Şimdi Ara

Yahu o araba alınmaz bu araba alınmaz ne alalım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic HB kaporta problemi görülmemiş henüz diyorlar. RS dahil sedan modeller sıkıntılı o konuda.

Civic HB alınır o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

sizin veriniz nedir?

gördüğünüz araçların plakalarının toplamı mı?
    egea satışları sadece büyük illerden mi ibaret?

Ortaya iddia atan sizsiniz, desteklemeniz lazım. Ben gördüğümü söylüyorum.

Küçük illerdeki satışlar da totali o kadar etkilemez.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    iddiaya iddialı şekilde cevap veren de sizsiniz.
    gördüğünüzü desteklemeniz lazım.

ayrıca son teoriniz neye dayanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 29 Eylül 2017; 11:12:22 >
  • astra focusun yanında teneke kalıyor. focusun tek handikpı içinin dar olması ama yol tutuşu ve sağlamlıkta focus astranın 3 gömlek üstü. 1 sene şirket aracı olarak focus kullandım bu sene başında araçları değiştirdiler astra verdiler ama aralarında bariz fark var. şikayetler üzerine astradan sene sonunda vaz geçebilir şirket. araç yola tutunmuyor

özel aracım olarakta egea 1.6 multijet lounge kullandım. lounge donanım olmasından ötürü egea astradan yol tutuşu ve gidişi bakımından çok daha üstün ama yinede bir focus değil.
  • Bu forumda tercih ile ilgili yardım istediğinizde bakacağınız en önemli kriterler

1-Kullanıcının uzun süreli tecrübeleri.Arabayla hiçbir tecrübesi olmayan üyelerin yazdıklarını çok dikkate almamalısınız.
    2-Kendi beklentinizin tam olarak ne olduğunun kesinleştirmeniz.(Kimisi cam tavanı önemsiz bulabilirken sizin için önemli olabilir vb)
    3-Aracı gidip görüp mümkünse test etmeniz.

Bu 3 kriteri uyguladığınızda arabanızı seçmeniz daha kolaylaşacaktır.
  • EGEA kullanıcılarına dikkat edin arkadan çarpmalarda çarpan araç hasar aldıysa ve kendi araçlarında hasar yoksa hemen sosyal medyaya koyuyorlar ''İşte EGEA sağlamlığı'' diye

Lan senin kaportanın teneke olduğunu cümle alem biliyor sen neyin kafasını yaşıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 29 Eylül 2017; 12:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Veri?

Benim gördüğüm egealar öyle demiyor %70'i rent a car aracı..

Benim anlamadığım herkes isyan edince normal karşılıyorsunuz ben isyan edince kıyameti kopartıyorsunuz, benim isyan etmem yasak mı arkadaş

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Gördüğümü nasıl destekleyeyim, her gördüğümde fotoğraf çekip atayım mı?

Teorim de basit, seçimlerden de yola çıkabilirsiniz, büyük şehirler sonucu belirler.

hayır benim anlamadığım forumda garip bir algı var, egeanın sadece filoya satıldığını düşünüyorsunuz.
    sizce toplam satış rakamı 9 ayda 30 bin olan bir araç sadece filoya satılıyor olabilir mi?
    kendiniz inanıyor musunuz bu yalana?
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    yoksa siz de kaportanın teneke olduğunu gözüyle anlayanlardan mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 29 Eylül 2017; 13:22:44 >
  • bütün araçları çok iyi araştırmışsınız. paranızı çöpe atmamak için hepsinin eksik yönlerini araştırıp öğrenmişsiniz. sonuç:

Yahu o araba alınmaz bu araba alınmaz ne alalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

astra focusun yanında teneke kalıyor. focusun tek handikpı içinin dar olması ama yol tutuşu ve sağlamlıkta focus astranın 3 gömlek üstü. 1 sene şirket aracı olarak focus kullandım bu sene başında araçları değiştirdiler astra verdiler ama aralarında bariz fark var. şikayetler üzerine astradan sene sonunda vaz geçebilir şirket. araç yola tutunmuyor

özel aracım olarakta egea 1.6 multijet lounge kullandım. lounge donanım olmasından ötürü egea astradan yol tutuşu ve gidişi bakımından çok daha üstün ama yinede bir focus değil.

Astra yola tutunamıyor ama egea tutunuyor he? Az mantıklı sallayın da inanalım.
    Sadece filo diye bi lafım olmadı, büyük kısmı filo. Ben gördüğümü söylüyorum, elinizde bireysel satışların kat kat fazla olduğunu gösteren veri varsa beklerim.

Ayrıca sizin algınız daha garip, en çok satan araç en iyisiymiş gibi yazıyorsunuz, bundan önceki aracınız da linea veya symbol idi o zaman?

şirket aracı dediniz bu da filo demektir. siz nasıl ki %70 filo diyorsanız ben de şahıs satışları daha fazladır diyorum.
    en çok satan en iyisidir demedim,
    reklam sloganında da açıkça belirtildiği üzere kullanmadığınız donanıma fazla para vermenin anlamı yok bu devirde.
    önceki aracımı merak ediyorsanız fiat 500 3K idi.
    linea veya sembol kötü araç mı sizce?
    iyi aracı da tam olarak tanımlayabilir misiniz? güvenli-kaliteli-pahalı-donanımlı-alman malı-süratli vs.
    Linea ve symbol iyi araçlar değil evet, a noktasından b noktasına gitmek için yapılmış araçlar. İnsan biraz da kalite, konfor, güvenlik, keyif, tasarım falan arıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

quote:

Orijinalden alıntı: duggac

astra focusun yanında teneke kalıyor. focusun tek handikpı içinin dar olması ama yol tutuşu ve sağlamlıkta focus astranın 3 gömlek üstü. 1 sene şirket aracı olarak focus kullandım bu sene başında araçları değiştirdiler astra verdiler ama aralarında bariz fark var. şikayetler üzerine astradan sene sonunda vaz geçebilir şirket. araç yola tutunmuyor

Astra yola tutunamıyor ama egea tutunuyor he? Az mantıklı sallayın da inanalım.

aynen öyle saydığım 3 arabayıda 1er yıl kullandım. sizin gibi arabayı dışarıdan görüp sallamasyon yapmıyoruz.

• hyundai i30. yeni kasa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

hyundai i30. yeni kasa.

Daha bugün kullandım şahaneydi tek kelimeyle param olsa gider alırdım o kadar beğendim

• 308 veya Opel Astra K. Hyundai i30 güzel görünüyor test sürüşüne çıkın. Bir fikir oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 29 Eylül 2017; 22:54:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.