Şimdi Ara

Trend Micro Önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba beyler.

    yaklaşık 10 yıldır hiç antivirus kullanmadım desem yeridir, o yüzden hangi program nedir ne değildir pek bilgim yok.


    en önemli önceliklerimden biri sistemi kasmaması. forumda bir kaç konu okudum ve trend micro almaya karar verdim, +comodo firewall kuracağım. trend micronun sistemi yorma durumu nedir ve genel anlamda tavsiye eder misiniz ?

    (kargo beklememek için e-pin satın alacağım şuna karar verdim:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/trend-micro-titanium-internet-security-2017-1-pc-1-yil-orjinal-lisans-283522097)







  • Ben sıkı bir Bitdefender kullanıcısıyım Bitdefender bir ara internet sitelerinde uygun fiyata satıldığı zamanlarda epeyce stok yapmıştım ancak bu stok bir gün gelecek bitecek düşüncesiyle(ki Bitdefender da şu an çok pahalı)Trend Micro'yu deneme fırsatım oldu fiyatı da çok uygundu (3 PC 1 Yıl 15,00TL.gibi bir rakama hepsiburada.com da satılıyor) gözlemlediğim kadarıyla kaliteli bir yazılım kullandığım süre içerisinde hiç virüs bulaşmadı koruma konusunda ödüllü bir yazılım(AV-TEST'de en başarılı ürünler arasında)sistemi kasma konusunda da şunu fark ettim ram'in 4GB. altında ise kasma yapıyor ama 4Gb. ve üzeri sistemlerde kasma az denecek kadar az benim sistemimde 8gb. ram vardı kasmayı hiç hissetmedim.Alışveriş sitelerindeki yorumlarda da satınalanlar kasma yok kadar az diyor onları da oku ayrıca sana tavsiyem satın almadan önce 30 günlük deneme sürümünü kullan bak duruma ona göre satınalırsın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarik1968

    Ben sıkı bir Bitdefender kullanıcısıyım Bitdefender bir ara internet sitelerinde uygun fiyata satıldığı zamanlarda epeyce stok yapmıştım ancak bu stok bir gün gelecek bitecek düşüncesiyle(ki Bitdefender da şu an çok pahalı)Trend Micro'yu deneme fırsatım oldu fiyatı da çok uygundu (3 PC 1 Yıl 15,00TL.gibi bir rakama hepsiburada.com da satılıyor) gözlemlediğim kadarıyla kaliteli bir yazılım kullandığım süre içerisinde hiç virüs bulaşmadı koruma konusunda ödüllü bir yazılım(AV-TEST'de en başarılı ürünler arasında)sistemi kasma konusunda da şunu fark ettim ram'in 4GB. altında ise kasma yapıyor ama 4Gb. ve üzeri sistemlerde kasma az denecek kadar az benim sistemimde 8gb. ram vardı kasmayı hiç hissetmedim.Alışveriş sitelerindeki yorumlarda da satınalanlar kasma yok kadar az diyor onları da oku ayrıca sana tavsiyem satın almadan önce 30 günlük deneme sürümünü kullan bak duruma ona göre satınalırsın.

    bitdefender konusundaki yorumlarınıza katılıyorum.

    konuya yorum gelene kadar satın almayayım dedim, bitdefender total security'nin 3 aylık deneme sürümünü facebooktan bedava dağıtıyor şuan, onu indirip kurdum ve şimdilik gayet başarılı. ramim 4 gb ve en ufak kasılma yok tam istediğim gibi. trend micro yerine bunu alacağım sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 23 Mayıs 2017; 12:58:51 >




  • Bitdefender daha iyi bir yazılımdır bence. Norton da hafif sayılır. Trend Micro da kullanılabilir testlere göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trend Micro kullanırsanız Comodo Firewall kullanmanıza gerek yok. Ya da doğru ayarlarla Comodo Firewall kullanırsanız Trend Micro kullanmanıza gerek yok. Ya da Bitdefender Free kullanırsanız yanında Windows Firewall yeterli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 23 Mayıs 2017; 17:47:40 >
  • Kardeşim giriceksin av test ve av comparatives sitelerine ordan bakacaksın son test sonuclarına göre Trend Micro Avast Free yi Ve AVG Internet Security ı geride bıraktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmtsmsk18

    Kardeşim giriceksin av test ve av comparatives sitelerine ordan bakacaksın son test sonuclarına göre Trend Micro Avast Free yi Ve AVG Internet Security ı geride bıraktı

    Avast ile AVG'yi iyi mi zannediyorsunuz?

    Avast ile AVG'yi çoğu kişi ücretsiz olduğu için kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş gir Av Test'e yada Av Comparatives'e ücretsizler Yüzde 99.4 Almış testten Ücretliler 99.7 civarı
    Avast Free AVG Internet Security'e çok yakın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtsmsk18 -- 1 Temmuz 2017; 0:39:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avira free yukle keyfine bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmtsmsk18

    Kardeş gir Av Test'e yada Av Comparatives'e ücretsizler Yüzde 99.4 Almış testten Ücretliler 99.7 civarı
    Avast Free AVG Internet Security'e çok yakın

    O testlere inanmanızı pek önermem ama yine de siz bilirsiniz.
  • Geçen seneye kadar Norton, Bitdefender, Kaspersky gibi programlar kullandım en son Gitti Gidiyordan 15 liraya Trend Micro Maximum Securty lisansı aldım inan çok çok memnun kaldım. Sistemi kasmıyor yormuyor çalışıp çalışmadığı belli bile değil. Bana kalırsa Trend Micronun Bitdefenderden aşağı kalır bir yanı yok, koruma düzeyi çok yüksek sağlam bir program.
    Eylülde süresi bitiyor dolsun yine Terend'e devam edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.