Şimdi Ara

Ya Yeter Artık ! Kuş Pisliği , Börtü Böcek Cam !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HaCKeRBoY64

beyler kuşlar renk seçiyormuş..
    Beyaz ve Gri tonları düşman olarak algılarken
    Siyah Mavi gibi araçlara birşey yapmıyorlarmış..
    Bizim araç siyah ve bugüne kadar 1 yılda toplasanız 10 kere kuş sıçmamıştır...
    Gerçi en son sıçan boyanın cilasını hafif yaktı ama olsn :D
    Accent okyanus mavisiydi ona da bişi olmazdı
    amcamın sattığı yeni astrası griydi ve kuş sıçığından arabanın rengi belli olmazdı :D
    aynı ortamda da durum gri renk aleyhine :D

valla sizin kuşları bilmem ama bizim kuşlara böyle bir haber gelmemiş belliki, arabayı 10 gün yıkatmayayım dalmaçyalı gibi geziyorum namerdim

• o değil de bizim konu uçmuş
  • yusuf arabayi alali 2 ay oldu 7000 mi yaptin masallah
  • Arkadaşlar bu kuşlardan kurtulmanın maalesef yolu yok garaja bile yuva yapabilirler.Adam da arabam garajda zanneder.Sonra bir açmışsın araba bombardımana uğramış .Bizim evin önünden bir sürü elektrik teli,telefon kablosu v.s. geçiyor.Günde arabanın üzerindeki leke ortalaması 10'un altına düşmüyor.Bende çözümü branda germekte buluyorum.Uzun uğraşlar sonucunda branda germe ortalama süremi 5 dk'ya kadar indirdim.Artık neredeyse her park ettiğim yerde üzerine geriyorum.Bir de arabada bir şişe su bulunduruyorum.Her arabaya bineceğim zaman muhtelif yerleri temizliyorum.Kafanıza fazla takmayın arkadaşlar en büyük probleminiz bu olsun.Unutmayın ki kirlenmek ve kirletmek güzeldir.
  • Bence beyaz çarşaf gibi bir örtü ayarla arabanın üzerine hem kuş pislemez hem araba hemde çarşafda beyaz olduğu için bir nevzede olsa arabanın içi serin olur boyan zarar görmez. Zaten sıcak bir havada kapalı renk bir aracın kaporasına dokunun birde beyaz renk arabanın kaportasına dokunun farkı anlayacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orginal_kartal -- 16 Haziran 2009; 10:30:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

yusuf arabayi alali 2 ay oldu 7000 mi yaptin masallah

az yakıyo ya tsi
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

az yakıyo ya tsi

belli
  • çocuklar sağolsun geçen gün bizimkini kola banyosu yaptırmışlar
  • bence tamamen doğanın dengesine bırakılmalı, yaz ayları hariç aracımı kuş pisler yağmur temizler. Döngüyü bozmamak gerek.
  • geçen cama bi kuş pislemiş, o kuş ya akbaba yada deve kuşu olabilir o şeyin güzrcinden çıkacağına inanmıyorum çünkü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

" İNTİKAM "

http://www.youtube.com/watch?v=9sjI-2xTfTg

-midesi çok hassas olanlar izlemesin diyeyim de sonra başıma ihale kalmasın-

• quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

" İNTİKAM "

http://www.youtube.com/watch?v=9sjI-2xTfTg

-midesi çok hassas olanlar izlemesin diyeyim de sonra başıma ihale kalmasın-

Kuşta seriye bağlamış. Adam intikam almadan önceki felaketti.
  • Televizyonda uzun yola çıkacaklar için öneriler diye bir program vardı,sunucu bu durumdan da bahsetti."Cama yapışan sinekleri silecekle silmeyin,belli aralılarda durun ve bezle temizleyin" dedi.Yani araca binmeden önce bezle silmekten başka çare yok gibi..
  • Yine binek araçların ön camı eğimli. ÖRN: /

Bide Şehirlerin arası otobüsler 403 , Travego v.s. düz camlı. ÖRN: |

Uzun yol molasında tarlalardan geçtik bide çekirge , arı , sinek...Hayvanata bahçesi olmuş.Adam tazyikli suyla fırçayı bi çaktı...Tertemiz oh miss.
  • arabana örtü alaman soruna kesin çözüm olur. öncam içinde hem cam suyuna katacak hemde direk cama uygulanacak özel sıvılar var. biraz araştır bulursun. ben geçenlerde tekzen de rastlamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres159 -- 16 Haziran 2009; 21:13:56 >
  • quote:

arabanın rengini beğenmemişler.

ya da belediye ücretsiz kuru fasulye dağıttı.

Hiç güleceğim yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 16 Haziran 2009; 21:18:35 >
  • quote:

quote:

quote:

az yakıyo ya tsi

belli

yok 7689

• Kuşlar bi yana, birde bu ağaçların reçinesi arabayı komple sıvamıyo mu?!Araba direk bal kıvamına geliyor, kapı koluna elimi bi atıyorum vıcık vıcık.Arıların arabanın üzerinden bal toplamasına az kaldı.
  • Bende bikeresinde arabayı park ettim.Park ettiğim yerde ağaçların üstünde birsürü kuş falan var.Tam dışarı çıkıcam o sırada havai fişek atmazlarmı hemen arabanın içine tekrar bindim.Maşallah bombardıman gibi ... sçtlr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alegiance

Bende bikeresinde arabayı park ettim.Park ettiğim yerde ağaçların üstünde birsürü kuş falan var.Tam dışarı çıkıcam o sırada havai fişek atmazlarmı hemen arabanın içine tekrar bindim.Maşallah bombardıman gibi ... sçtlr

Öyle öyle önce aim oku çıkıyor hedef alıyor sonra koyuyor mermiyi = ) bende eskiden ördek vardı ondan bu konuda uzmanlaştım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.