Kablonet kullanıcısıyım,kullananlar biliyodur wifi performansı rezalet, bir Router alıp köprü moduyla wifi ı o Router üzerinden almak istiyorum ama bazı ürünlerle sorunlar oluyor galiba o yüzden bu şekilde kullanan arkadaşlardan Router tavsiyesi istiyorum,ev 90m2 modem evin merkezinde
Xming page one önerir misiniz
Uyeligimdeki cep telefonu degisimi hk
Arkadaşlar Merhaba
2007'den beri üyeyim, üyeliğimdeki cep telefonu numaramı yeni nuaramla değiştirmek istiyorum ama bir türlü yapamadım nasıl yapıldığını bilenler anlatabilir mi?
Teşekkürler. İyi forumlar
Paranomik cam tavanlı,yakıttan ağlatmayacak ailemle geziler yapabileceğim,altı yüksek en az 2015 bir araç bakıyorum ikinci el. İlk aracım olacak uzun süre sorun çıkartmadan kullanabileceğim bir araç tavsiyesinde bulunur musunuz arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak.şimdiden teşşekkürler iyi forumlar
Elimdeki amfiye ne alabilirim
Merhaba arkadaşlar.elimdeki amfi için hoparlör almak istiyorum ama pek bilgim yok bu konuda,her hoparlor buna uyar mı ya da ne taksam daha iyi ses alırım,önerilerinizi bekliyorum. Bütçem çok fazla değil.mümkünse ikinci el almak istiyorum ve kule tipleri yerine bookshelf tarzı hoparlörler benim için daha uygun.amfimin fotolarını da paylaşıyorum
Bodrum tavan yalıtımı
pandemiden dolayı ailemle beraber köye geldik,köydeki evde Kazanlı kalorifer sistemi var ama alt kat bodrum olduğundan dolayı ısı kaybımız çok oluyor,yerler buz gibi zaten terliksiz basılmıyor.Bodrumun tavanını mantolamak işi çözer mi sizce(evin dışında da mantolama yok) hangi malzeme kullanmalıyım? Yaparsam kendim yapıcam mecbur, yapması pratik midir? Hiç bi bileğim yok açık cası,tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum
Digiturk yetkili servis dolandırıcılığı
|
ekran kartı fanı cosuyor.goruntu yok
|
eski sisteme ekran kartı tavsiyesi
|
oyun esnasında ekranın kararıp geri gelmesi
|
İlgi Alanları: a
şu şekıl |
çok iyi de oldu çok da güzel iyi oldu |
ssdd |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 394
İkinci El Bölümü Mesajları: 132
Konularının görüntülenme sayısı: 8.944 (Bu ay: 258)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun