruz, cloud yedeklemesi vs yapamıyoruz!!! |
VDSL 8Mbit upload alıyorum. Normal mi? Neden 20 değil?
-
-
Hocam size kötü haber, bu zamana kadar boşuna 8 mbps upload ile interneti kullanmışsınız. Ben de Turknet Vdsl kullanıyorum ve uploadım 20 mbps.
Hattınız 20 mbps kaldırır. Sizin yapacağınız Turknet'e destek kaydı açıp, 100/20 profil tanımlanmasını istemeniz olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Efe R.A.Hocam size kötü haber, bu zamana kadar boşuna 8 mbps upload ile interneti kullanmışsınız. Ben de Turknet Vdsl kullanıyorum ve uploadım 20 mbps.
Hattınız 20 mbps kaldırır. Sizin yapacağınız Turknet'e destek kaydı açıp, 100/20 profil tanımlanmasını istemeniz olacaktır.
eyv hocam. akşam akşam içime oturdu bağlantı sorunlarından bunalıp erken kaçtığım video konferanslar aklıma gelince. önümüze bakıcaz artık :)
-
Bende bu yazılan mesajı gordukten sonra guncellettim . 7 mbps upload tı 18.9 a cıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X