Şimdi Ara

Yahu o araba alınmaz bu araba alınmaz ne alalım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egea / Alınmazzz - 3 yıldız teneke - 1.4 motoru yağ eksiltiyor - 1.6 sı çok yakıyor... Kalitesiz.

Focus - İç hacmi Sanki B sınıfı gibi böyle dar c segmenti görmedim. / Makyaj yese bile 2011 de ki kasayla yola devam ediyor.

Megane 4 - 1.5dci Kronik gaz pedalı tepkisi sorunu var - 1.2 tce ise yakıt tüketimi fazla. Ön göğüsten gelen Trim sesleri var.

Yeni Civic - Kaporta deformasyon sorunu var.

Jetta - Artık yüzü eskidi. Hala Golf 6 platformu kullanıyor VW’in üvey evladı. İçi çoğu yeri sert plastık.

Golf - 2013 den beri aynı kasa. Yeni kasası gelecek. Artık yüzü eskidi.

Corolla - Arabanın içi resme kalitesizlik akıyor. Vites kısmının olduğu yeri elinizle sağa sola oynatabiliyorsunuz siz düşünün. Kapı kolları kapatırken çok hafif esniyor. Malzeme kalitesi rezalet.

Octavia - 2006 model arabanın stopları led’lenmiş hali. Hiç bir albesinisi yok. Standart büyük bir araba. Gösteriş sıfır. Tasarım namına bir şey yok. Malzeme kalitesi orta. Yeni Megane ve Civic nereee bu nere ?

Mazda 3 - 2.el zayıf. Yedek parça sıkıntı.

Elantra - Donanım denen bir şey yok. Isıtmalı koltuk yok, elektrikli park freni yok, sunroof opsiyon bile alamıyorsunuz en üst pakete itiyorlar sizi.tek dokunuşla kalkan camlar bile yok. Donanımda eksiklik hat safhada. Dct de ilk kalkış sorunları var.

Biz ne alalım arkadaş ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıfır almada ne alırsan al.az kullanımış araçlar var ilanlarda.

• Sorun Arabalarda değil hocam, bu kadar kusura kulak adan sizde☺️

Gidip araçları kullandığınızda o kadar da önemsenmeyecek durumda sorunlar olduğunu göreceğinizi düşünüyorum.

Ya da dört dörtlük araç aramamalıyız

• 2005 ten beri corolla kullanıyorum, ne vites yeri oynuyor ne kapı açma yerleri esniyor. Kolumu dokundurduğum her yer yumuşak malzeme. Gidin araştırın bakın 2005 corolla Sol paket. Corollanın üst donanımları iyidir. 1,33 alırsan tabi bekleme zaten.Dizel Otomatiğini herkes beğenmeyebilir orası ayrı konu. 1,6 vvti taş gibi mübatek.

• satış lideri neyse ondan alacaksın, kaçarı yok bu işin.
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Şirket değilsen bi mantığı yok...

• 1.6m-jet egea mi cok yakiyor?Hahahahaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    hususi kullanım filo araçlarının katbekat üstünde.
  • octavia liftback bagajı için bile alınır.
  • Konuyu açan arkadaş genel bir serzenişte bulunmuş ve hakkı da var. Benim de takip ettiğim kadarıyla forumda her araç için (Fiyattan tutunda iç malzeme kalitesine, 2. el satış zorluğundan tutunda parça sıkıntısına kadar) mutlaka bir kulp bulunuyor.

En mantıklısı araç alacak kişilerin ya gözlerini karartıp diledikleri aracı almaları ya da foruma bu konuda hiç danışmamaları, yoksa gerçekten içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
  • multijet yazmamiş tuzak kurmuş. 1.6 e torg benzinlisi var söyledigi gibi fazla yakiyor.

• İnsanlar genelde 147 hakkında hep kötü şeyler söylerler. Ben bugün Golf 5 alana kadar gider 147 alırım taş gibi bırakın insanlar ne diyosa desin

• Superb al

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Veri?

Benim gördüğüm egealar öyle demiyor %70'i rent a car aracı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

multijet yazmamiş tuzak kurmuş. 1.6 e torg benzinlisi var söyledigi gibi fazla yakiyor.

Konu kilit üye ban o zaman.

• Egea 1,6 mjet kullanıyorum. Millet yerden yere vuruyor ama hiçbirinin umursamadım ve aldım. 20 aydır kullanıyorum araba canavar gibi

Multijet motoru ayrı güzel motorun atikliği ayrı güzel.

Size tavsiyem alacağınız aracın olumlu yanlarına bakın, diğer türlü her araçta bulursunuz sıkıntı.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    sizin veriniz nedir?

gördüğünüz araçların plakalarının toplamı mı?
    egea satışları sadece büyük illerden mi ibaret?
  • Bu ülkede hala araba almayı dusunenler var ya sasiriyorum

• Ferrari 812 Superfast alabilirsin yeni çıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El dimi bunlar?

Focus iyi araba fakat iç malzeme kalitesi benim hoşuma gitmemişti. Ayrıca araştırırken çok fazla şirket aracı olarak kullanıldığından (şirket aracı olması önemli değil) hor kullanılmışları bana denk geldiğinden vazgeçmiştim.

Golf veya Astra iyi bir tercih olabilir.

Ha, bunları sıfır araç olarak düşünüyorsanız, hiçbirini düşünmeyin...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.