|
Galaxy Watch'lara One UI 8 Watch güncellemesi gelecek: Now Bar ve Now Brief saatlere geliyor

-
-
16 akıllı saat kullanmış, şuanda 6. Samsung saatini kullanan (GW7) biri olarak...
Now Bar falan gereksiz.
Samsung Gemini'yı akıllı saatlerine entegre edecek bir yol bulmalı.
Bir de her güncelleme ile işe yarar sağlık özellikleri sunmalı. Mesela bana desin ki "Nabız ölçme algoritmamızı %5 geliştirdik"
Bana ne abi.. Uygulama ana ekrana ekleniyormuş. 4 tane kod yazmışlar. Vay canına!
-
watch 7 ye baktım. Alet zaten bi gun dayanıo. Sonradan öğrendimki telefondan ters kablosuz şarzı kaldırmışlar. watch 6 da vardı. ne yapmaya çalışmışlar anlamadım. saati kullanan herkesi spor salonundan çıkmıyor zannediolar heralde.
-
Watch 6 var abi 1 gün şarj nedir ne yapıyor bunlar 1 ay dayanabildim isteyen varsa 3 e vereceğim
-
Pixel watch 3 lerde aktif olmaya başladı gemini. Samsung a da gelecektir illaki :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

16 akıllı saat kullanmış, şuanda 6. Samsung saatini kullanan (GW7) biri olarak... Now Bar falan gereksiz. Samsung Gemini'yı akıllı saatlerine entegre edecek bir yol bulmalı. Bir de her güncelleme ile işe yarar sağlık özellikleri sunmalı. Mesela bana desin ki "Nabız ölçme algoritmamızı %5 geliştirdik" Bana ne abi.. Uygulama ana ekrana ekleniyormuş. 4 tane kod yazmışlar. Vay canına! |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X