Bildirim
Yavru serçe bulduk ne yapalım (ölecek galiba) [SS'li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Hocam bir an önce veterinere götürün.Gerçek söylüyorum. -
ölmüş la o -
-
ona yapacak bir şey yok ya annesi olmadıkça yaşayamıyorlar veterinerlerin de ilgileneceğini sanmıyorum cins golden yavrusu götürdüm buna aile bulun diye biz barınak mıyız -
Veterinere götür yoksa yarına çıkmaz. -
Veterinere götürme şansın varsa götür, birde nerde buldun? Sağa sola bak yuva varmı, yuvadan düşmüş olabilir, annesi zaten ortalığı inletiyordur şimdi bulduğunuz yerde. İkisinide yapamıyosan, elinle besleyebildiğin kadar besle hayvanı, şırınga yöntemi iyidir, kendi elinle aç hayvanın ağzımı, süt ver, ekmeğin içini sütle ısla, küçük küçük ağzına sokmaya çalış, açmaz ağzını ama sen aç elinle. Bende çocukken bitane bulmuştum pazar yerinde, aldım kumbaranın içine pamuğu bastım, orda besledim uçana kadar, sonra uçurdum gitti, benimkide hareketsizdi, doğal birşey bu yani. Hayvanı sakın yıkama birde. -
Hayvan gidici
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
kıyamam ya yazık -
Bir su içirdik sonra açıldı hayvan.
Artık ötmeye başladı. Yürümeye çalışıyor ama beceremiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bionicle
Bir su içirdik sonra açıldı hayvan.
Artık ötmeye başladı. Yürümeye çalışıyor ama beceremiyor.
Siz yinede veterinere goturun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X