Şimdi Ara

Yahu o araba alınmaz bu araba alınmaz ne alalım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buradan aldığınız bilgiler dahilindemi araba alıyorsunuz yoksa :S vah halinize gerçekten çok üzüldüm.
  • Jetta tabiki.
  • Fanatizmin, mantık ve bilgiden fersah fersah ileride olduğu bu forumdan araba tavsiyesi almak doğru değil.

Forumdan sadece, kullanıcı yorumları ve araçlarla ilgili sorun bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bunlarında bir kısmı maalesef fanatizm içerecektir.

Örnek olarak forumda Egea, Duster, vb. Araçları aşağılamak oldukça popülerdir. Bunların da büyük bir kısmı egea sahibi değildir.

Başka bir örnek olarak forunda 1.0 ve 1.2 tsi motorlar sürekli aşağılanır. Halbuki bu motorlara sahip araçları kullananlar genelde memnundurlar. Kullanıcısı olmayanlar olumsuz konuşurlar.

Gibi, gibi.

Sözün özü,

İlk önce kriterlerini belirle.

Sonra bu kriterlerine göre araçlarını seç.

Sonra forumda bu araçların kullanıcı yorumlarını oku.

Test sürüşü yap.

Aracını seçersin zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dar mar demedim Focus aldım memnunum,

Sen de beğendiğini al, burdakiler sana Mazda 3 önerir gider kendisi jetta alır 😃

• Mukemmel araba yoktur. Olsaydi herkes onu alirdi.

Ben mazda 3 u begendim, aldim, kullaniyorum. Cok cok da memnunum. 2.el satisi da kotu degil. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede mal sahibi olmaya karar verdiyseniz ne isterseniz alın hiçbir şey canınızı sıkamaz, nasıl olsa maliye başınızı ağrıtacak bir yöntem bulur,

• +
  • Kendi arabasını üretemeyen insanların arabalarla ilgili yorum yapma hakkı yoktur, o kadar.

• 308i listeye bile koymamışsın incele ve al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • duggac kullanıcısına yanıt
    Çok güldüm sayende Allah seni de güldürsün

• 308 al hocam
  • Yeri gelmişken ; 55 bin'e kadar dizel otomatik 2010 üstü hangi aracı tavsiye edersiniz?

• Daci sandero 15 dci 90 bg full paket 60 bin tl al.

Son cikan 2017 dacia o kronik dacia huyundan vazgecmis ve normal arac yapmis diyebilirim.

Havali 90 bg dizel 60 bine sifir olmasi

Navigasyon dokunmatik ekran asr esp abs 6 hava yastigi led far yokus kalkis cruze control var. Bu bildiklerim. Tabi bu arac b sinifi bir hb arac ona gorede konforunu yargilamak lazim. Tabiki bir elentra konforunu passat konforunu vermez suspansiyonlari.

Daha cok spor bir araba. Sifir arac isterseniz daha ucuz satilan daha mantiklisi yok.

Ayni aracin sandero ambiance 1.0 sce 75 beygir benzinlisi var sifiri 45 bin tl onu saymazsak tabi :-)

• Boşver onları sen vw al

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Sadece filo diye bi lafım olmadı, büyük kısmı filo. Ben gördüğümü söylüyorum, elinizde bireysel satışların kat kat fazla olduğunu gösteren veri varsa beklerim.

Ayrıca sizin algınız daha garip, en çok satan araç en iyisiymiş gibi yazıyorsunuz, bundan önceki aracınız da linea veya symbol idi o zaman?

Filoya satiyor da filolar arabayi cöpe mi atiyolar?

Filolar aldiktan bi sure sonra nihai tuketiciye satiyorlar...

• Bu saydiginiz araclar sizin icin cok para, git Avrupa'da 120 bin birim para verdiginde aldigin araclara bak her sey aciga cikiyor. Adamlarin 30 bin €'luk araclari fiyat/performans araclari cok kalite aramamak gerek; ancak ayni arac TR'de 150 bin TL'ye satilinca kusursuzluk tribine giriyoruz.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Yani ?

Burda konuştuğumuz şey sıfır satışlarının büyük kısmının filo olması.
  • Bisiklet al.

• Peugeot 508 tabiki alıp geçiceksin aga ? Böyle klas böyle pejo tasarımına genine sahip böyle ekonomik bir dizel motor böyle uyumlu bir eat6 hangi arabada var ? 508 i alıp geçiyorsun babacım çok kaliteli araba

• Araba Subaru'dur. Gerisi hikaye.

Bir daha da DH e hangi arabayı alalım diye sorma. Böyle feleğin şaşar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.