Abi inanamıyorum eğer gerçekse... Yıkanmadığım gün başımı yastığa koyduğumda yatağı kirletiyorum diye düşünüp huzursuz oluyorum. Nasıl bir dayanma gücüdür sende ki. Arabana atla git bi nehir kıyısına fln yüz bari bişeyler yap. Sen belki artık hissetmiyorsun dur ancak çok fena kokar. Ev arkadasım öyle yapsa evden kovarım (Ögrenci evinde kalıyorum)
Fakir ani su ısıtıcı al.
seni bu saatten sonra birisinin araba fırçasıyla yıkaması lazım. bence duş almaya çalışacağına git bi oto yıkamaya tazikli suyla yıkan. üstündeki kir başka türlü çıkmaz.
Adam kandirdi tup param yok dedi 18de arabasi olmud
Abi 3-4 hafta ne demek ya. Ben şurda 3 gün banyo yapmadım mı kokudan ölüyorum milletin bakışlarından bile anlıyorum. Banyo yapmama rekorum 1 hafta
pis leş insan
saçlarını sıksak 3000 mL yağ akar lan.
iki gün yıkanmazsam kendimi lağım faresi gibi hissediyorum
Hep aynı konuyu açmaktan sıkılmıyor musunuz? Üşengeçlik, iğrençliğin ne ararsan var yazıda.
bizene apple ve araban olmandan. senin pis bir insan olduğun gerçeğini değiştirmiyor.
aga herşeyden vazgeçtim de 4 hafta boyunca hiç mi seks yapmadın. HAdi onu yapmadın (gerçi paran varmış yapabilirsin rahatlıkla) mastürbasyonda mı yapmadın. Nasıl irade var öyle sende.
yoksa 4 haftadır cünü müsün lan.
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
kum sür,ellerini kuma sürüp sonra kendine sürmen lazım teyemmüm diyorlar,abdestsiz dolaşma diğer konuda elemanın evini 2 tane karabasan basmış
acayip güldüm ya ahuhahhhhyg
quote:
Orijinalden alıntı: pspfreak
Oha lan ben hergun dus aliyorum dus alamiyinca kotu hissediyorum kendimi :S senin durumunda olsam intihar ederdim herhalde
+1 2.gün kendimi kötü hissederim
La şuna bi hamam parası toplayalımda verelim eline gitsin yıkansın.
Oha birader ya.
yav he he.
usendim yikanmaya falan demiyosunda.
büyük konuşmak istemiyorum ama ben 1 hafta banyo yapamasam kesinlikle evden çıkmam.
kendi haline bırakın uyuz hastalığıyla tanışsın...
bu macçilerin hepsi pis oluyor herhalde. lisede bir arkadaşım vardı herifte macbook var ama gel gör ki gri gömlek ile okula geliyordu.
Ben 24 saatten uzun sure dus almazsam kendimi les gibi hissederim siz nasil bunyelersiniz be kardesim?