< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 10 Ocak 2025; 11:17:5 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 10 Ocak 2025; 11:17:5 > |
Giriş: Vankyo Leisure 495W projeksiyon cihazı, ev eğlencenizi üst seviyeye taşımak için tasarlanmıştır. Bu kapsamlı inceleme, cihazın özelliklerini, performansını ve kullanıcı deneyimlerini değerlendirerek, eviniz için doğru projeksiyon cihazını seçmenize yardımcı olacaktır.
Özellikler:
Performans:
Kullanıcı Deneyimi:
Karşılaştırmalar:
Sonuç: Vankyo Leisure 495W projeksiyon cihazı, ev eğlence deneyiminizi geliştirmek için mükemmel bir seçimdir. Yüksek çözünürlük, parlak görüntü kalitesi, çeşitli bağlantı seçenekleri ve kullanıcı dostu arayüzü ile Vankyo Leisure 495W, filmler, TV şovları ve oyunlar için sürükleyici bir sinema deneyimi sunar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teknolojik manyak
|
Youtubeye yükleye bilirsiniz hemde bilgilendirme olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() psn: ll_renzokuken_ll gt: vRENZOKUKENv
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Görüntüden şüphelendiğim anda netfliks patterns test videosunu açıyorum yazları ve odağı çok net ayarlıyorum ama ayarlamak gerçekten çok zor buna katılıyorum. çok ince bir çizğide. Sizin üründe sorun olabilir. Bazı yorumlarda dediğiniz gibi şiayetler vardı. Bahsi geçen konuyu yaşasaydım bende hiç düşünmeden iade edrdim. Maçlarda görüntüyü yüzde 100 yapıyorum film vs izlerken yüzde 75 ölçüde izliyorum. Bir ara video atacağım. çok uğraşmışsınız haklı olarak keyfi kaçmış olayın.! |
Hocam 22 şubatta çıkan Sony playstation sanal gerçeklik gözlüklerinde (500 dolar cıvarı) lenslerde kır buğu blur görüntü şıkayetleri ile ortalık çalkalanıyor. Malesef üretim kalitesi her ürün için aynı olmayabiliyor. Bir çok youtube yorumunda kenarlarda netlik sorunu var iade ettim yorumunu okudum. Ancak cnn türk yayını olan resime bakarsanız kenarlarda bulanıklık yok. Sizin için akşam tekrar istediğiniz bir görselde yada videda deneyebilirim belki ben görmüyor olabilirim. Şuan memnunum. satıcı yada ürün grubu ile ilgili kimse ile 5 kuruş alakamda yok.! yorumunuzada saygı duyuyorum. Elektronik işi şans işi kimi seriler çok dayanıklı iyi çıkarken kimi seriler kalitesiz olabiliyor.! benim çantasız model içinden perde çıkalardan. İyi forumlar |
bulanıklık dediğiniz bölümlerin fotosunu çekip atabilir misiniz? diğer projeksiyon cihazlarına baktığımda, alttan 4 tane delik görünüyor bu sayede tavana asabiliyorsun, bunda sadece tek delik var, tripod vs. için sadece sanırım, ayarlarda ters görüntü ayarı olduğuna göre, tavana ters şekilde asılabiliyor olmalı. hangi aparat gerekir bunun için? edit: VANKYO PM60 Universal Extending 360° Rotable adjustable Projector Ceiling Mount https://ivankyo.com/products/vankyo-universal-extending-projector-ceiling-mountşöyle bir aparat lazım sanırım, bundan türkiyede satılıyor mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 4 Mart 2023; 11:22:40 > |
Victor G701 - Victor Gaming Machine SEG 46&amp;#39;&amp;#39; 46125 LED TV |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 5 Mart 2023; 0:10:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bir önemli konuda bu cihazların en büyük düşmanı toz ve nem. Ben kullanmadığım zamanlarda kutu içinden çıkan naylon ambalajını üstüne örterek ve lens kapağını kapatarak korumaya çalışıyorum. |
Victor G701 - Victor Gaming Machine SEG 46&amp;#39;&amp;#39; 46125 LED TV |
Hayırlı olsun, Cihaz duvarı tam karşıdan dik açı ile görürse memnun kalacağınızı düşünüyorum. Ben mibox4s cihaz ile kullanıyorum. Çok memnunum. |