Şimdi Ara

Ya bu Fiora nasıl bir karakter böyle arkadaş? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pantheon için free elo bildiğin.Topu boş bıraksın daha az kasarım abartısız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 7 Şubat 2015; 0:55:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jax E fiora ultisine karşıda işliyor diye biliyorum

• Shyvana da zorluyor
  • azir yine yetenek gerektiriyor fiorada o da yok
  • Pant der giderim.

• Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Top lane oynarken teleport alıyorum hep aksi takdirde takımı satmış gibi hissediyorum kendimi. Bot lane'e veyahut oyun sonu atılan teleportların çok çok önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum. Ignite Exhaust falan alınca çok bencil hissediyorum kendimi Anlaşılan direk counter karakter seçmekten başka bir çaremiz yok. Fakat cidden bir elden geçmesi gereken bir karakter bence, Kassadin ve Irelia'ya 5 bin tane nerf yapıştırılacağına diğer şampiyonlara da bir göz atsalar fena olmazmış yani.
  • Vlad al, ulti atınca W bas. Sonra da Zhonya çıkarsan ultisinde onu kullanıp W'yu direk birebire sakalyabilirsin, böylece ani burstte kaçma şansın da olur. Ama hiç zorlama jax al e bas
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapedInBush

Ult nerften sonra dmg bayagi bir azaldi bence

Ulti aynı kişiye çok farklı kisilere az vurmaya başlamadı mı?
    Yoksa tam tersi mi oldu?

• arkadaşım fioraydı karsısında sion vardı sion ağlattı ölmüo adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Ad Şampiyonlara karşı bariz bir üstünlüğü var earlyde olan hayvani ad si, aa dodgesi, as -ms kazanması.Konsept büyük duellocu olunca, böyle bir durum zaten sasirilacak bişey değil.AP champ seçerek önüne gecebilirsin başta Lissandra, kayle, Rumble, Kennen olmak üzere. Fiora saldırdığı zaman kaçmak saçmalık tır çünkü kaçırmaz 2 gap Closer + ultisi var O yüzden karşılık verip gözünü korkutman lazım.Trynda ya karşı çok zorlanıyor.Bilen bi fiora jaxa ezilmez sacmalamışlar.

Edit :Eksileyen ja xfanboyuna selamlar aman laf kondurmayın

Kesinlikle haklısın bilen fiora ve riven jaxa ezilmiyor. Counter pick sitelerinden bakan lowlar bunlar. Late game ayrı tabi ama laning aşaması farklı bişey.

• W sunu kullandirtmaya çalış yeter bence sonra eziliyor. Kule altındayken daliyormus gibi yuklen rivenla w kullanınca kac geriye ustune gelemez kule altindasin. W kullandirdiktan sonra tradeleri rahat alirsin ilk levellerde de çok rahat fb alıyorum böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ultideyken hedef alınamaması çok saçma.Eğer 15 dkdan önce 5 kill felan almışsa.O oyun imkanı yok dönmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderx06

Şu ultideyken hedef alınamaması çok saçma.Eğer 15 dkdan önce 5 kill felan almışsa.O oyun imkanı yok dönmez.

aga hedef alınmıyor da auto attack da kesilmiyor. nedense hep jaxı tam alacakken ölüyorum ulti yarım kalıyor. arkadaşın soruya gelirsek fio'nun en fena counter ı jax, pant, malphite, gangplank, lee sin. genelde pant alıyorlar, o attığı q'lar evlat acısı gibi giriyor. dürte dürte can bırakmıyor. ama onun da manası kalmıyor, direkt yığıyorum yere. jax da iyi stun yediriyorsa hiç şansın yok. genelde oyuncu kalitesine göre değişir ezen taraf ama fiora kolay kullanılabilen bi hero tabii. riven kadar farklı kullanım gerektirmiyor. ilk killi aldıysa domine ediyor genelde.
  • çare ww

• Kennen al ilk zhonya kas bu kadar basit

• garen isem keserim
  • Adım adım Fiora oynamanın inceliklerini anlatıcam toplanın gençler
    1 Oyunu aç
    2 Fiorayı al
    3 6ya kadar farm yap 6 olur olmaz bodozlama giriyoz adama bu kadar
    okudgunuz için tşk

• Arkadaşlar söylemiş assasinlerin kabusu resmen. Zed, Yasuo, Kassadin oynarken falan aramda 2000 range oluyo Fiora ile korkudan. Irelia ile acısını çıkartırım ama

Hard counterlayan Pantheon ve Tryndamere'dir pasif ve AD debuff ile.

Unutmuşum, en sevdiğim de Malphite + Frozen Heart-Randuin-Thornmail-Tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 7 Şubat 2015; 18:22:10 >
  • TR nin Darius la beraber milli şampiyonu :) herhangi bi tanky şampiyonla ezebilrisin pek bi numarası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000Liseli

nob herosu al jax oyundan soğut adamı

fiora hem early de hemde latede işi biliyosa yer jax ı zaten. Darius lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.