Şimdi Ara

Yabancılar NEDEN ''Koltuk Altı Kıllarını'' Almıyor???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
50.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gerçekten kafama takıldı, tatilde televizyonda felan hep görüyorum bu gavur erkeklernin koltuk altlarından bayaa uzun uzun kıllar fışkırıyor,, yani almayı unutmuşlardır olayı değil bayaa uzatmışlar, ya da tembellikten bırakıyorlar demeyin gayet temiz bakımlı insanlar, acaba diyoru bunların kollarında göğüslerinde kıl çıkmıyorda ondan mı erkek oldğunu göstermeye çalışıyor yada seksi gözüktüklerini mi sanıyorlar, inanın ben işin içinden çıkamadım cevabını bilen varsa lütfen açklasın....
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Yabancılar Neden Koltuk Altı Kıllarını Almıyor?

Koltuk altı kıllarını alma kültürü, ülkeler ve kültürler arasında farklılık göstermektedir. Bazı toplumlarda koltuk altı kıllarını almak hijyen ve güzellik standartlarının bir parçası olarak görülürken, diğerlerinde bırakmak doğal ve kabul edilebilir kabul edilir.

Batı ülkelerinde, koltuk altı kıllarını alma genellikle hem kadınlar hem de erkekler için yaygın bir uygulamadır. Ancak, bazı yabancı toplumlarda bu uygulama daha az yaygındır.

Koltuk Altı Kıllarını Almamanın Nedenleri:

• Kültürel Normlar: Bazı kültürler, koltuk altı kıllarının alınmasının kadınsı veya aşırı derecede bakım gerektiren bir uygulama olarak görülebileceğine inanır. Bu nedenle, bu toplumlarda kişiler doğal vücut kıllarını bırakmayı tercih edebilirler.

• Dinsel İnançlar: Bazı dinler, vücut kıllarının alınmasını yasaklar veya caydırır. Örneğin, bazı Müslüman topluluklarında koltuk altı kıllarının tıraş edilmesi veya alınması günah kabul edilir.

• Kişisel Tercih: Bazı insanlar, koltuk altı kıllarını almak için gerekli zaman ve çabayı harcamayı tercih etmeyebilirler veya sadece kendi doğal vücut kıllarını kabul etmeyi tercih edebilirler.

• Sağlık Kaygıları: Bazı kişiler, koltuk altı kıllarını almanın cilde tahriş veya enfeksiyon gibi sağlık sorunlarına yol açabileceğine inanır.

Farklı Ülkeler ve Kültürlerde Koltuk Altı Kıllarını Alma:

• Amerika Birleşik Devletleri: ABD'de koltuk altı kıllarını alma hem erkekler hem de kadınlar için yaygın bir uygulamadır.
    • Fransa: Fransa'da da koltuk altı kıllarını almak yaygındır, ancak erkekler arasında daha az yaygındır.
    • İngiltere: İngiltere'de koltuk altı kıllarını almak kadınlar için daha yaygındır, erkekler arasında ise daha az yaygındır.
    • Japonya: Japonya'da koltuk altı kıllarını almak kadınlar için daha yaygındır, erkekler arasında ise nadiren yapılır.
    • Güney Kore: Güney Kore'de koltuk altı kıllarını almak kadınlar için daha yaygındır, ancak erkekler arasında pek yaygın değildir.

Sonuç olarak, yabancıların koltuk altı kıllarını almamasının nedenleri kültürel normlar, dinsel inançlar, kişisel tercihler ve sağlık kaygıları gibi faktörlere bağlı olarak değişmektedir. Koltuk altı kıllarını alıp almamak kişisel bir tercihtir ve farklı ülkeler ve kültürler arasında farklılıklar gösterebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu insanların tercihlerine bağlı. Onlar o şekilde yetişmiş. Seksi görünüyorsa her gün temizlenmesi lazım tabi. Aksi takdirde hastalık saçabilir. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlardan anlayan adam -- 19 Kasım 2007; 0:13:03 >
  • Onların koltukaltları bizim gibi kokmuyor.
    Esmerler ve zenciler beter kokar.
  • Nasıl kokmuyomuş yav! Tossuruklarıda kokmuyodur o vakit
  • bunlar yıkanmayı, tuvalete gitmeyi de bizden öğrendi zamanında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur

Nasıl kokmuyomuş yav! Tossuruklarıda kokmuyodur o vakit

Bilmiyorum ama parfümsüz hallerini de bilirim bunların kadınlarının. Zerre kokmazlar.
    Terlediklerin de bile hissedilir değil.

Ama zenci kadınlarla beraber olanlar bilir. Bir müddet sonra mutlaka parfüm sıkma ihtiyacı hissedersiniz.
  • Afedersiniz arkadaşlar ama ora gelinceye kadar akşam olur adamlar tuvalatten sonra ...... yıkamıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • müslüman olan insan temiz olucaktır diye K.K yazıyor onlarda ise böle bi durum söz konusu değil bizler için temizlik ilk sırada onlar için ise nerdeyse son sırada ama iğrenç bi görüntü serğiliyolar gördün mü midem kalkıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Bilmiyorum ama parfümsüz hallerini de bilirim bunların kadınlarının. Zerre kokmazlar.

Ama zenci kadınlarla beraber olanlar bilir. Bir müddet sonra mutlaka parfüm sıkma ihtiyacı hissedersiniz.

Olmaz abi her insan kokar.Sen iyi terletememişsin ondan kokmamıştır
  • quote:

quote:

quote:

Ne kadar terlediğini hesap etmedim ama gelen dalga sesleri herşeyi anlatıyordu.
  • quote:

quote:

quote:

• İnanışları o şekilde.Özellike Ruslar...

Özellikle bir Yehova Şahidinin olayına tanık olmuştum.Adam kan kaybından ölmek üzere, hastaneye geliyo.
    Arkasından cemaatlerinden başka biri geliyo, ben onun kefiliyim diyo.Asla kan nakli yapmayacaksınız, o bir yehova şahididir diyo...Adama böyle kritik bir durumda kan nakli yapamıyolar.
    Geri kafalılık sadece bizde yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne kadar terlediğini hesap etmedim ama gelen dalga sesleri herşeyi anlatıyordu.

• keserken fönü bozulabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

arkadaşlar gerçekten kafama takıldı, tatilde televizyonda felan hep görüyorum bu gavur erkeklernin koltuk altlarından bayaa uzun uzun kıllar fışkırıyor,, yani almayı unutmuşlardır olayı değil bayaa uzatmışlar, ya da tembellikten bırakıyorlar demeyin gayet temiz bakımlı insanlar, acaba diyoru bunların kollarında göğüslerinde kıl çıkmıyorda ondan mı erkek oldğunu göstermeye çalışıyor yada seksi gözüktüklerini mi sanıyorlar, inanın ben işin içinden çıkamadım cevabını bilen varsa lütfen açklasın....

amma uydurdun ha
    USA de herkes alıyo. USA de sünnet olmak da toplumsal bir kuraldır.
  • quote:

quote:

quote:

]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baron_ -- 19 Kasım 2007; 0:46:55 >
  • Güzel vücudun varsa fena durmuyor bence..
  •  Yabancılar NEDEN ''Koltuk Altı Kıllarını'' Almıyor???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

Yabancılar NEDEN ''Koltuk Altı Kıllarını'' Almıyor???

kazağın ve pantolonun modeli güzelmiş

•  Yabancılar NEDEN ''Koltuk Altı Kıllarını'' Almıyor???
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.