Şimdi Ara

Yabancılar NEDEN ''Koltuk Altı Kıllarını'' Almıyor??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
50.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun yıllar yurtdışında kaldığımdan ben söyleyim. Mesela Türkiye'de nasıl bir erkek kaşlarını alırsa ya da bacaklarının kıllarını alırsa değişik gözle bakılırsa yurtdışında da böyle bir durum sözkonusu. Bizim için onların alınması bizde değişik fikirler uyandırırken onlara koltukaltı da dahil. O yüzden tamamen kesilmiyor. Gerçi yeni jenerasyonla birlikte kesilmeye başlandı ama genel fikir bu yönde.
  • Onlar da ortadoğu toplumundakilerle el sıkışmayı sevmiyorlar;bi taraflarımızı elimizle yıkadığımız için....biz de onlara bu konuda polim atalım bence
  • valla benim bazı avrupalı kız arkadaşlarım var her gün yatağa girmeden evvel duş alıyorlar valla alışkanlık haline getirmişler takdir ettim, ben banyoya gitmeye üşenen insanım, zor geliyor ama banyoya girdikten sonra da çıkasım gelmiyor
  • gerçekten benim de zamanında düşünmediğim konu değil bu? ama nasıl o kadar uzunken rahat ediyolar anlamam.kıllar çok terletir. ama müslümanlığın temizlik dini olduğu burdan belli. bir buğday tanesini geçmiyecek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

valla benim bazı avrupalı kız arkadaşlarım var her gün yatağa girmeden evvel duş alıyorlar valla alışkanlık haline getirmişler takdir ettim, ben banyoya gitmeye üşenen insanım, zor geliyor ama banyoya girdikten sonra da çıkasım gelmiyor

bizde okadar su yok
  • sıcak tutuyor demek aadamları
  • quote:

Orjinalden alıntı: kboy

quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

valla benim bazı avrupalı kız arkadaşlarım var her gün yatağa girmeden evvel duş alıyorlar valla alışkanlık haline getirmişler takdir ettim, ben banyoya gitmeye üşenen insanım, zor geliyor ama banyoya girdikten sonra da çıkasım gelmiyor

bizde okadar su yok

varken farklı mıydık?
  • bu arada ter kokmayan millet japonlardır. avrupalı ve afrikalılıar ter kokar. hatta japon dilinde beyaz insana peynir kokan insan derler.

bundan 3 sene once ispanyol(bask) bir arkadaşa sormuştum oğlum bu ne 5 cm koltuk altı uzatmışsın pislik oluyor mu dedim. o da bana devamlı yıkandığını ve sadece kadınların ve sporcuların koltuk altı kestiğini soyledi.

yani onlara gore sadece kadınlar ve sporcular kesermiş. Bir de ne kadar her sabah veya akşam banyo yap eğer koltuk altın biraz uzamışsa diyelim otobusu kaçırdın ve koşuyorsun yakalamak için. otobuse yetiştin gidiceğin yere gittin. indiğinde muhakkak ter kokuyorsun ancak deodant ı çok iyi sıkmışsan çözüm oluyor. yani koltuk altın uzunsa banyo yapsan bile terlememeye dikkat edicen ama yazın bu çok bir iş
  • Koltuk altı epilasyonu bile var.
  • Pis herifler

• Bir rehber olarak tecrübelerimi paylaşmak isterim bu konuda.

1-En rezil kokanlar zencilerdir. Güneşli birgünün sonunda koskoca haya sofya'yı kokutur birtane zenci.. o derece!!

2-Sarışın kadınlar (genelde kuzey ülkeleri) gayet iyidir bu açıdan. Evet, çok terlerlerse bir koku olur ama genede Türk kızlarına nazaran iyidir. Ama şöyle bir genelleme yapabilirim; koltukaltlarını alıyor olmalarına ragmen genelde başka yerlerine pek dokunma gereği duymazlar bu kadınlar!

3-Kıl-Koku fonksyonu açısından en iyisi tartışmasız kore-japon ve singapurlulardır. Hemen hemen kılsız (genetik bir durum) ve sıfır kokulu tertemiz, kaymak(!) diye tabir ettiğimiz cinsten oluyorlar! Favorim uzak doğulular!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Bir rehber olarak tecrübelerimi paylaşmak isterim bu konuda.

1-En rezil kokanlar zencilerdir. Güneşli birgünün sonunda koskoca haya sofya'yı kokutur birtane zenci.. o derece!!

2-Sarışın kadınlar (genelde kuzey ülkeleri) gayet iyidir bu açıdan. Evet, çok terlerlerse bir koku olur ama genede Türk kızlarına nazaran iyidir. Ama şöyle bir genelleme yapabilirim; koltukaltlarını alıyor olmalarına ragmen genelde başka yerlerine pek dokunma gereği duymazlar bu kadınlar!

3-Kıl-Koku fonksyonu açısından en iyisi tartışmasız kore-japon ve singapurlulardır. Hemen hemen kılsız (genetik bir durum) ve sıfır kokulu tertemiz, kaymak(!) diye tabir ettiğimiz cinsten oluyorlar! Favorim uzak doğulular!

aştın sen aştın....
  • Rehber işi biliyi
  • Yabancıların, Avrupalıların temizlik anlayışları sıfır.Yemek yerken ellerini bile yıkamazlar, tırnakları simsiyah yemek yiyen gördüm.Spor sonrası dış aldıklarından kokmazlar ama koltuk altı kıllarınıda saçları kadar uzatılar...Fransızlarda kozmetiğin çok gelişmiş olmasının sebebi pis tırnaklarını, saçlarını ve kokan vücutlarını kamofile etmek istemeleridir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: J-Strike-Fighter

quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

arkadaşlar gerçekten kafama takıldı, tatilde televizyonda felan hep görüyorum bu gavur erkeklernin koltuk altlarından bayaa uzun uzun kıllar fışkırıyor,, yani almayı unutmuşlardır olayı değil bayaa uzatmışlar, ya da tembellikten bırakıyorlar demeyin gayet temiz bakımlı insanlar, acaba diyoru bunların kollarında göğüslerinde kıl çıkmıyorda ondan mı erkek oldğunu göstermeye çalışıyor yada seksi gözüktüklerini mi sanıyorlar, inanın ben işin içinden çıkamadım cevabını bilen varsa lütfen açklasın....

amma uydurdun ha
    USA de herkes alıyo. USA de sünnet olmak da toplumsal bir kuraldır.

arkadaş en iyisini biliyo bence. baksana takma adı,imzası,USA'yı yu es ey diye okuması falan tam amerikalı olmuş artık.
  • Ben yurtdışında yaşayan bir kardeşiniz olarak yukarıdaki mesajlara gülsemmi yoksa ağlasammı karar veremedim.
    Şimdi olay şu;

-Biz Türkler her ne kadar değişmiş olsakta farkında olmadığımız ve bize gayet normal gelen bir çok hususu aynen taşıyoruz. AYnı şey bunlar içinde geçerli. Temizlik anlayışları bizlerden çok çok farklı. Yani temizlik anlayışlarının temelinde ortaçağdan kalma tarzlar halen faal ama öyle kabul görmüş ve yaygınki normal geliyor onlara. Aşağıya yazacağım örnekler bizzat defalarca yaşadıklarımdandır abartma yoktur.

Teknik servise baktığım için binlercesinin evine girdim çıktım. Eğer adil bir karşılaştırma yapacak olursak Uğur Dündarlık insan olduklarını söyleyebilirim. Evleri temiz olana rastaladım onlarda ya Balkanlı çıktı ya da istisnai bir kaç aile.

Çocuğum doğduğunda hastanede 1 ay kalmamızı gerektirecek durumlarımız oldu ve o süre zarfında gördüklerim bana yetti. Bunlar için kir ve leke önemli değil. Bakteri ölmüşse bokun üstünde bile yemek yerler ve aynen öyle. Temzilikçi kadın her odayı temziler hergün. Ve işe girişe yakın banyo ve tuvaletten başlar ve içeri doğru gelir. İlk gördüğümde şakamı yapılıyor sanmıştım. Kadın önce tuvaleti banyoyu ve aynı çamur gibi olmuş su ve bezlerle bizim yemek yediğimiz masaları siliyordu. İtiraz ettim ve ne yaptığını sandığını sordum. Verilen cevap efsanelikti. Endişe etmeyin bu su antibakteriyeldir! Kadına bir daha tuvalet ve banyodan hariç odanın herhangi bir yerini yasaklamıştım. Bu arada bu uygulama bize karşı özel bir şey değildi yani genel ve kabul görmüş bir uygulama...
    Çarşaflardaki kanları görmelisiniz. Sorduğumuzda onların dezenfekte edildğini sadece görüntü kaldığını söylediler:))) Hatta düşüdüm sadece bize mi kıllık var diye. Artık ahbab olduğumuz diğer odalara da baktım aynı:)))

Yani pistiler bana kimse ahkam kesmesin. Osuruklarıda kokar merak etmeyin:)) Bizlerin kusacağı durumlarda onlar rahat rahat yemeklerini yerler..
    Yurtdışında olduğum sürece gördüklerim bana Türk adet ve anlaşyışın her ne kadar hasar görsede fersah fersah ileride olduğunu gösterdi.. Teknoloji her şey değilmiş...
  • Yurtdışı demişsin ama hangi ülke?

Yıllar önce Kanadalı kız arkadaşım Türkiye ye geldiğinde onun garip davranışlarını hatırlarım:

Mesela 3 üncü sınıf bir otelde kalmıştık mecburen. Kız yüzünü yıkayıp havlu ile kuruladıktan sonra havluyu lavabonun içine bıraktı. Gözlemledim bir sefer değil hep böyle yapıyordu.
    Sonra kahvaltıda bir sokak köpeği yanına yaklaştı. Bu onunla oynadı sevdi sonra ellerini bile yıkamadan kahvaltıya devam etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 19 Kasım 2007; 11:35:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Yurtdışı demişsin ama hangi ülke?

Yıllar önce Kanadalı kız arkadaşım Türkiye ye geldiğinde onun garip davranışlarını hatırlarım:

Mesela 3 üncü sınıf bir otelde kalmıştık mecburen. Kız yüzünü yıkayıp havlu ile kuruladıktan sonra havluyu lavabonun içine bıraktı. Gözlemledim bir sefer değil hep böyle yapıyordu.
    Sonra kahvaltıda bir sokak köpeği yanına yaklaştı. Bu onunla oynadı sevdi sonra ellerini bile yıkamadan kahvaltıya devam etti.

iğrenç

herugn banyo kes temizle temiz kal
  • Bende yazın bodrumdayken dikkat ettim buna.Erkekleri koltuk altına hiç dikkat etmiyor(tabi başka yerlerini bilemicem:D) ve bayanları da aynı şekilde koltuk altı dışındaki yerlerine hiç dikkat etmiyorlar..hadi en azından kadınların öyle ortalıkta gözükmüyor ama bir belçikalı grup vardı ve yemin ederim saç gibi koltuk altı kılları olmuştu.havuz kenarında maç yapıp terleyip havuza atladılar onlar atladığı gibi ben çıktım.o derece iğrendim yani :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Bir rehber olarak tecrübelerimi paylaşmak isterim bu konuda.

Ten rengi koyulaştıkça kıl ve koku oranı artıyor galiba...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.