Şimdi Ara

Ya Yeter Artık ! Kuş Pisliği , Börtü Böcek Cam !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ya Yeter Artık ! Kuş Pisliği , Börtü Böcek Cam !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyi kötü çirkin

Ya Yeter Artık ! Kuş Pisliği , Börtü Böcek Cam !!!

Bismillahirrahmanirrahim.

Evlerden ırak ya Rab
  • arabanın rengini beğenmemişler.

ya da belediye ücretsiz kuru fasulye dağıttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 16 Haziran 2009; 1:35:56 >
  • kedisi bi yandan köğeği bi yandan eriği bi yandan dutu bi yandan kuşlar tepeden tamam doğayı hayvanları severiz tamamda bu kadarda değil kafama yapın bari
    köpekler yan bahçeye geçmek için bizim bagajı uygun gördüler... telle kapattık orayı gelmiolar şimdi...
    geçen sefer kumaş germiştik bi bakıyorum kumaşta bir kabartı var arabanın üstünde ....birden kedi iniyor arabanın üstünden...
    hamak diye oturup alem yapıyolar üstünde pizza parçaları buldum yaaa
    kargalar kafam kadar yapıo zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

kedisi bi yandan köğeği bi yandan eriği bi yandan dutu bi yandan kuşlar tepeden tamam doğayı hayvanları severiz tamamda bu kadarda değil kafama yapın bari
    köpekler yan bahçeye geçmek için bizim bagajı uygun gördüler... telle kapattık orayı gelmiolar şimdi...
    geçen sefer kumaş germiştik bi bakıyorum kumaşta bir kabartı var arabanın üstünde ....birden kedi iniyor arabanın üstünden...

Whisper nerde oturuyosun arkadasım sen vietnam ormanlarında falanmı

• " İNTİKAM "

http://www.youtube.com/watch?v=9sjI-2xTfTg

-midesi çok hassas olanlar izlemesin diyeyim de sonra başıma ihale kalmasın-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 16 Haziran 2009; 2:06:52 >
  • sorma abi felaket ya
    ama brandayı gerdik büyük ölçüde çözüldü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

" İNTİKAM "

http://www.youtube.com/watch?v=9sjI-2xTfTg

-midesi çok hassas olanlar izlemesin diyeyim de sonra başıma ihale kalmasın-

budur yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

kedisi bi yandan köğeği bi yandan eriği bi yandan dutu bi yandan kuşlar tepeden tamam doğayı hayvanları severiz tamamda bu kadarda değil kafama yapın bari

Bizim itoğluit de tekere işemeye bayılır.

Nedense çok seviyor, resmen imzasını atıyor ruh hastası.

• teyzemin köpeğini çişe kakaya çıkarıyorum bazen. ne kadar gl, s, e60 5, lancia vs varsa onların tekerine işiyor. garip.
  • Bizimki araba seçmez, doğrudan çakar imzasını.

Zaten sokakta da lüks araba yok. En ilginç araba Civic Hybrid.
  • bide kuşların kendi aralarında konuşmalarını duysaydık.

--aa kuşu: bak bak yusuf gene arabayı yıkamış.
    --bb kuşu: az bekle, eve girsin bak napacam arabasına
    --aa kuşu: ben çocuklarıda çağırayım , eğlence başlıyor

ee nede olsa kuşlar eskidende vardı.bizim arabalar sonradan çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Bizimki araba seçmez, doğrudan çakar imzasını.

Zaten sokakta da lüks araba yok. En ilginç araba Civic Hybrid.

desene tekniğe bakıyo namıssız

ekleme: biz nasıl tsi kovalıosak onlar da yusufu kovalıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 16 Haziran 2009; 2:46:35 >
  • beyler kuşlar renk seçiyormuş..
    Beyaz ve Gri tonları düşman olarak algılarken
    Siyah Mavi gibi araçlara birşey yapmıyorlarmış..
    Bizim araç siyah ve bugüne kadar 1 yılda toplasanız 10 kere kuş sıçmamıştır...
    Gerçi en son sıçan boyanın cilasını hafif yaktı ama olsn :D
    Accent okyanus mavisiydi ona da bişi olmazdı
    amcamın sattığı yeni astrası griydi ve kuş sıçığından arabanın rengi belli olmazdı :D
    aynı ortamda da durum gri renk aleyhine :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 16 Haziran 2009; 2:47:45 >
  • bu dertten yıllarca az muzdarip olmamışımdır hani.her gün silmekteydim.ve sonra yeni araç aldım ve çözüm kapalı otopark kuşlara elveda..
  • Hackerboy, benim aracim da lacivert (metro diye geciyor). Ama ma$allah ku$lar her gun az da olsa birakiyolar bombayi aracin ustune. Hatta bi ara "ozellikle bu rengi mi seciyolar acaba" diye du$unmedi degilim.

Bi de plaka yabanci, ondan da olabilir
  • Aracınızı 2 gun balıkhane ykınına park edın o zaman goreyım ben sızı. Ondan sonra o tek tuk kus pıslıklerı gozunuze nokta gıbı gelıcek. Bordo renklı aracı Turkıye bayragı gıbı aldım gerıye...
  • Boşvereceksin, takmayacaksın kafana. Sonuçta sokakta duran bir madde bu. Toz da olur, kuş pisliği de olur, çamur da olur, böcek, sinek vs. pisliği de olur. Sürekli yol ile temas halinde olan bir şey bu.
    Arabam da kuş pisliği gördüğüm an hemen yolumun üzerinde ki benzinciye girip su ile o bölgeyi temizliyorum. Cama yapışan böcek pisliklerine ise aldırış etmiyorum. Bazen ağaç altına park etmek zorunda kalıyorum ve arabanın üzeri ağaç pisliği, reçine, vs. oluyor. Yapacak bir şey yok. Ağaçları kesemeyiz, kuşları da gidip sapanla öldüremeyiz veya gidip hepsine çamaşır giydiremeyiz. Kedi çiziği içinde arabamın tavanı ve bagajının üstü. Ne yapayım? Araba evde değil, sokakta duruyor. Üzerine bir şekilde çıkıyor. Yolda yürürken bile bazen üzerimize küçük böcekler yapışabiliyor. Açık renk giyince daha çok belirgin oluyor.
    Takmayın bu kadar kafanızı. Yıkatırsınız temizlenir. Ölünce yanımızda mezara götürecek halimiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 16 Haziran 2009; 10:08:26 >

• araçların ön kısmına çok ince şeffaf naylon tarzı birşey ile kaplıyorlar...gerçekten güzel...cam çözümü için sıcağa yakın su ile ovarak sabunla temizlemek yolda yapılması gereken ise...cam suyunun içine 4/1 su 4/3 cam sil olursa problem kalmıyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.