Şimdi Ara

Yaklaşık 3 veya 4 haftadır banyo yapmıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
12.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanunver

bu macçilerin hepsi pis oluyor herhalde. lisede bir arkadaşım vardı herifte macbook var ama gel gör ki gri gömlek ile okula geliyordu.

• Bende Forumdaki bu Koku Nerden Geliyor Diyordum Kaynağı Burasıymış
  • Bedeninde kültür mantarı yetişecek kıvama gelmişsin.
  •  Yaklaşık 3 veya 4 haftadır banyo yapmıyorum
  • 3 hafta sargıdan dolayı duş alamayacağım diye kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye adamın imkanı var duş almıyor.
  • Madem zenginsin evde elektrik vardır heralde git bir kova ve kettle al yarım kova su ısıt üstüne yarısını da soguk koy duş al bari hiç almamaktan iyidir.
  • Oha hergün duşta çok gereksiz bence.

Normal şartlarda haftada 2 defa duş 1 kere de banyo yapıyorum. Banyo dediğim 1 saat rahat sürüyor. Hertarafım kızarana kadar kese atıyorum kendime

Yazları duruma göre hergün duş aldığımda oluyordu fakat fazla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre39_

Madem zenginsin evde elektrik vardır heralde git bir kova ve kettle al yarım kova su ısıt üstüne yarısını da soguk koy duş al bari hiç almamaktan iyidir.

bu saatten sonra kirler yumuşar akmaz hepten rezil bişey olur sağlam yıkanmadan yüzünü bile yıkamasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

kum sür,ellerini kuma sürüp sonra kendine sürmen lazım teyemmüm diyorlar,abdestsiz dolaşma diğer konuda elemanın evini 2 tane karabasan basmış

• quote:

Orijinalden alıntı: FtnBttL

quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Oha lan ben hergun dus aliyorum dus alamiyinca kotu hissediyorum kendimi :S senin durumunda olsam intihar ederdim herhalde

+1

Hergun dus almazsam icim rahat etmiyor.

+1
  • Çırılçıplak kumda yuvarlan. Serçeler öyle temizleniyor. Demek ki reisler işi biliyor.
  • Dini inancın nedir?
  • yahu vücudunu geçtim o kafa ne hale gelir 3 haftada git bir hamama fakir adam bile gidebilir hamama onu bunu kullanıyorum diyene kadar tüp al
  • Ben sana duş alamassın demedim adam olamassın dedim
  • Zengınsın anladık.
  • Bazı arkadaslar evde banyo yapamamanın ne olduğunu bilmeden yorum yapmış!
    Hamamlar pis olur gitmek istemeyebilir.
    Öyle her arkadasın evinde duş alamazsın.
    Dışarı çıkmadıktan sonra üstü kirlenmez.
    Cünüplügude sorun etmeyenler olabilir, ben de cogu zaman cünüp gezerim.
    Sonuçta 2-3 hafta boyle gecirilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha yıkanmazsan Guinness rekorlar kitabına girersin. Biraz daha sabret bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylpc

quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

aga herşeyden vazgeçtim de 4 hafta boyunca hiç mi seks yapmadın. HAdi onu yapmadın (gerçi paran varmış yapabilirsin rahatlıkla) mastürbasyonda mı yapmadın. Nasıl irade var öyle sende.

yoksa 4 haftadır cünü müsün lan.

Sapık mısınız? 1 ay elinizle cinsel ilişkiye girmeden siz yapamıyor musunuz?

MASTÜRBASYONU sapıklık olarak değerlendiren sana ne demeliyim bilemiyorum. Seni aseksüel seni

pipinde sorun varsa bana ne kızıyorsun. Git üroloji dostum

aseksüel diyerek dalgamı geçmeye çalışıyorsun? seni hayvan seni hadi git çiftleş iğrenç yaratık

Sevişmenin hayvansal olduğunu mu düşünüyorsun aseksüel seni. Korkma la acıtmıyor zevkli bir iş.

Biraz cesur ol dene sevişmeyi zararın olmaz.

• Cünup.
  • Ben bir gün yıkanmasam kendimi kötü hissediyorum, adam 4 hafta diyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.