Şimdi Ara

Yabancılar NEDEN ''Koltuk Altı Kıllarını'' Almıyor??? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
50.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koltu altı kılları bi miktar uzar ondan sonra uzamaz, (yaklaşık 5cm),
    belki üşeniyorlar ve nasılsa daha fazla uzamıyor diye o şekilde bırakıyor olabilirler.
  • Peki bu turistler tuvaleti kullandıktan hemen sonra o tuvalete girebilen var mı?

Merak ediyorum bunlar kendi ülkelerinde de böyle mi yoksa buraya gelince özellikle mi yapıyorlar? Nasılsa mokumuzu Türkler temizleyecek diye intikam mı alıyorlar?

O tuvaletlerin hali resmen düşmanın yapabileceği bir rezalette.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Peki bu turistler tuvaleti kullandıktan hemen sonra o tuvalete girebilen var mı?

Merak ediyorum bunlar kendi ülkelerinde de böyle mi yoksa buraya gelince özellikle mi yapıyorlar? Nasılsa mokumuzu Türkler temizleyecek diye intikam mı alıyorlar?

Midemi bulandırıcan sabah sabah.Girmedim ben.Yok mu sifon alışkanlıkları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

quote:

Peki bu turistler tuvaleti kullandıktan hemen sonra o tuvalete girebilen var mı?

Midemi bulandırıcan sabah sabah.Girmedim ben.Yok mu sifon alışkanlıkları

• quote:

Orjinalden alıntı: Manero

Latinler,Japonlar abdestsiz deyyuslar.

guzel olmus
  • quote:

Yurtdışı demişsin ama hangi ülke?

Yıllar önce Kanadalı kız arkadaşım Türkiye ye geldiğinde onun garip davranışlarını hatırlarım:

Mesela 3 üncü sınıf bir otelde kalmıştık mecburen. Kız yüzünü yıkayıp havlu ile kuruladıktan sonra havluyu lavabonun içine bıraktı. Gözlemledim bir sefer değil hep böyle yapıyordu.
    Sonra kahvaltıda bir sokak köpeği yanına yaklaştı. Bu onunla oynadı sevdi sonra ellerini bile yıkamadan kahvaltıya devam etti.

Mesela Avrupalıların bazı huyları standart olduğundan koltuk altı kılı ve diğer pis durumlar hepsinde geçerli.Tanıdığım bir kız Fransa'daki kız arkadaşına kalmaya gittiğinde banyo yapması için küvete su doldurmuşlar.Kız da işi bitince suyu boşaltıp çıkmış.Sonra neden suyu boşalttın dediklerinde su kirlendi demiş.Fransızlarda bizde orda duş alacaktık demişler.

Atmıyorum, gerçek bir olaydır.

Ben Belçika'da bir süredir yaşamaktayım.Okullarda öğretmenler, öğrencileri 1 sene boyunca aynı kıyafetle görmek mümkün.Kıyfatte lekeler vardır fakat giymeye devam ederler.Siyahiler temizlik konusunda en vahim durumda olanlar.Sınıftan bir arkadaşım aldığı kıyafetin etiketi çıkarmadan 1 hafta giydi.Gidip geri bırakacakmış.Kim alır o kokmuş kıyafeti dedim içimden.Çorapları kirlidir.Evlerinde hayvan varsa her yer kıldır.Bir keresinde birine akşam yemeğine gitmiştim.Yemek masasının etrafındaki tüm sandalyelerde kedi kılı var.Kılları temizlememe rağmen görüntü aklımda olduğundan doğru düzgün yemek yiyemedim.Burunlarını karıştırırlar.Normal bir davranıştır.Sonra yemek de yerler, başka şey de yaparlar.Yol kenarında tuvalet ihtiyaçlarını giderirler, tuvalet kağıdı gibi birşeye ihtiyaç duymadan pantalonlarını çekip yollarına devam ederler.

Benim anlamadığım bu kadar şeye rağmen nasıl salgın hastalıklara kapılmadıklarıdır.
  • Genelde anlatılanlar onların orta ve alt sınıflarına ait olanlar. Peki bu gavurların zenginleri de böyle mi?
  • o bence dinden gelen bişi bizde mecbur gibi vede yetirilşiş tarından kaynaklanan bişi
  • Kardeşim onların temizlikle ne alakası hele almanlar
  • quote:

Genelde anlatılanlar onların orta ve alt sınıflarına ait olanlar. Peki bu gavurların zenginleri de böyle mi?

Zenginleri dış görünüşte temizler ve bakımlılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 19 Kasım 2007; 13:16:35 >
  • Madem bu kadar pis insanlar niye pislik içinde geberip gitmiyorlar
  • siz bide bagladeşli birisinin evine gidin kokmak ne demek o zaman anlarsınız .adamlar zaten yemeklerine binbir çeşit baharat katıyotlar baharatsız hiç bir şey yemiyorlar.eve girince ağır bi koku karşılıyor sizi.

bu ruslarda temizlik nedir bilmiyorlar.bi tanıdğımız rus bir bayanla evli.bende bir gün evlerine gittim.yemek yedik güzelce tabi benim haberim yok bulaşıkların filan nasıl yıkandığından neyse herkes yemeğini yedi.bende mutfaktayım tadıklarla sohbet ediyoruz.sonra bulaşıkların yıkanmasını gördüm görmez olaydım.bulaşık yıkama süngeri ile ilk önce masayı filan sildi sonra gitti lavobadaki pislikleri silgi ve süngeri hiç yıkamadan bulaşıkları yıkadı sonra kediyi sevdi.ve bulaşıkları yerine yerleştirdi.
  • konu iyice sapmış milletçiliğe kadar gelmiş
    bu olayın ırkla milletle alakalı oldugunu düşünmüyorum
    yurt dışına gidenler ordaki örnekleri bize anlatıyo
    peki türkiyeye gelenler ülkelerine nasıl tecrübelerle gidiyo acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

siz bide bagladeşli birisinin evine gidin kokmak ne demek o zaman anlarsınız .adamlar zaten yemeklerine binbir çeşit baharat katıyotlar baharatsız hiç bir şey yemiyorlar.eve girince ağır bi koku karşılıyor sizi.

bu ruslarda temizlik nedir bilmiyorlar.bi tanıdğımız rus bir bayanla evli.bende bir gün evlerine gittim.yemek yedik güzelce tabi benim haberim yok bulaşıkların filan nasıl yıkandığından neyse herkes yemeğini yedi.bende mutfaktayım tadıklarla sohbet ediyoruz.sonra bulaşıkların yıkanmasını gördüm görmez olaydım.bulaşık yıkama süngeri ile ilk önce masayı filan sildi sonra gitti lavobadaki pislikleri silgi ve süngeri hiç yıkamadan bulaşıkları yıkadı sonra kediyi sevdi.ve bulaşıkları yerine yerleştirdi.

Bir kursa giderken sınıfta Bangladeşli birisi vardı.Eleman kendini yanlız hissediyor diye sınıfta tek Müslüman olan benim yanıma oturuyordu.Cam kenarında olmasan kusardım herhalde.Nasıl o derece yoğun kokmayı başarıyor bilmiyorum ama sınıftakiler bana iyi dayanıyorsun diyorlardı.Bende elemanı yanlız bırakmak istemediğimden yanından kalkmıyordum.

Pakistanlılarda çok keskin kokulu, bol baharatlı, yemekler yapıyorlar.Bir keresinde bana göre iğrenç kokan dev bir tencere getirdiler.Dedim tüm sene bunu yerler herhalde..İçini bir açsalar tencerenin yanında ufacık birşey.Yemeğin kokusu 4. kattan girişe kadar tüm koridorları, merdivenleri kapladı.
  • Birisi demiş büyük abdestini yaptıktan sonra silmiyorlar diyor ama sabah akşam duş alıyorlar. Bundan haberin yok senin galiba. Asıl siz bir gün otobuse minibuse binin asıl doğal parfümü o zaman koklayacaksınız. Bugün bindiğim otobüste çocuk kustu pis kokudan poşete.

Önce kendimize bakalım mesela en basitinden Türkiyede diş sağlığına önem veren kişi sayısı nüfusun %18 ymiş bunun içinde temizlik imandan gelir mi diyeceğiz? Önce kendimi yanlışlarımızı düzeltelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 19 Kasım 2007; 15:33:47 >
  • Ort asirlarda bizler yikandiğimizda bunlar parfüm sürüyordu koku gelmesin diye......

Parfümün neden yaratildiğini saniyorsunuz.

Parfümün hikayesini okuyun göreceksiniz.
  • konuya ss koyan olursa vururum

• quote:

Orjinalden alıntı: J-Strike-Fighter
    amma uydurdun ha
    USA de herkes alıyo. USA de sünnet olmak da toplumsal bir kuraldır.

Hocam ne sallıyosun be helal olsun şerefsizim gözlerim yaşardı burada
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Bir rehber olarak tecrübelerimi paylaşmak isterim bu konuda.

1-En rezil kokanlar zencilerdir. Güneşli birgünün sonunda koskoca haya sofya'yı kokutur birtane zenci.. o derece!!

2-Sarışın kadınlar (genelde kuzey ülkeleri) gayet iyidir bu açıdan. Evet, çok terlerlerse bir koku olur ama genede Türk kızlarına nazaran iyidir. Ama şöyle bir genelleme yapabilirim; koltukaltlarını alıyor olmalarına ragmen genelde başka yerlerine pek dokunma gereği duymazlar bu kadınlar!

3-Kıl-Koku fonksyonu açısından en iyisi tartışmasız kore-japon ve singapurlulardır. Hemen hemen kılsız (genetik bir durum) ve sıfır kokulu tertemiz, kaymak(!) diye tabir ettiğimiz cinsten oluyorlar! Favorim uzak doğulular!

senin rehberlik lisansını iptal etmek lazım

favorini bile belirlemişsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.