Şimdi Ara

Kuş pisliği için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır aldığım tavanı siyah aracıma kuş pisledi sabahtan öğleye kadar tahminen bekledi. Çıkarmak için baya uğraştım ve çok kötü bir leke kaldı. Sanayide anca pasta cila ile hallettim. Bunu önlemek için seramik kaplama öneriyorlar varsa bilgisi olan cevaplarda sevinirim. Koruma sağlar mı? Varsa marka ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim araçta Seramik kaplama var. Birde iyi olsun diye pahalısindan yaptırdım( Shell guard) Sonuç: fayda etmiyor. Kuş öyle bir pislemis ki. Pasta cila bile çıkartmadı.

Kuş pisliği için öneri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Pasta cila seramik ppf sıralama budur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tavan ve kaputa ppf yaptır kurtul bence..

• yerdavader kullanıcısına yanıt

Hocam uzun süre mi bekledi yoksa günlük olan bir durum mu? Ben genelde kontrol ediyorum kısa süreliğine kurtarsa bana yetecek aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvlt42 -- 29 Mayıs 2025; 10:20:47 >
  • Ppf kaplamadan başka çare yok. Kuş pisliği için seramiğe para verilmez.

2 gün havalimanı otoparkında oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 29 Mayıs 2025; 11:14:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Her zaman günlük bakılmıyor hocam, insanlık hali binbir türlü dert var .

• Kuş pisliğinden etkilenen, aracın boyasını üreten ,

bu boyayı seçip,arabayı boyatan tüm yetkililere derin ''saygı'' ve selamlarımı gönderiyorum.

Bu ne ya ? arac başında elimizde bezle mi bekleyecez ?

Ülke şartlarına göre boya üretemiyorlar mı

• Bugün yine başıma geldi. İki noktada pislik olmuş peçete su formülü ile yaptım biri gitti diğeri kireç izi gibi kaldı orda. Araç troc beyaz tavanı siyah.önceki arabalarımın hepsi beyazdı başıma hiç böyle bişey gelmedi.bütün siyah arabalar böylemi anlamadım

• Merhaba.benim aracıma hemen hergün 1 den fazla hacet etmekte kuşlar.Şu ana kadar sağlam kaldı.Gördüğüm zaman su yoksa bile tükürük ile dağıtmaktayım o noktadaki pisliği.

Bu arada nano boya bile bir şey yapamıyor kuşlara,bildin testinde gösterilmişti.

• TPU PPF.. Kaliteli bir PPF'le hiçbirşey olmaz.. ama pahalı diyeceksiniz.. eee , o zaman kuş pisliğne, kalıntılara, böceklere, ziftlere, taş vuruklarına devam..

• PPF tek çare. Seramik kurtarmıyor maalesef. Daha bunun otoparkta kapı çarpması var, zifti var, taş sıçraması var vs. bunları kafaya takan adam için tek çare maalesef PPF

• pixelbs kullanıcısına yanıt

Bunun boya ile alakası yok kuşlar tek delikli olduğu için hem idrar hem dışkı beraber yapıyor o yüzden çok etkili. Plastik gibi asitten etkilenmeyen bir şey olması lazım. Ppf yani.

• Araç boyalarının kimyasında birşeyler eksik bence artık, eski araçlarda böyle bir dert yoktu.

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt

Dikkat ettiyseniz ,bu sorun daha çok yeni araclarda oluyor ,

metalik boya ,su bazlı 2009 model aracımda yok böyle bir sorun ,

kuş pisliği 1 hafta da kalsa ,boya etkilenmiyor .

• 2008 grande punto var. Benim araçta hiç böyle birşey olmuyor. Yeni araçların her şeyinden çalıyorlar galiba Kuş pisliği için öneri 

• Çok uzun zaman geçmediyse sıcak su geçiriyor.
    Kaynayıp 5-10 dk beklemiş suyu biraz kalın bezi izin üstüne kapatıp döküp 2 dk bekleyip bakın.Geçmediyse yada azaldıysa tekrar yapın.Havaların sıcak olmasıda avantaj.Hala iz varsa aracın o bölgeyi temiz tutup güneşin altında bırakmak.
    Ben birinden sonuç almasamda diğerinden aldım,3-4 kez oldu ve geçti.

• Bizim burası da ağaçlık her taraf kuş aracı ilk aldığımda ppf için fiyat almıştım çok uçuk rakamlar denilmişti. Birkaç sene sonra satacağım araç için ppf mantıksız geldi hem 2. elde şüphe ile yaklaşılıyor ppf e. Kuş pisliğine en iyi çözüm erken müdahele buna da her zaman imkan olmuyor. Bir peçete koyup üstüne biraz su döküp yumuşamasını bekledikten sonra silmek lazım. Bunlar geçmezse eğer yıkamacıda pasta cila ile lekenin geçmesi 2 dakika.

• pixelbs kullanıcısına yanıt

senin anlattığın kurşun geçirmez zırh gibi

bir kalibreye kadar evet

sonrası darmaduman oluyor...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.