Şimdi Ara

Ya Yeter Artık ! Kuş Pisliği , Börtü Böcek Cam !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de ba$imda feci bir ku$ pisligi derdi var. Ku$ pisligi dedigim, tek seferde 3 kilo pisliyolar, fil gibiler mubarekler. Arabada islak mendil bulunduruyorum. Binmeden once sagini soluna bakiyorum, eger varsa, hafif hafif, zorlamadan siliyorum. Etrafta gorenler "Gormemi$in arabasi olmu$..." diyolardir, ama renk koyu olunca korkuyorum boyaya zarar verecek ve cok belli olacak diye. Arabayi parkedecegim agac alti da var, ancak deli gibi polen yagiyor. O yuzden bi branda sipari$ ettim, araci agacin altina cekip brandayi orteyim ustune diyorum. Biraz zahmetli ama, yeni bi yere ta$inmadigim surece ba$ka bir alternatif yok.

Ya da aylik uyeligi 350 lira olmayan bi otopark da bulabilirsem iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulker

Benim de ba$imda feci bir ku$ pisligi derdi var. Ku$ pisligi dedigim, tek seferde 3 kilo pisliyolar, fil gibiler mubarekler. Arabada islak mendil bulunduruyorum. Binmeden once sagini soluna bakiyorum, eger varsa, hafif hafif, zorlamadan siliyorum. Etrafta gorenler "Gormemi$in arabasi olmu$..." diyolardir, ama renk koyu olunca korkuyorum boyaya zarar verecek ve cok belli olacak diye. Arabayi parkedecegim agac alti da var, ancak deli gibi polen yagiyor. O yuzden bi branda sipari$ ettim, araci agacin altina cekip brandayi orteyim ustune diyorum. Biraz zahmetli ama, yeni bi yere ta$inmadigim surece ba$ka bir alternatif yok.

Ya da aylik uyeligi 350 lira olmayan bi otopark da bulabilirsem iyi olur

Emin ol zarar veriyor. Hayvan pislediikten sonra yaklasık olarak 48inci saatten sonra artık cok gec oluyor hersey ıcın.

o bolgenın zımparalanıp lokal boya yapılması gerekıyor. pasta cila vs kurtarmıyor durumu ne yazık kı.

Mübarek pok deil nitro gliserin zıçıyor hayvanat

• nationaldonanimhaber
  • 48 saat bekletmemek icin elimden geleni yapiyorum. Ama sicaklar bastirdigindan beri, bu 48 saatlik sure cok daha kisalmi$a benziyor. Dedigim gibi, tek cozum branda gibi duruyor. Ba$ka bi onerisi olan varsa memnuniyetle kabul ederim
  • Yazdıklarınızdan sonra ne kadar can sıkıcı bir durum olduğunu anladım. Heralde park halindeyken oluyor bu durum, eğer ki park halinde oluyorsa şöyle bir zımbırtı ile çözülebilir sanırım. Park ederken kısa sürede takılabilir, hareket edileceği zaman sökülür.

Ya Yeter Artık ! Kuş Pisliği , Börtü Böcek Cam !!!

Gerçi bu da sadece aracın ön kısmına çözüm getirir, geri kalan kısım yine can sıkar.
  • Valla bunların bir çözümü yok sanırım. Bizim evin önüne çektiğimde aracı 1 hafta yıkamasam bile sadece toz oluyor araba pek kuş boku görmedim çok nadir görüyorum. Semt bozuk sizin heralde
  • Siz de benim gibi salın gitsin. Arabayı pok götüraying. Bir de peder bey geçen gün sağ altı sürtmüş iki teker arasını. Kaskodan yaptırıcam sağ taraf komple boyalı olucak. Sıçsınlar yine boyatırız. Boklarından önemli mi.

ekleme:

Ya Yeter Artık ! Kuş Pisliği , Börtü Böcek Cam !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 16 Haziran 2009; 0:57:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExTReMee

Semt bozuk sizin heralde

Arkadasların SEMT komple ishal olmus
  • yok park halinde değil otobanda seyir halinde iken oluyor
  • Gerçekten çok zor çıkıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

yok park halinde değil otobanda seyir halinde iken oluyor

dostum o zaman tek cozum var gıdıp a3 ıcın on deri koruma alıcaksın, uzun yola cıkmadan takıcaksın.

araban bıde beyaz renkti sanırım, beyaz renge sıyah deri cuk dıye de oturur.
  • Boyaya da zarar veriyor kuşların poku
  • quote:

Candan evet tam üstüne bastın çok pimpirikliyimdir bu konularda arabam hep temizdir 3 güne bir yıkatıyorum ama bu konu gerçekten çok can sıkıcı.

Araba malesef kullandıkça eskiyor yusuf. Bunu söylememdeki amaç ön tamponu bi yere sürttüm de geçenlerde; içimi rahatlatmaya çalışıyorum
  • Camdan da çıkımyor, boyaya zarar veriyor diyorlardı asitli miymiş neymiş :)
    quote:

Orjinalden alıntı: cossolina

Boyaya da zarar veriyor kuşların poku
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

quote:

Candan evet tam üstüne bastın çok pimpirikliyimdir bu konularda arabam hep temizdir 3 güne bir yıkatıyorum ama bu konu gerçekten çok can sıkıcı.

Araba malesef kullandıkça eskiyor yusuf. Bunu söylememdeki amaç ön tamponu bi yere sürttüm de geçenlerde; içimi rahatlatmaya çalışıyorum

Vay benim güzel kardeşim geçmiş olsun olur bu tip şeyler dert etme .. Benim sorunum arabanın eskimesi değil ya cam çok pis önümü görmüyorum patlatcam birine en sonunda

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

Orjinalden alıntı: alikum
    aynen arkadaşlar renk felan seçtikleri yok...çok demokratik canlılar...dil,din,ırk,renk,siyasi görüş ayırt etmiyorlar...buldukları yerde zort...

valla benim de ön silecekler haşat durumda yusuf. silerken kuş boklarına takılıyor lastikleri.

kedi bağla arabanın üstüne

muhahaha erik boğazıma kacıyodu az daha

• quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

quote:

Valla bende bugün sürttüm ön tamponu parktan çıkarken ama fazla bişi yok 1-2 çizik. Nazardır nazar

• quote:

Orjinalden alıntı: ExTReMee

Valla bende bugün sürttüm ön tamponu parktan çıkarken ama fazla bişi yok 1-2 çizik. Nazardır nazar

sanada geçmiş olsun dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackEmperor

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

Orjinalden alıntı: alikum
    aynen arkadaşlar renk felan seçtikleri yok...çok demokratik canlılar...dil,din,ırk,renk,siyasi görüş ayırt etmiyorlar...buldukları yerde zort...

valla benim de ön silecekler haşat durumda yusuf. silerken kuş boklarına takılıyor lastikleri.

kedi bağla arabanın üstüne

muhahaha erik boğazıma kacıyodu az daha

yazın sıkıntı oluyor ya. efe de bana birşey göstermişti kirazın çekirdeği kulağımdan çıktı

• quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Camdan da çıkımyor, boyaya zarar veriyor diyorlardı asitli miymiş neymiş :)
    quote:

Orjinalden alıntı: cossolina

Boyaya da zarar veriyor kuşların poku

Füze savunma sistemi gibi bişey olsa kuş bıraktığında tazikli suyla parçalasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.