Şimdi Ara

Ya bu Fiora nasıl bir karakter böyle arkadaş? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek ve kesin çözüm malphite ben bir kere almıştım 4 kere ulti atıp öldürememişti her seferinde canım yarıya kadar iniyordu. Sonra jungler gank geldi afk kaldı.Fiora oyuncuları genelde küfürbaz tiplerdir.
    Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • Dotka oyna da o ultinin Orjinalini gör
    16 Kere sekip hepsinde AD+300 AP vuruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 2000Liseli

nob herosu al jax oyundan soğut adamı

katılıyorum baktın yanaşıyo bas e yi vur gözüne gözüne :D

Sword in my hand, axe on my side.Valhalla waits me, soon I will die!
  • Gnar oynarken ilk olarak tank eşyasını çık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 2000Liseli

nob herosu al jax oyundan soğut adamı

Ben 300 Maç Fiora oynamış biri olarak diyebilirim ki Fiora ile en çok zorlandığım hero pant idi.Cunku adam surekli durtuyor sopa atarak ve yanina gitsen hem hard tank hem de sen ondan cok vuramiyosu Pasif kaldigin icin,daha cok kasti.

Jaxi de e sibittigi zaman belki kesebilir fiora.Onun haricinde jax stun atar,zaten gittikce kiziyor jax ve kritik vurarak cok fena insiriyor canini fioranin.

20/3 bitirdigim macta dahi jaxi alamiyordum 1 v 1.

Ve beni cok zorlayan diger hero LeBlanc oldu.O da sanirim Vur-Kaç olayına cevap verememem yuzunden,belki baska oyuncular ezilmeyebilir.

Tryn`e karsi da cok zorlaniyor.U acti mi gg sadece atak uzerine kurulu bir sampiyon flaşı da yoksa kendi minyonuna da q atamaz zaten direk alir try,en kotu u acar.

Ayrica fioraya karsi Kassadin denemek cok sacma olmuş,Fiora early mid late her turlu eritir Kassadini.Lagdan dolayi 4 kill verdigim kassadini u acarak eritiyordum.Hicbisey de yapamiyordu.

• Fiora'yı soloda AP şampiyonlar dışında sayılı melee şampiyon zorlar. 1.si Pantheon, 2.si Tryndamere. Jax al e bas falan diyenler oyunu bilmeyen arkadaşlar tartışmasız. Benim soloda öyle 300 500 oyunum yok ama Jax'e karşı da oynadım, Gnar'a karşı da. Jax feeder olmuştu karşımda çok iyi hatırlıyorum çünkü 3 saniyelik e skill bittikten sonra stun da atamazsa Fiora sahneye çıkar. Karşında pant varsa safe oynamak çözüm olmaz her türlü yersin o mızrağı yoksa farmda geri kalırsın kule altında mangal yaparsın. Tryn'e karşı ise 6 olana kadar base'e gönderip kuleyi yarılaman gerek, aksi takdirde 6 olduktan sonra ağzına vura vura öldürür. Fiora'ya karşı Bitkinlik şart ama takımına bağlı. Ben lane'i alıcam dersen Bitkinlik, oyunu alıcam dersen Işınlan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

I-its 3!
  • Irelia durdurur mu Fiora'yı?

• La olun bakın dinleyin çözüm basit ! Hem full tank kasıp hem 1 skiliyle 1k damage atan kaç tane hero tanıyorsunuz ? Gidiceksiniz alıcaksınız Darius'u. Hydra+Kanasusamış+Ninja tabisi+Randuin+Çivili+Malmortius... Bu buildi bu forumda gördüm bende denedim gerçekten etkili. Adc den fazla hasar almıyorsunuz ve 3skilde tekliyosunuz. Kısaca Fiora gelse vızz... O hasar verene kadar Ölür.

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Dotka oyna da o ultinin Orjinalini gör
    16 Kere sekip hepsinde AD+300 AP vuruyor

Aghanim kasmış juggernaut örneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nameofblood -- 8 Şubat 2015; 11:52:16 >

Pantheonla fioraya karşı koridor pek kaybedilmez.>Burst block AA High Poke low cooldown

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.