Şimdi Ara

Yaklaşık 3 veya 4 haftadır banyo yapmıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
12.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kış, dondurucu soğuklar, banyoda ısıtıcının evde ise kalorifer olmadığı için yaklaşık 4 haftadır banyo yapmıyorum. belki 3 haftada olabilir. 4 haftadanda fazla olabilir ama uzun süredir yapmıyorum yani. bugün okula gittim, pek fazla samimi olmadığım ama yinede sınıf içinde çok yakın olduğum, aramızda argo küfürler kullandığımız bir arkadaşım, 'öfff pis pis kokuyon be' gibi bir laf kullandı. utandım.. yüzüm kızardı falan. ama öyle şakacı bir tavırla söyledi..
    bugünde banyoya girmek istedim şuan bornozlayım zaten, ama suyu 10 dakikadır açtım ama hala ısınmamış. soğuk soğuk mu gireyim ne yapayım, ocakta tüpte kalmamış ki su ısıtayım.
    bu arada fakir olduğumu düşünebilirsiniz ama değil, öğrenci evinde kalıyorum o yüzden. laptopuma kadar apple kullanıyorum. mesaj sayımıda 0 görebilirsiniz fake falan diyebilirsiniz ama profilime bakın 4-5 senelik üyeyim. neyse bunları neden dedim bilmiyorum, bu arada 18 yasına girdiğimde arabam oldu. neyse uzamasın konu iyi geceler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uzun Süre Banyo Yapmamanın Etkileri

Banyo yapmak, kişisel hijyen için hayati önem taşıyan temel bir aktivitedir. Ancak bazı durumlarda, uzun süre banyo yapmama durumu ortaya çıkabilir. İşte banyo yapmamanın vücut üzerindeki etkilerine dair bilgilendirici bir metin:

1 Hafta Banyo Yapmamak

• Cildin yağlı ve kirli görünmesine neden olur.
    • Ciltte kaşıntı ve tahrişe yol açabilir.
    • Kötü kokuya neden olabilir.

2 Hafta Banyo Yapmamak

• Ciltte iltihaplanma ve enfeksiyonlara yol açabilir.
    • Saçların yağlı ve kepekli görünmesine neden olur.
    • Tırnak yataklarında iltihaba yol açabilir.

3 Hafta Banyo Yapmamak

• Ciltte ciddi enfeksiyonlara neden olabilir.
    • Saçlarda düğümlenmelere ve kırılmalara yol açabilir.
    • Dişlerde çürüklere ve diş eti hastalıklarına neden olabilir.

Uzun Süre Banyo Yapmamak

• Ciltte egzama ve sedef hastalığı gibi kronik cilt rahatsızlıklarına yol açabilir.
    • İdrar yolu enfeksiyonlarına neden olabilir.
    • Solunum yolu enfeksiyonlarına yol açabilir.

Banyo yapmamanın hem fiziksel hem de sosyal sağlığınız üzerinde olumsuz etkileri olabileceği açıktır. Kişisel hijyeninizi korumak için düzenli olarak banyo yapmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Maddi olarak zengin olabilirsin ama hic bir terbiyen olmadigi belli, 3-4 hafta pis kalacagina hamama falan gitmeyi akil edemedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamama gitseydin bari. Okulun spor kompleksi yok mu? Spor niyetine gidip duş alabilirdin oradan. Samimi arkadaşının evine de gidebilirdin. Çözüm çok da senin pek niyetin yok galiba?
  • Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

Yav he he
    yıkanmak isteyen adama seçenek bol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

yıkanmak isteyen adama seçenek bol.

Alıntıları Göster
    üşeniyorum aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

Maddi olarak zengin olabilirsin ama hic bir terbiyen olmadigi belli, 3-4 hafta pis kalacagina hamama falan gitmeyi akil edemedin mi?
    Fakir olmak kötü bişimi sanki insan bi şekilde su ısıtır yıkanır fakirlikle zenginlikle alakası pek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son 3 ayda derece yapılır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kum sür,ellerini kuma sürüp sonra kendine sürmen lazım teyemmüm diyorlar,abdestsiz dolaşma diğer konuda elemanın evini 2 tane karabasan basmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa2711

Fakir olmak kötü bişimi sanki insan bi şekilde su ısıtır yıkanır fakirlikle zenginlikle alakası pek yok.

Alıntıları Göster
    ne kadar zengin olduğunu söylemeye çalışıyor güya
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

kum sür,ellerini kuma sürüp sonra kendine sürmen lazım teyemmüm diyorlar,abdestsiz dolaşma diğer konuda elemanın evini 2 tane karabasan basmış
    konu ve icindeki yorumlar tam ibretlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa2711

Alıntıları Göster
    hamama git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

konu ve icindeki yorumlar tam ibretlik.

Alıntıları Göster
    Zengin, liseli ama zengin olduğu için öğrenci evinde kalıyor, yine de bir sıcak suyu yok. Olsun, chuck norris gibi adamsın vesselam, dört gün önce 18 yaşına girip ehliyeti bakkaldan alabilmeyi başarmış nadir insanoğlu örneğisin. Arabası da var, eminim apple markadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Zengin, liseli ama zengin olduğu için öğrenci evinde kalıyor, yine de bir sıcak suyu yok. Olsun, chuck norris gibi adamsın vesselam, dört gün önce 18 yaşına girip ehliyeti bakkaldan alabilmeyi başarmış nadir insanoğlu örneğisin. Arabası da var, eminim apple markadır.

Alıntıları Göster
    hiç mi banyosunu kullanabileceğin bir arkadaşın yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh

hiç mi banyosunu kullanabileceğin bir arkadaşın yok

Alıntıları Göster
    apple almışsın, araba almışsın ama beyin bedava onu almamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikinoy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ne tür bir ısıtıcınız var? Belki sorunu kökten çözebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blonde

Ne tür bir ısıtıcınız var? Belki sorunu kökten çözebiliriz

Alıntıları Göster
    Bende olamıyorum 1 haftadir
  • Oha lan ben hergun dus aliyorum dus alamiyinca kotu hissediyorum kendimi :S senin durumunda olsam intihar ederdim herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Oha lan ben hergun dus aliyorum dus alamiyinca kotu hissediyorum kendimi :S senin durumunda olsam intihar ederdim herhalde

+1

Hergun dus almazsam icim rahat etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChemicalEng

quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Oha lan ben hergun dus aliyorum dus alamiyinca kotu hissediyorum kendimi :S senin durumunda olsam intihar ederdim herhalde

+1

Hergun dus almazsam icim rahat etmiyor.

Alıntıları Göster
    Öğrenci evinde kalıyorum hiçbir apple ürünü kullanmıyorum forum üyeligimi senden sonra almışım arabam yok hergün duş alıyorum neyse konu uzamasın iyi geceler.

• İste burdan bunu cikariyoruz ; zengin olunca adam olunmuyomus
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.