Şimdi Ara

Halı sahaya söz veripte gelmeyen SÖZDE erkekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkek dediğin sözünde duracak.Yıllardır Halı saha ayarlıyorum adama 2-3 gün önceden haber veriyorum bana bir hevese tabi gelecem ya kaçar mı ve sürekli soruyorlar kaan maç iptal değil demi diye. Maç günü bir geliyor ve o an başlıyorlar yok işim çıktı ben gelemeyecem , evde değilim , , babam manisadan geldi onu alacam, yok vardiyam uyuşmadı , yok sevgilim benimle sevişmedi. Yemin ederim insanların bu tavırlarından bıktım. Söz veriyorsun bari sözünde dur. Eğer ben halı saha ayarlamasam buradakiler yağlanmış kıçlarını yerinden kaldırmayacaklar hem iyilik yapıyorum hemde yarı yolda bırakılan ben oluyorum ki saha 10 dakika uzakta.

• Yağlanmıs kıc. Guzel benzetme reıs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu gibi durumları hep organize eden adam oluyorum.
    Bazen gerçekten iyilik yapmaya gelmeyecek insanlarla muhattap olduğum için kendime kızıyorum.
    Takma kafana maça o gelmeyenleri çağırma, yamuk yapmayacak adamı çağır ve facebook'a maç fotosu , durum güncellemesi falan koy.

• Gören de herif dünyayı kurtarıyordu da yarı yolda bıraktılar sanacak. İşi vardır gelemez adam ne yapsın. Söz vermesin diyeceksin, şimdiden gülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Bende bu gibi durumları hep organize eden adam oluyorum.
    Bazen gerçekten iyilik yapmaya gelmeyecek insanlarla muhattap olduğum için kendime kızıyorum.
    Takma kafana maça o gelmeyenleri çağırma, yamuk yapmayacak adamı çağır ve facebook'a maç fotosu , durum güncellemesi falan koy.
    Sağolsunlar benim için uzaktan gelenler var ama evimin dibinde oturanlar ve biraz uzakta olanlar yarı yolda bırakıyor nefret ettirdiler iyice
  • Adam hakli beyler. Benimde basima cok geldi. Son dakikada satis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Sağolsunlar benim için uzaktan gelenler var ama evimin dibinde oturanlar ve biraz uzakta olanlar yarı yolda bırakıyor nefret ettirdiler iyice

Alıntıları Göster
    nerde ayarlıyorsun maçı her hafta fix gelirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faik Ş.

Gören de herif dünyayı kurtarıyordu da yarı yolda bıraktılar sanacak. İşi vardır gelemez adam ne yapsın. Söz vermesin diyeceksin, şimdiden gülüyorum.

Kardeşim ben ondan bahsetmiyorum 2 gün önceden söz vermesini biliyorsan o sözünde duracaksın. Orada sahayı ben ayarlıyorum adamları ben ayarlıyorum organizasyonu yapan insanları toplayan sen ol ve sonra eksik çık sahaya ve o saha görevlisine eksik para ver bakalım o zaman işler dediğin gibi oluyor mu. Senin düşündüğün gibi basit değil bu işler . Söz vereceksin ve sonra gelmiyorsun içki ortamına , kız arkadaşının yanına gidiyorsun. Yazık çok yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFE_57

İzmir çiğli hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

Adam hakli beyler. Benimde basima cok geldi. Son dakikada satis.
    Öyle erkeklik olmaz panpa. Gelmeyenin yerine ibret-i alem için dansöz çağır ve foto çekip, "sen gelmedin ama dansöz bile sözünde durup geldi" diye MMS at.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faik Ş.

Gören de herif dünyayı kurtarıyordu da yarı yolda bıraktılar sanacak. İşi vardır gelemez adam ne yapsın. Söz vermesin diyeceksin, şimdiden gülüyorum.

Kardeşim ben ondan bahsetmiyorum 2 gün önceden söz vermesini biliyorsan o sözünde duracaksın. Orada sahayı ben ayarlıyorum adamları ben ayarlıyorum organizasyonu yapan insanları toplayan sen ol ve sonra eksik çık sahaya ve o saha görevlisine eksik para ver bakalım o zaman işler dediğin gibi oluyor mu. Senin düşündüğün gibi basit değil bu işler . Söz vereceksin ve sonra gelmiyorsun içki ortamına , kız arkadaşının yanına gidiyorsun. Yazık çok yazık.

Hacı eksikseniz, gitmezsiniz. Ölüm kalım olayı mı halısaha. Daha yakın arkadaşlarınla düzgünce planla git.

• quote:

quote:

İzmir çiğli hocam

tüh. İstanbul Anadolu yakası olsa çok iyi olurdu hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorca

quote:

quote:

İzmir çiğli hocam

tüh. İstanbul Anadolu yakası olsa çok iyi olurdu hocam ya

Alıntıları Göster
    Beni çağırmamalarına rağmen gidiyorum maça. Hele hele takımda oynayan adam gelmiyorsa büyük ayıp ediyordur.

Banka oturuyorum yanıma çerezi alıyorum, sigarayı yakıyorum Fatih Terim modunda izliyorum maçı Maçtan sonra iyi gırgır oluyor zaten. Oynayamasam bile izlemeye değer

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Beni çağırmamalarına rağmen gidiyorum maça. Hele hele takımda oynayan adam gelmiyorsa büyük ayıp ediyordur.

Banka oturuyorum yanıma çerezi alıyorum, sigarayı yakıyorum Fatih Terim modunda izliyorum maçı Maçtan sonra iyi gırgır oluyor zaten. Oynayamasam bile izlemeye değer

Alıntıları Göster
    istanbulda yaparsanız ben gelirim
    salı perşembe günleri pm atın yeter

istanbulda yaşıyorum

• Ismimiz dahil her sey ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Ismimiz dahil her sey ayni

Beni iyi anlarsın sen o zaman hocam bende çiğli tarafında oturuyorum senelerdir halı saha düzenliyorum yalnız arada işim çıksa dahi maça gelecem diyen adamlar gelmeyince haliyle vaziyet bu
  • Sözde erkek demen bile yanlış. Oğlan onlar ya. Sözünde durmamak nedir ya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Taş Atan Zombi

Sözde erkek demen bile yanlış. Oğlan onlar ya. Sözünde durmamak nedir ya ?
    paraları önceden topla, koşa koşa geliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

paraları önceden topla, koşa koşa geliyorlar

Alıntıları Göster
    Çok geldi başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Predator|

Çok geldi başımıza

Alıntıları Göster
    Yaz beni her hafta gelicem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.