Şimdi Ara

Ya Yeter Artık ! Kuş Pisliği , Börtü Böcek Cam !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ya Yeter Artık ! Kuş Pisliği , Börtü Böcek Cam !!!

Ya arkadaşlar bir konuda çok dertliyim çok! aracım beyaz hali ile kuşlar devamlı umumi tuvalet gibi kullanıyorlar ya tamam hadi ona alıştım 3 güne bir yıkatıp hallediyorum da çok daha büyük bir problemim var. Ya ön cama devamlı börtü böcek sinek bişeyler yapışıyor beyaz beyaz izleri kalıyor ! Camsuyum deterjanlı falan ama nafile nerdeyse her araca bindiğimde 1 litre su sıkıyorum bu pisliklere yok vallahi inatları inat gitmiyorlar vallahi aracımın ön camı National Geographic dergisine döndü ne olur yardım edin !

Solüsyon mu kullanmalı yoksa camsuyuna birşey mi katmalı sileceklerde mi problem var dicem daha sıfır araba 7000km olmadı .

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Yusuf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 15 Haziran 2009; 23:13:36 >

• Aman diyim Yusuf, ön cama yapışan haşereleri sakın silecekle silme.
    Zira onlar oraya yapıştıktan 15 - 20 dakika sonra çok fena kuruyorlar.
    Sende onları oradan kaldırayım derken silecegi çalıştırıyorsun ama nafile, bu sırada sileceklerin zarar görüyor.
    Clio III'ümün silecekleri bu yüzden çok yıprandı bazı yeri siliyor bazı yeri silmiyor. Yarında bayiye teslim edecegim takas için. İnşallah sileceklere birşey demezler.

Birisinden birşey duymuştum ne derece dogru ne derece yanlış bilemiyorum.
    Cama sirkeli su dök demişti, hayvanlar yapışmıyormuş. Yada yapışşa bile bir süre sonra kalkıyormuş.
    Ben hiç uygulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Aman diyim Yusuf, ön cama yapışan haşereleri sakın silecekle silme.
    Zira onlar oraya yapıştıktan 15 - 20 dakika sonra çok fena kuruyorlar.
    Sende onları oradan kaldırayım derken silecegi çalıştırıyorsun ama nafile, bu sırada sileceklerin zarar görüyor.
    Clio III'ümün silecekleri bu yüzden çok yıprandı bazı yeri siliyor bazı yeri silmiyor. Yarında bayiye teslim edecegim takas için. İnşallah sileceklere birşey demezler.

Birisinden birşey duymuştum ne derece dogru ne derece yanlış bilemiyorum.
    Cama sirkeli su dök demişti, hayvanlar yapışmıyormuş. Yada yapışşa bile bir süre sonra kalkıyormuş.
    Ben hiç uygulamadım.

Vallahi hasan abi gerçekten çok dertli bir durum hava sıcak yaz havası gezmek istiyorum gezemiyorum çok rahatsız ediyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 16 Haziran 2009; 0:30:15 >

• Şu sirkede her derde deva yaw
  • Yusuf, karıştırıyorsun.
    Geçende Sinan demiştin dedim bana demiyo heralde, şimdi söyleyince dedim bana diyor bu

İsmim Hasan, karıştırmayalım lütfen.
  • bizim corsa'da çağla yeşili ve ablam çok dertli. kuşlar habire pisliyormuş, renktendir diye umumi tuvalet olmuştur dedik demek ki beyaz ile örtsekte fayda etmeyecek :)
  • Kuşların renk seçeceğini zannetmiyorum. Ne zaman gelirse ağaca konuyor. Altında hangi araba varsa vay haline
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu böcek nedir yav?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

Kuşların renk seçeceğini zannetmiyorum. Ne zaman gelirse ağaca konuyor. Altında hangi araba varsa vay haline

aynen arkadaşlar renk felan seçtikleri yok...çok demokratik canlılar...dil,din,ırk,renk,siyasi görüş ayırt etmiyorlar...buldukları yerde zort...

böcek konusunda yapabilecegin birşey olduğunu sanmıyorum...zira aynı dert bende de var. uzun yolda özellikle..benzin almaya durunca 1.5 lt lik su şişesine tuvaletten su ve sıvı sabun dolduruyorum arabanın camına bir güzel boca ediyorum b,r kaç dakika sonrada silecekleri çalıştırıyorum...ancak bu şekilde temizleniyor tam anlamıyla

• Bende kuşlardan şikayetçiyim Özellikle martılardan artık garaj yaptım oraya çekiyorum aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cossolina -- 15 Haziran 2009; 23:59:24 >
  • Yusuf fazla mı pipiriklisin bu tip konularda. Bizim araba şuan çamur banyosu yapmış bir halde ama pek umursamıyorum bu konuları. Çiçek, börtü böcek. Bunlar geçici şeyler. Boşver gitsin
  • istanbuldan balıkesire gelirken öğlen zamanı elim kadar bir böcek sis farının yakınında arada bi yerde ölmüştü. valla bende müzdaribim böcekten. kuşlar istanbul'da ağaç altına koysa güvercin zıçar ev yanına koyarsın catıda yuva yapmış olan martı zıçar.
  • part ettiğiniz yerde azgın bir dut ağacı ,reçel kıvamında eriği direk olarak servis eden bir erik ağacı ve bu 2 ağacı mekan ilan eden ....... kargaları yüzünden aracı yıkatamıyorum bile artık..... her yer yapış yapış duta basıp biniyosun halı paspasın anası ağlıyor... bıktım bunlardan..
    branda gerdik artık bugün en azından aracın direk üstüne birşey düşmeyecek....
  • bizde muzdaripiz özellikle kuşlardan.arkadaş yeni aldı arabayı ve çok titiz.sabah sinirli sinirli: -ne lan bu nası kuş bu devekuşu mudur?nedir kocaman etmiş deyince koptuk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

part ettiğiniz yerde azgın bir dut ağacı ,reçel kıvamında eriği direk olarak servis eden bir erik ağacı ve bu 2 ağacı mekan ilan eden ....... kargaları yüzünden aracı yıkatamıyorum bile artık..... her yer yapış yapış duta basıp biniyosun halı paspasın anası ağlıyor... bıktım bunlardan..
    branda gerdik artık bugün en azından aracın direk üstüne birşey düşmeyecek....

haha
  • bende arabayı ne zaman yıkasam üzerine kuş imzasını atar.
    bikerisinde arabayı yıkıyordum önden arkaya doğru silmeye başladım sonra öne tekrar bakayım dedim o da nesi kaputta kuşun mührü
  • Bizim araba koyu gri olduğu halde her gün en az iki kuş pisliğiyle karşılaşıyorum ben pes ettim artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikum
    aynen arkadaşlar renk felan seçtikleri yok...çok demokratik canlılar...dil,din,ırk,renk,siyasi görüş ayırt etmiyorlar...buldukları yerde zort...

valla benim de ön silecekler haşat durumda yusuf. silerken kuş boklarına takılıyor lastikleri.

kedi bağla arabanın üstüne
  • merak ettim, ön plaka ne durumda?
    mezarlık gibi bende, böcek cesetleri.. okunmayacak bir zaman sonra; ne radar ne ogs dinliycem.

zaten ataşehirde inşaat dumanı, okulda otoparkta kuş pisliği, hafta sonları da silivride börtü-böcek ...
    temizlemekten bıktım artık.
    bir ara çok takıyordum sürekli elimde bez bardakta deterjan temizlikçi gibi dolaşıyordum.
    artık saldım çayıra.. umursamamak en iyisi.
  • Doğayı sevin, kuşlar, börtü böcek güzel şeyler bunlar, onlar olmasaydı ne kadar yalnız kalırdık bu dünyada. Nat geo wild izlemeye devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

merak ettim, ön plaka ne durumda?
    mezarlık gibi bende, böcek cesetleri.. okunmayacak bir zaman sonra; ne radar ne ogs dinliycem.

zaten ataşehirde inşaat dumanı, okulda otoparkta kuş pisliği, hafta sonları da silivride börtü-böcek ...
    temizlemekten bıktım artık.
    bir ara çok takıyordum sürekli elimde bez bardakta deterjan temizlikçi gibi dolaşıyordum.
    artık saldım çayıra.. umursamamak en iyisi.

Ön plaka ve ön tamponun tamamı katliam gibi. Testere filminden çıkmış geziyorum gerçekten de ..

Hasan abi özür dilerim evet karıştırmışım, kusuruma bakma 10.000 üye var nicklerden karışıyor.

Candan evet tam üstüne bastın çok pimpirikliyimdir bu konularda arabam hep temizdir 3 güne bir yıkatıyorum ama bu konu gerçekten çok can sıkıcı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.