Şimdi Ara

Yabancılar NEDEN ''Koltuk Altı Kıllarını'' Almıyor??? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: deeproxy

quote:

Orjinalden alıntı: J-Strike-Fighter
    amma uydurdun ha
    USA de herkes alıyo. USA de sünnet olmak da toplumsal bir kuraldır.

Hocam ne sallıyosun be helal olsun şerefsizim gözlerim yaşardı burada

• hay koltukarına

açaçcak konu mu kalmadı
  • Aklıma 2004 yılındaki Eurovision yarışması geldi.

Yunanistan'ı o sene, ülkenin Megastar'ı Sakis Rouvas temsil ediyordu (Şarkısı Shake It.). Kolsuz beyaz birşey giymişti. Sahnedeki şovunun en sonunda sahneden seyirciye selam vermek için kollarını tamamen kaldırdığında koltukaltında yoğun bir kıl topluluğu gözükmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 19 Kasım 2007; 18:45:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Birisi demiş büyük abdestini yaptıktan sonra silmiyorlar diyor ama sabah akşam duş alıyorlar. Bundan haberin yok senin galiba. Asıl siz bir gün otobuse minibuse binin asıl doğal parfümü o zaman koklayacaksınız. Bugün bindiğim otobüste çocuk kustu pis kokudan poşete.

Önce kendimize bakalım mesela en basitinden Türkiyede diş sağlığına önem veren kişi sayısı nüfusun %18 ymiş bunun içinde temizlik imandan gelir mi diyeceğiz? Önce kendimi yanlışlarımızı düzeltelim.

Duş jelini üstlerine döktükten sonra suyu döküp çıkıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Aklıma 2004 yılındaki Eurovision yarışması geldi.

Yunanistan'ı o sene, ülkenin Megastar'ı Sakis Rouvas temsil ediyordu (Şarkısı Shake It.). Kolsuz beyaz birşey giymişti. Sahnedeki şovunun en sonunda sahneden seyirciye selam vermek için kollarını tamamen kaldırdığında koltukaltında yoğun bir kıl topluluğu gözükmüştü.

baba naaptın ya
  • İyi ki önce yemek yemişim, sonra bunları okudum, midemi kaldırdınız arkadaş.
  • meslela ingiltere'de klozetlerde taharet musluğu yoktur tabi çoğu gavur memlekette öyle, kâğıt ile sadece temizleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clive -- 21 Kasım 2007; 12:47:20 >
  • ben antalya side de 45 yıldızlı bi otelde barmenlik yapıorum
    bize gelen müşterinin hemen hemen hepsi turist
    ya hiç biri kesmezmi arkadaşlar kesmiolar işte ya
    neden hiç sormadım
    ama kokmuyo şimdi kaç tanesine baktım yani
  • Bende şöyle bir şey duymuştum
    Hz.İsa nın resimlerinde koltuk altı kılları gözükür ve onarılkide böyle bir durumdur yani bizde kimisi sünnet diye sakal bırakır ya onlarda koltuk altı kıllarını uzatırmış (tabi ne kadar doğru bilmiyorum salakça geldi banada)
    :D
  • erkek kıllıdır permatik kullanır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.